Evrt bnde oyle dusunuyorumSuanda bir hareket yok o zaman. Sıkıntı da yok. Başka bir şey olursa engellersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evrt bnde oyle dusunuyorumSuanda bir hareket yok o zaman. Sıkıntı da yok. Başka bir şey olursa engellersiniz
Bnde oyle dusunuyorum sureklı konuşmaya calısıyor yemekte karsıma oturdu baktıTamam o zaman biraz samimiyet sebebiyle eklemiştir sizialtında birşey aramanıza gerek yok
Bnde muhabbet var dıye ekledim eklı olanlarında yazısma oluyor muBazı insanlar arkadaş listesini genisletmek için herkesi ekliyorlar Altında bişey aramaya gerek yok.Ama ben olsam çok iyi tanımadığım bir insanı eklemezdim
Oturabilir, bakabilir.. Sizde bakmışsınız ki baktığını görmüşsünüz yaniBnde oyle dusunuyorum sureklı konuşmaya calısıyor yemekte karsıma oturdu baktı
Bn bana asık dıye bısey demedim zaten uydurmaOturabilir, bakabilir.. Sizde bakmışsınız ki baktığını görmüşsünüz yani
Her yorumunuzda da ayrı bi detay veriyorsunuz, aaa size aşık o zaman dememizi mi bekliyorsunuz?
Anacım yokOylesine olabilir, yurumek icin olabilir.
Senin kabul etme amacin neyse o da olabilir.
Isyerımden gecen kısıyle 3 yıldır tanımıyorum en son vedalastım ısrarla yazdı bnde engelledimBunu da kahve içmeye çağırın niyetin ciddi mi diye sorun bence. Ciddi değilse boşuna kafanızı meşgul etmesin.
İş yerinin önünden geçen diğer adam hala geçiyor mu?
Ne alaka kendını ne sanıyorsunOturabilir, bakabilir.. Sizde bakmışsınız ki baktığını görmüşsünüz yani
Her yorumunuzda da ayrı bi detay veriyorsunuz, aaa size aşık o zaman dememizi mi bekliyorsunuz?
Asık degıl arzuluyor adam benı bu yuzden iletişimi kestimSizin işyerinizin önünden geçen biri vardı. Onu da kendinize aşık sanmıştınız.
İlk tanıştığı kişiyi hemen sosyal medyadan ekleyen bir erkek yavşaktır. Üzerine düşünmeyi
Bakıp duruyor kör degılımOturabilir, bakabilir.. Sizde bakmışsınız ki baktığını görmüşsünüz yani
Hoşlanma yokSen hoslandin sanirim bu adamdan?
Muhabbet oldu dıye ekledim benı buldun dedım ortak arkadaş demıs sonrada rahatsız olduysan cıkartayım demısBazı insanlar arkadaş listesini genisletmek için herkesi ekliyorlar Altında bişey aramaya gerek yok.Ama ben olsam çok iyi tanımadığım bir insanı eklemezdim
Onunla 3 yıldır tanımıyorumSizin işyerinizin önünden geçen biri vardı. Onu da kendinize aşık sanmıştınız.
İlk tanıştığı kişiyi hemen sosyal medyadan ekleyen bir erkek yavşaktır. Üzerine düşünmeyi
Bn biliyorum dıye ekledim bnden 5 yas kucukmusGozlemle iyice.
Yeni bosandiysan kendine zaman ver.
Bısey yükleniyorum atlayan yok sen boyle lincleyınce deşarj oluyorsun galibaSiz nie hemen kabul ettiniz . Bu süreçte kendınız nasıl davrandınız ne kadar yaklaşımına izin verdiniz ne derece sınırınız vardı kendınız bilirsiniz aradaki samimiyeti . Eğer arkadaş ve seviyeli idinizse öyle Deng gelmiş eklemiştir telefon elindedir hikayenizi görmüştür çokta anlam yüklemeyin hemencecik