- 7 Mart 2015
- 29
- 3
- 32
- Konu Sahibi Mazikalbimdeyaradir
Hoşlandığım bir çocuk vardı 3-4 kez aynı ortamda bulunduk.İlkten çok ilgiliydiÇ numaramı istedi bir iltifatlar vs..sonra geri çekti kendini.Bende etkilendiğimi söyledim reddetti.Arkadaş kalırız o zaman dedim. Bir buçuk ay hiç görmedim onu üç hafta evvel ders kitabı tavsiyesi için mesaj attım cok yakın davrandı.Hiç sesin çıkmadı hani arkadaştık ,görüşmek istersen görüşebiliriz dedi ve oturduğu semte de beklediğini söyledi.Başlarda orayı gezdireceğini söylüyodu çünkü sonra ben açılınca kalmıştı o durum.Sonraki hafta beni bara davet etti.ilkkez baş başa görüşecektik ve bunun barda olmasını istemedim kabul etmedim geç oldu çıkamam bir gün gündüz buluşalım dedim.iki gün sonra instagram açmış biz hiç bir yerde ekli değildik arkadaşından bulup eklemiş.On gün sonra ben mesaj attım kahve sözün vardı unuttun mu diye maddi durumum sıkışık bu ara ama halledicez m.etme söz verdik bikere dedi.istemiyo galiba ciddi bakmıyor ama bir yandan instagramda fotolarımı beğeniyo filan ben ona bile seviniyorum.Amacı ne bu çocuğun hanımlar?tek reddetiği kız ben değilim totosunu ben dahil baya kaldıran olmuş.kendi amfisinden bile bi sürü kızı reddetmiş.Çok yakışıklı bi çocuk değil aslında.yani yakışıklı ama kızları etkileyen şey sanırım dışarıdan çok ağır,oturaklı durması.ama yanlış izlenim veriyo galiba