- 7 Mart 2015
- 29
- 3
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mazikalbimdeyaradir
-
Canım ya çok tatlısın gerçekten.amfinin lisede olduğunu filan sanıyosun sanırım :) 22 yaşındayım sana bunlar 16-17lik mevzular geldiğine göre sen menapozluk yaşlarına erişmişsin ama galiba:)Normalde merak etmem de, kaç yaşındasın? Taş çatlasın 16-17 herhalde?
Canım ya çok tatlısın gerçekten.amfinin lisede olduğunu filan sanıyosun sanırım :) 22 yaşındayım sana bunlar 16-17lik mevzular geldiğine göre sen menapozluk yaşlarına erişmişsin ama galiba:)
Terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum.Akıl veren insanlara bugüne kadar hiç bir ters cevabım olmadı.bahsettiğiniz hanım yaşımla ilgili tahmin yürütmüş akıl vermemiş bende onun yaşı hakkında tahmin yürüttüm.Ortada bi hakaret yok ki.menapozu neden hakaret gibi algıladınız hepimiz belli yaştan sonra yaşıycaz nasıl olsa. Görüşünüz için teşekkürler bende emin olmaya çalışıyorum zaten onun niyetinden ondan fikir almak istedim.saf davranma olayına gelince aşk başa gelince çok mantık kalmıyor maalesef . Siz şanslıydınız belki mantığınıza da yatan düzgün bi insana aşık oldunuz.ama insan kötü birine başta iyi sanıp tutulunca vazgeçme aşaması sıkıntılı geçiyor.Ben 27yim ama bu oyunları üniversiteye başladığımda çözmüştüm. Saf davranıyosun. Ve akıl istediğin insanlara terbiyesiz cevaplar veriyosun. Bi erkek aşık olsa seni bi yerlere davet etmek için senin ona mesaj atmanı beklemez. Sen kitap için mesaj atınca adamın aklına geliyosun. Aa bu kızda iş var diyip bara davet ediyo. Sen hala romantik hayallerle ilk buluşma kahve falan düşüncelere giriyosun. Çocuk da yan çiziyo ordan. Seninle kahve içmekle mi uğraşıcak. 2 bira içip gevşeyecek kız peşinde.
Keşke...ama zaten kendisini bi anda çekince kaybedeceğim bişey yok diye düşünmüştüm.Madem para durumu sıkışık nasıl seni bara davet ediyor da kahve içilim dediğinde de para mevzusunu bahane edebiliyor?Barda şu ana kadar hiçbir şey içmedim,gitmedim de zaten de orada satılan şeyler bir kahveden daha pahalıdır tahminimce...
Keşke duygularını söylemeseydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?