amacı ne anlamadım!

bilirim kimsesizliğin acısını en çok düğünümde koymuştu kimsesizlik ömrümce elalem ne der diye asla bişey yapmadım halada aynı fikirdeyim hayat benim hayatım dönerlerse onlar kaybeder sen derdini söle canları isterse
erkek tarafında olan düğünde ailem düğünü mahvetti kavga edip çekip gittiler ve ben yapayalnız kaldım yanıma gelmediler takı takmadılar fotoğraf çekilmediler ve sonra erkek tarafı mani oldu dediler.hep arada kaldım ve sevmediğim o kv ve görümcem bile bana dul gibi evlendin dediler eşim bile

canım kararlarının arkasında dur öncelikle eşinle otur konuş böyle olmaz yürümez de anlat sakince içinden geçenleri kararlı olduğunu görsün herkes
konuştum dedim hepsini burada huzursuzuz dedi ailemin olduğu şehre gideceğiz dedi.bende orada huzursuz olacağım dedim ben senin gibi pasif değilim kimse karışamaz bana diyor.ama şuan bile karışıyorlar biliyorum.
en iyisi boşanmak ve ailemden uzaklara gitmek iki tarafta hayatımı emdi bitirdi.bakıyorum ben hiç değer görmemişim hep param maaşım iş halletmem görmüş
o kadar yalnız ve çaresizim ki bazen allah canımı alsın diyorum

konuştum dedim hepsini burada huzursuzuz dedi ailemin olduğu şehre gideceğiz dedi.bende orada huzursuz olacağım dedim ben senin gibi pasif değilim kimse karışamaz bana diyor.ama şuan bile karışıyorlar biliyorum.
en iyisi boşanmak ve ailemden uzaklara gitmek iki tarafta hayatımı emdi bitirdi.bakıyorum ben hiç değer görmemişim hep param maaşım iş halletmem görmüş

Oyle deme lutfen.gercekten ailen nefretlik ınsanlarmıs.esın bılıyor tabı bunu .bu bıle huzursuzluk.ben evlenınce aıle hakkında kotu olan hıcbırseyın anlatılmaması gerektıgını anladım.bunlar yerı gelınce çaat dıye yuzune vuruluyor.bırde senı dusunemıyorum.psıkolojın bozulmus artık.boyle aıle olacagına hıc olmasın.ınsan kızını boyle rezıl edermı ya.ben uyurken evladımı ozluyorum,opüyorum. Kızınca yuregım parcalanıyor sonra.annelık babalık nedır bılmıyorlar.
Sız de yanlız kalmazsınız korkmayın.gıttıgınız yerde yenı dostluklar kurarsınız.emın olun kotu ınsanlar oldugu kadar ıyı ınsanlar da var.bosanmayacaksanız ıkınızın aılesınden uzaga tayın ısteyın.belkı esınızle aranız da duzelır.ailenız onuda bunaltmıs demekkı.ama kayınvalıdenızın yanına degıl.ailelere uzak bır sehıre.bu teklifi yapın kendısıne.bakalımkabul edecek mi.ona gore belırlersınız yapacagınızı

Oyle deme lutfen.gercekten ailen nefretlik ınsanlarmıs.esın bılıyor tabı bunu .bu bıle huzursuzluk.ben evlenınce aıle hakkında kotu olan hıcbırseyın anlatılmaması gerektıgını anladım.bunlar yerı gelınce çaat dıye yuzune vuruluyor.bırde senı dusunemıyorum.psıkolojın bozulmus artık.boyle aıle olacagına hıc olmasın.ınsan kızını boyle rezıl edermı ya.ben uyurken evladımı ozluyorum,opüyorum. Kızınca yuregım parcalanıyor sonra.annelık babalık nedır bılmıyorlar.
Sız de yanlız kalmazsınız korkmayın.gıttıgınız yerde yenı dostluklar kurarsınız.emın olun kotu ınsanlar oldugu kadar ıyı ınsanlar da var.bosanmayacaksanız ıkınızın aılesınden uzaga tayın ısteyın.belkı esınızle aranız da duzelır.ailenız onuda bunaltmıs demekkı.ama kayınvalıdenızın yanına degıl.ailelere uzak bır sehıre.bu teklifi yapın kendısıne.bakalımkabul edecek mi.ona gore belırlersınız yapacagınızı
etmiyor tabiki.senin annen deli bizi huzursuz ediyor benim ailem öyle değil diyor ama kız kardeşi boşanmak üzere çünkü benim ailem milletin gözüne sokarak bir şey yapıyorsa onun ailesi çaktırmadan 10 katını yapıyor.
en iyisi hepsinden uzağa gitmek ben artık evlilikte istemiyorum kendi evim olsun işim var okulum var arkadaşlarım olsun dostluklarım olsun yeter.6 aydır arkadaşlarımla çıkamıyorum her hafta ailem bir kavga çıkardı mahcupluğumdan çıkamadı evime eşime sarılayım dedim hata ettim ailemle düzeleyim dedim bana yüz çevirdiler.kalabalıkta yapayalnızım anlayacağınız.en doğrusu bu sınava iyi hazırlanıp kimseye bir şey demeden gtmek

