Amaci ne bu adamin?

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Nisanlimla biraz aramiz bozuk yeni baristik yuzuk atmistik. Barismak istemedi ilk basta bende seviyorum onu bi sans dedim sonunda tamam dedi ama 2 gundur soguktu bugun duzeldi iste bana askim demeye basladi arayip simdide is cikisi 11de bana mesaj atti ciktim eve gidiyorum otobuse binicem diye bende evin oraya gittiginde ara beni dedim tamam askim dedi aramadi bilerek yapiyo bunu simdi arkadasiyla cafede arkadasi instagrama koydu bi mesaj bile atamiyo. Madem isteksiz barisiyo neden ise giderken beni ariyo haber vermek icin askim falan diyo? Oncedende boyleydi sonra Rabbim onu bana muhtac etti. Simdide duzelmesini beklicem Allah buyuk. Nasil duzelir size? Nasil davraniyim? Annem bana soguk davran bak gorursun nasil sasircak diyor ama bilmiyorumm

İşten çıkarken arayıp aşkım demesinin sebebi cafeye oturmadan arayayım da sonra rahat olayım diye olabilir...
Hem barışmak istemedi diyorsunuz hem son şans verdim diyorsunuz...Yüzüğü boşuna atmadınız herhalde geri çabuk barışınca değeriniz düşmüş, ne yapsam barışır moduna girmiş...

Bu saatten sonra tek yapacağınız şey annenizin dediği ...üstüne düştüğünüz sürece ilişki sarpasaracak...

Kaçan kovalanır

Seviyorum ben canim...

Seviyorum diye değerini düşürmene peşinden koşmana gerek yok...
Seviyorum ben...
Bu mu yani? Neden konu acıosun o zaman buraya koş peşinden varınca ara de aramazsa sen ara sürekli falan neymişim abi ben olsun adam o zaman..Sonra da terkedildim diye konu aç buraya...

Haklisiniz ben ona 5 yildir cok baglandim bunu nasil geciricem peki

Haklisiniz ben ona 5 yildir cok baglandim bunu nasil geciricem peki

Benzer seyleri yasadıgım için bu kadar net yazıyorum...Birini hayatının merkezine asla almayacaksın, sonucu bağımlılık, tüm hayatının ondan ibaret olması, onun bunu farketmesi, cepte görüp artık özen göstermemesi, senin içerlemen bunu söylemen, sen söyledikçe onun inatlaşması, boguyorsun sıkıyorsun demeler, en son senin istediğin gibi olmadıkca delirmen ve ayrılık....

Çözüm
1.kendine ait bir hayatın olacak onun yeralmadıgı zamanlar gecireceksin
2. O hayatının yegane anlamı değil sadece değer verdiğin bi parcası olacak
3.o her istediğinde değil sen müsait oldugunda goruseceksin bazen ustuste musait olmayacaksın o bekleyecek
4. O aramıyorsa sen hiç aramayacaksın
5. Bunları kişilik haline getireceksin
6.kıskansan da aşırı belli etmeyecek sadece gururunu incitirse uyaracaksın çünkü sen kıskanılası varlıksın o değil..
7.tartısmalarda asla seviyeyi dusurmeyeceksin
8. Kendine dair her ne varsa anlatmayacaksın o da bana kalsın desiğin şeylerin olacak adam senin herseyini çözerse ugrasacak bişeyi de kalmaz

Kısacası sen kadınsın sen değerlisin oyle davranacaksın merak etme anında kapmazlar kapılıyorsa da yanlış kişidir evlenirsen aldatacagının garantisidir yolu acık olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok tesekkur ederimmmmmm coookkkk

Cok tesekkur ederimmmmmm coookkkk

Ha şunu da söyleyeyim...Bütün bunları yapmaya karar vereceksin tamam ulan bundan sonra böyle hizaya gel diyeceksin. Ama baslarda adam yine aynı olacagından kıskanma dürtüsü, haber alamama, elin telefona gidip gidip gelecek. Şimdi bi arayayım merak ettim sonra uygularım bunları diyeceksin...Ve sen her böyle yaptıgında biraz daha gecikecek düzelmesi...Yani önemli olan patlasan da çatlasan da evde kendini yesen de peşine düşmemeyi öğrenmek...Bunun yolu da kendine ait bir hayatın olması, o olmasa da sürebilecek bir hayat...

O kadar cok haklisinki az once yine msj attim yarin oyle olmaya baslayayim deyip... cok haklisin cok..

O kadar cok haklisinki az once yine msj attim yarin oyle olmaya baslayayim deyip... cok haklisin cok..

Hahaha..Bilmez miyim.
Ee mesaja ne geldi? Ne gelecek çoktan uyumustur, sabah gorecek saat 3 te onu dusundugunu ogrenip poposu biraz daha kalkmış şekilde devam edecek..

Seni uyarıyorum, bu şekilde devam edersen hem kendine saygını hem onu kaybedersin sonra da oturur hata bendeydi diye karalar bağlar bi de geri döndürmeye uğraşır, yerlerde bulursun gururunu.

Sorun bakalim yatmadan once sutunu icmis mi?yapmayin allahaskina ya.evin oraya varinca beni ara ne?adam isten ciktim eve gidiyorum demis iste siz de tamam deseydiniz oldu bitti.bir de varinca ara demissiniz.eve varinca da girdin mi iceri bir ara beni.beni aramadin sevmiyor musun yoksa.bu kadar ustune dusmeyin az relax olun.sizi merak etmesi icin firsat verin

Ohaa
Evet evet tipki bildin hemen uyudu beyefendi dedigi seyde evdeydim ya yeni musayit oldum herseye alinganlik yapma arasam nolucak oldu...

Ne kadar guzel yazmissiniz.iste budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…