Amacı ne bu çocuğun?

Mazikalbimdeyaradir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
29
3
32
Hoşlandığım bir çocuk vardı 3-4 kez aynı ortamda bulunduk.İlkten çok ilgiliydiÇ numaramı istedi bir iltifatlar vs..sonra geri çekti kendini.Bende etkilendiğimi söyledim reddetti.Arkadaş kalırız o zaman dedim. Bir buçuk ay hiç görmedim onu üç hafta evvel ders kitabı tavsiyesi için mesaj attım cok yakın davrandı.Hiç sesin çıkmadı hani arkadaştık ,görüşmek istersen görüşebiliriz dedi ve oturduğu semte de beklediğini söyledi.Başlarda orayı gezdireceğini söylüyodu çünkü sonra ben açılınca kalmıştı o durum.Sonraki hafta beni bara davet etti.ilkkez baş başa görüşecektik ve bunun barda olmasını istemedim kabul etmedim geç oldu çıkamam bir gün gündüz buluşalım dedim.iki gün sonra instagram açmış biz hiç bir yerde ekli değildik arkadaşından bulup eklemiş.On gün sonra ben mesaj attım kahve sözün vardı unuttun mu diye maddi durumum sıkışık bu ara ama halledicez m.etme söz verdik bikere dedi.istemiyo galiba ciddi bakmıyor ama bir yandan instagramda fotolarımı beğeniyo filan ben ona bile seviniyorum.Amacı ne bu çocuğun hanımlar?tek reddetiği kız ben değilim totosunu ben dahil baya kaldıran olmuş.kendi amfisinden bile bi sürü kızı reddetmiş.Çok yakışıklı bi çocuk değil aslında.yani yakışıklı ama kızları etkileyen şey sanırım dışarıdan çok ağır,oturaklı durması.ama yanlış izlenim veriyo galiba

bana elimin altında bulunsun tarzı düşünüyor gibi geldi. yani reddetmiyim şimdilik iyileri var, onlar olmazsa bakarız gibisinden. sağlam birini bul, güvenme

Normalde merak etmem de, kaç yaşındasın? Taş çatlasın 16-17 herhalde?

Canım ya çok tatlısın gerçekten.amfinin lisede olduğunu filan sanıyosun sanırım :) 22 yaşındayım sana bunlar 16-17lik mevzular geldiğine göre sen menapozluk yaşlarına erişmişsin ama galiba:)

Ben 27yim ama bu oyunları üniversiteye başladığımda çözmüştüm. Saf davranıyosun. Ve akıl istediğin insanlara terbiyesiz cevaplar veriyosun. Bi erkek aşık olsa seni bi yerlere davet etmek için senin ona mesaj atmanı beklemez. Sen kitap için mesaj atınca adamın aklına geliyosun. Aa bu kızda iş var diyip bara davet ediyo. Sen hala romantik hayallerle ilk buluşma kahve falan düşüncelere giriyosun. Çocuk da yan çiziyo ordan. Seninle kahve içmekle mi uğraşıcak. 2 bira içip gevşeyecek kız peşinde.

Ben 27yim ama bu oyunları üniversiteye başladığımda çözmüştüm. Saf davranıyosun. Ve akıl istediğin insanlara terbiyesiz cevaplar veriyosun. Bi erkek aşık olsa seni bi yerlere davet etmek için senin ona mesaj atmanı beklemez. Sen kitap için mesaj atınca adamın aklına geliyosun. Aa bu kızda iş var diyip bara davet ediyo. Sen hala romantik hayallerle ilk buluşma kahve falan düşüncelere giriyosun. Çocuk da yan çiziyo ordan. Seninle kahve içmekle mi uğraşıcak. 2 bira içip gevşeyecek kız peşinde.
Terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum.Akıl veren insanlara bugüne kadar hiç bir ters cevabım olmadı.bahsettiğiniz hanım yaşımla ilgili tahmin yürütmüş akıl vermemiş bende onun yaşı hakkında tahmin yürüttüm.Ortada bi hakaret yok ki.menapozu neden hakaret gibi algıladınız hepimiz belli yaştan sonra yaşıycaz nasıl olsa. Görüşünüz için teşekkürler bende emin olmaya çalışıyorum zaten onun niyetinden ondan fikir almak istedim.saf davranma olayına gelince aşk başa gelince çok mantık kalmıyor maalesef . Siz şanslıydınız belki mantığınıza da yatan düzgün bi insana aşık oldunuz.ama insan kötü birine başta iyi sanıp tutulunca vazgeçme aşaması sıkıntılı geçiyor.

Madem para durumu sıkışık nasıl seni bara davet ediyor da kahve içilim dediğinde de para mevzusunu bahane edebiliyor?Barda şu ana kadar hiçbir şey içmedim,gitmedim de zaten de orada satılan şeyler bir kahveden daha pahalıdır tahminimce...
Keşke duygularını söylemeseydin..

Madem para durumu sıkışık nasıl seni bara davet ediyor da kahve içilim dediğinde de para mevzusunu bahane edebiliyor?Barda şu ana kadar hiçbir şey içmedim,gitmedim de zaten de orada satılan şeyler bir kahveden daha pahalıdır tahminimce...
Keşke duygularını söylemeseydin..
Keşke...ama zaten kendisini bi anda çekince kaybedeceğim bişey yok diye düşünmüştüm.

X