zaten yalnızsın maalesef. eşin, ailen seni değil paranı önemsiyor. değmeyecek insanlar için gençliğine yazık etme. en kısa zamanda tayinini iste, hem eşini hem aileni boşa. en azından kendi yağında kavrulursun.

zaten yalnızsın maalesef. eşin, ailen seni değil paranı önemsiyor. değmeyecek insanlar için gençliğine yazık etme. en kısa zamanda tayinini iste, hem eşini hem aileni boşa. en azından kendi yağında kavrulursun.
bende aynen onu yapacağım çünkü maddi manevi devamlı tüketilen kişi benim.
annemden çok korkardım ve eşim bunu öğrenince o da aynı yolu izleyip beni korkuyla bastırmaya çalıştı.ama artık tepki bile vermiyorum son 3 ay inşallah rabbim kurtarır beni

etmiyor tabiki.senin annen deli bizi huzursuz ediyor benim ailem öyle değil diyor ama kız kardeşi boşanmak üzere çünkü benim ailem milletin gözüne sokarak bir şey yapıyorsa onun ailesi çaktırmadan 10 katını yapıyor.
en iyisi hepsinden uzağa gitmek ben artık evlilikte istemiyorum kendi evim olsun işim var okulum var arkadaşlarım olsun dostluklarım olsun yeter.6 aydır arkadaşlarımla çıkamıyorum her hafta ailem bir kavga çıkardı mahcupluğumdan çıkamadı evime eşime sarılayım dedim hata ettim ailemle düzeleyim dedim bana yüz çevirdiler.kalabalıkta yapayalnızım anlayacağınız.en doğrusu bu sınava iyi hazırlanıp kimseye bir şey demeden gtmek
Onların yanında da mutlu olamayacaksanız Allah yardimciniz olsun.az cok yazilanlardan ve yasadiklarinizdan ne yapmaniz gerektigini kendinizde biliyorsunuz.sadece cesaretiniz yok ve psikolojiniz yipranmis.guclu olun,kendinizi dusunun.istedikten sonra hersey olur.sizi mutsuz eden insanlarin karsininda dik durun.kimse 26 yasinda bosandi diye omur boyu yanliz kalmaz,ailesiz de kalmaz.

inşallah allah yardım eder.
beni öyle yalnız bıraktılar ki hamileydim ve bundan haberim yoktu mide bulantım ve üşütme bir aradaydı yerimden kalkamıyordum ne eşim ilgilendi ne ailem yumuşadı.rüyamda annem bana bakıyordu evlerindeydim o güzel çorbasından yapmıştı o kadar şefkatliydiki rüyamda iyileşiyordum hemen ve uyandığımda daha dinçtim.bunu aileme anlattığımda yine umursamadılar

