- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Kaçan kovalanırNisanlimla biraz aramiz bozuk yeni baristik yuzuk atmistik. Barismak istemedi ilk basta bende seviyorum onu bi sans dedim sonunda tamam dedi ama 2 gundur soguktu bugun duzeldi iste bana askim demeye basladi arayip simdide is cikisi 11de bana mesaj atti ciktim eve gidiyorum otobuse binicem diye bende evin oraya gittiginde ara beni dedim tamam askim dedi aramadi bilerek yapiyo bunu simdi arkadasiyla cafede arkadasi instagrama koydu bi mesaj bile atamiyo. Madem isteksiz barisiyo neden ise giderken beni ariyo haber vermek icin askim falan diyo? Oncedende boyleydi sonra Rabbim onu bana muhtac etti. Simdide duzelmesini beklicem Allah buyuk. Nasil duzelir size? Nasil davraniyim? Annem bana soguk davran bak gorursun nasil sasircak diyor ama bilmiyorumm
Seviyorum ben canim...Barışmak istemeyen adami zorlamasanız iyiydi. Onun gibi davranın cok zor degil
Seviyor olabilirsiniz sevin de bunda bir sorun yok. Onun verdiği deger kadar deger verin. Yoksa böyle üzülürsünüzSeviyorum ben canim...
Seviyorum ben canim...
Haklisiniz ben ona 5 yildir cok baglandim bunu nasil geciricem pekiSeviyorum diye değerini düşürmene peşinden koşmana gerek yok...
Seviyorum ben...
Bu mu yani? Neden konu acıosun o zaman buraya koş peşinden varınca ara de aramazsa sen ara sürekli falan neymişim abi ben olsun adam o zaman..Sonra da terkedildim diye konu aç buraya...
Haklisiniz ben ona 5 yildir cok baglandim bunu nasil geciricem peki
Cok tesekkur ederimmmmmm coookkkkBenzer seyleri yasadıgım için bu kadar net yazıyorum...Birini hayatının merkezine asla almayacaksın, sonucu bağımlılık, tüm hayatının ondan ibaret olması, onun bunu farketmesi, cepte görüp artık özen göstermemesi, senin içerlemen bunu söylemen, sen söyledikçe onun inatlaşması, boguyorsun sıkıyorsun demeler, en son senin istediğin gibi olmadıkca delirmen ve ayrılık....
Çözüm
1.kendine ait bir hayatın olacak onun yeralmadıgı zamanlar gecireceksin
2. O hayatının yegane anlamı değil sadece değer verdiğin bi parcası olacak
3.o her istediğinde değil sen müsait oldugunda goruseceksin bazen ustuste musait olmayacaksın o bekleyecek
4. O aramıyorsa sen hiç aramayacaksın
5. Bunları kişilik haline getireceksin
6.kıskansan da aşırı belli etmeyecek sadece gururunu incitirse uyaracaksın çünkü sen kıskanılası varlıksın o değil..
7.tartısmalarda asla seviyeyi dusurmeyeceksin
8. Kendine dair her ne varsa anlatmayacaksın o da bana kalsın desiğin şeylerin olacak adam senin herseyini çözerse ugrasacak bişeyi de kalmaz
Kısacası sen kadınsın sen değerlisin oyle davranacaksın merak etme anında kapmazlar kapılıyorsa da yanlış kişidir evlenirsen aldatacagının garantisidir yolu acık olsun..
Cok tesekkur ederimmmmmm coookkkk
Iyi de bu bahane olamaz ki. Nisan atmissiniz. Tekrar barismak icin ikna etmissiniz adami. Barismis ama can ata ata degil. Butun bunlar bu sebepten oluyor.Seviyorum ben canim...
O kadar cok haklisinki az once yine msj attim yarin oyle olmaya baslayayim deyip... cok haklisin cok..Ha şunu da söyleyeyim...Bütün bunları yapmaya karar vereceksin tamam ulan bundan sonra böyle hizaya gel diyeceksin. Ama baslarda adam yine aynı olacagından kıskanma dürtüsü, haber alamama, elin telefona gidip gidip gelecek. Şimdi bi arayayım merak ettim sonra uygularım bunları diyeceksin...Ve sen her böyle yaptıgında biraz daha gecikecek düzelmesi...Yani önemli olan patlasan da çatlasan da evde kendini yesen de peşine düşmemeyi öğrenmek...Bunun yolu da kendine ait bir hayatın olması, o olmasa da sürebilecek bir hayat...
O kadar cok haklisinki az once yine msj attim yarin oyle olmaya baslayayim deyip... cok haklisin cok..
Evet evet tipki bildin hemen uyudu beyefendi dedigi seyde evdeydim ya yeni musayit oldum herseye alinganlik yapma arasam nolucak oldu...Hahaha..Bilmez miyim.
Ee mesaja ne geldi? Ne gelecek çoktan uyumustur, sabah gorecek saat 3 te onu dusundugunu ogrenip poposu biraz daha kalkmış şekilde devam edecek..
Seni uyarıyorum, bu şekilde devam edersen hem kendine saygını hem onu kaybedersin sonra da oturur hata bendeydi diye karalar bağlar bi de geri döndürmeye uğraşır, yerlerde bulursun gururunu.
Ne kadar guzel yazmissiniz.iste budurBenzer seyleri yasadıgım için bu kadar net yazıyorum...Birini hayatının merkezine asla almayacaksın, sonucu bağımlılık, tüm hayatının ondan ibaret olması, onun bunu farketmesi, cepte görüp artık özen göstermemesi, senin içerlemen bunu söylemen, sen söyledikçe onun inatlaşması, boguyorsun sıkıyorsun demeler, en son senin istediğin gibi olmadıkca delirmen ve ayrılık....
Çözüm
1.kendine ait bir hayatın olacak onun yeralmadıgı zamanlar gecireceksin
2. O hayatının yegane anlamı değil sadece değer verdiğin bi parcası olacak
3.o her istediğinde değil sen müsait oldugunda goruseceksin bazen ustuste musait olmayacaksın o bekleyecek
4. O aramıyorsa sen hiç aramayacaksın
5. Bunları kişilik haline getireceksin
6.kıskansan da aşırı belli etmeyecek sadece gururunu incitirse uyaracaksın çünkü sen kıskanılası varlıksın o değil..
7.tartısmalarda asla seviyeyi dusurmeyeceksin
8. Kendine dair her ne varsa anlatmayacaksın o da bana kalsın desiğin şeylerin olacak adam senin herseyini çözerse ugrasacak bişeyi de kalmaz
Kısacası sen kadınsın sen değerlisin oyle davranacaksın merak etme anında kapmazlar kapılıyorsa da yanlış kişidir evlenirsen aldatacagının garantisidir yolu acık olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?