Amacı ne?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Ya bi çocukla tanışmıştık konuştuk görüştük ama duygusal bir şeyler olmadı normal arkadaş gibi. Ama ben sanırım ilgi gösterdim fazla,biraz hoşlanmış olabilirim tatlı çocuk olabilir falan diyordum içimden. Neyse bir gün bu bana ben bişey dememişken senden elektrik almadım filan dedi arkadaş devam edelim dedi ben de okey zaten arkadaşız dedim. Hatta baya baya sen yanlış anlamışsın öyle bişey olamaz asla dedim normal mesaj attım o da attı ama yine onun tavırları sanki zorla konuşuyormuşçasına olduğu için kafamdan sildim arkadaşım olmasını bile istemiyordum sinir etti çünkü. Baya bi mesaj atmadım hiç aklıma bile gelmedi bu sırada bi kızla çıkmış fotograflar falan koydu 2 hafta sürdü anasayfama düştüğü için herşeyi gördüm :KK70: Hiç mesaj falan atmadım 1 ay sonra mesaj attı bana o kızdan ayrıldıktan sonra, bayadır konuşamıyoruz bilmem ne. Sosyal medyadan herşeyime atlıyor yorum atıyor (Ki o konuşma dönemimizde umursamazdı tamamen sallamıyor gibiydi.) İki hafta geçti yine mesaj attı ben hiç atmadığım halde. Neyse bu çocugun amacı nedir sizce,arkadaşça mı yaklasıyor? Hani yoksa egosunu filan mi tatmin etmeye çalışacak ben mesaj atarsam :KK70: ben ona karşı bişey hissetmiyorum ama yine mesaj atarsam normal arkadaşlarım gibi -arkadaşım oldugu için-.yine triplere girer mi acaba diye rahat davranamıyorum .

Kafani mesgul etmeye bile degmez gibi geldi bana. Zaten sen sessiz kaldikca yani onla ilgilenmeyince anlar o da istemedigini, uzaklasir.

o kızdan bir beklentisi varmış seni durdurmuş şimdide sana yazıyor pek güvenilir bir tip değil gibi biri gider biri gelir mantığı :)

bence mesajına cvp ver sana yükselmeye kalkarsa da senden elektrik alamadım arkadaş kalalım de :) intikam soğuk yenen yemektir :KK14::KK59:

Senden elektrik alamadim diyen birinle muhattap olma bence..gerek yok..cok cirkin ki sen ona hislerini sordun sanki..ne ayıp. .ben olsam yüzüne bakmam

X