hanımlar merhaba ben 6 aylık evliyim 10 yıllık flört sonucu evlendik.nişan olunca eşim çok değişti bana hiç yanaşmıyordu sevdiğini dile getirmiyordu.bir rahatlamışlık vardı.her neyse evlendik sonuçta
kv ve görümce ile anlaşamıyorum hatta kavga ettim yalnız eşimin ısrarı ile konuşuyorum mecburen.
eşimin annesi ve kız kardeşi aşırı yalancı ve yol yordam bilmeyen tipler.eşimde flörtümüzün ilk başlarında dile getirirdi bunu yalancı olduklarını sevmediklerini.nşan olunca annesi evlat sahibi oldu birden oğlum oğlum diyip duruyordu.ama umursamadım erkek annesi kıskanmıştır diye.ailelerimizden uzakta yaşıyoruz.
evlendiğimizden beri herşey daha kötüye gidiyor.görümcem ve kv bana yine yalanlar söylüyor eşime söylüyorum bizene onlardan, onların sözüylemi amel edeceğiz diyor.fakat ben ufak bir yalan söyleyince yada doğruyu biraz çarpıtsam bana bağırıp çağırıyor günlerce küsüyor hakaretler ediyor ve bazen şiddete başvuruyor kollarımı sıkıp mosmor yapıyor.geçen gün bana hiç mahcupluk duygum olmadığını, ailesinin gelip beni istemesi bile bir emekmiş buna bile şükretmeliymişim tarzı konuştu.bunda mahcupluk bir konu yok ben gelin isteyin demedim senin için geldiler dedim ve bana emekleri olmayan insanlara ne mahcup olurum ne de peşlerinden koşarım kusura bakmayın dedim.dellendi tabi.ben memurum eşim özelde ve benden dolayı benim olduğum şehre geldi.o tayin dönemi gelecek ve ben gitcem sende ister gelirsin ailemin olduğu şehre ister kalırsın dedi.ben düzenimmi bozma taraftarı değilim açıkçası.
ailesi güya bize ev dizdi heryerde herşeylerini biz aldık diye atarlar borçları eşim benim bileziklerimle ödüyor ve zorla alıyor bilezikleri.yine bana hakaretler dizdi sabah.sorumluluk sahibi değilsin ve ben bıktım bunaldım dedim.çünkü hem işe gidiyorum hem eve geliyorum en güzel şekilde onu karşılamaya çalışıyorum hem ders çalışıyorum ve oruçlu olmamama rağmen sahurunu iyi yapsın diye kalkıp sahur hazırlayıp onunla sofrada oturuyorum.bir gün kendimi halsiz hissedip iş yapmayınca pis pinti oluyorum.ama o kendini hiç görmüyor.senden yakında kurtulcam dyor ki büyük ihtimal borcu bitirip ben gidiyorum ister gelirsin ister gidersin diyecek.
ben nasıl bir yol izlemeliyim
izleyeceğin yol bellide....

sınavı bekliyorum aylardır hazırlanıyorum aksi durumda tayin aldırmam imkansız boşanıp burda kalsam ailem mahvedecek hayatımı.
o zaman hakkınızda hayırlısı olsun sınavdan sonra izleyeceğiniz yol belli çünkü sizin koca olmamış ,Rabbim karşınıza iyi insanlar çıkarsın.

On yıl flört mü olur ya
Resmen ezberlemiş olmalısınız Ada'mı yani
Dahası tanıştıktan bir yıl sonra evlenseniz 8 yaşında çocuğunuz olurdu

Durumunuza üzüldüm. Sanırım biraz sessiz sakin pasif birisiniz. Eşiniz dahi herkes bu özelliğinizi kullanmış gibi. Ne diyeyim kafanızda var bir plan onu uygulayın. Sizi yipratanlardan uzaklaşin

evet artık söylemiyorum zaten 2 kez söyledim sadece...
annesi öyle güzel oynayıp parmağında oynatıyorki anlatamam size.hamileydim ve eşim annesinin lafıyla büyük ihtimal çünkü dar pantolon göymeye bile kızan biri eşim nasıl biranda böyle oldu bilmem bebeğimi kaybetmeme sebep oldu zorla düşük yaptırdı

Bir indan hamile birini nasıl düşük yaptırabilir? Nisanda sonra siz değişmiş olamaz misiniz? Su yorumunuzu okuyan kadar size hak vermiştim ama sağlıklı bir insan böyle düşünmez diye düşünmeye basladim

Bir indan hamile birini nasıl düşük yaptırabilir? Nisanda sonra siz değişmiş olamaz misiniz? Su yorumunuzu okuyan kadar size hak vermiştim ama sağlıklı bir insan böyle düşünmez diye düşünmeye basladim
burda bana hakvermemenize sebep ne anlamadım ben eşimin hatasını söyledim ve artık karı koca hayatı yaşamıyoruz bu olaydan sonra tayinim çıkana kadar maddi manevi eşim değildir kendisi sadece imzada eşimdir buna sebepte ailemdir

Back
X