Iyi geceler kizlar. 4 yil once bir cocukla gorusmustum. 6 ay gorustuk, ailevi sebeplerden dolayi olmamisti. Unutmasi zor oldu, travma yasamistim o zamanlarda. Kendisinin de bir sure beni unutamadigini ortak arkadaslar vasitasi ile ogrenmistim. Neyse aradan zaman gecti. Benim hayatimda bir baskasi oldu. O da duydu bir baskasiyla oldugumu surekli sosyal medyadan gondermeler yapti; Vefasizligima dair:) onun hayatinda da baskalari oldu sonra derken unuttuk birbirimizi. Yani 4 yil boyunca aramizda iletisim hic olmadi. 2 hafta once bana üç noktali bir mesaj atti bu şahis. Numarasini 4 yil once sildigim icin taniyamadim. "kimsiniz" diye sordugumda kim oldugunu aciklayip ayni hastanede calistigi bi kizla nisanlandigini soyledi bir çirpida:)) şok oldum o an. "Allah mesut etsin" dedim sonra baska yazisma olmadi. Anlam veremedim bu sacmaliga. Aradan bir hafta gecti bana fake hesaptan bir mesaj geldi. Mesajin icerigi: pismanligın hicbir seyi geri getiremdigi ile ilgili. Mesaj atildiktan sonra engellendim cevap yazamadan. Bugun yine bir watsap mesaji bu şahistan.. bu kez fotograf atmis. Sanirim tanisma yildonumlerini kutlamislar. Kizin uzerinde kirmizi bir elbise, masada cicekler falan. Foto attiktan sonra da yazdigi mesaj su sekilde "cok mutluyum Allah bir an once sana da nasip etsin" şaka gibi.. sasirdim ilk once, sonra sinirlendim. Bisey yazmadim ne yazilirdi ki bu durumda? Engelledim. Ama bir tuhaf oldum bu kez. Amaci nedir yani 31 yasina gelmis bir adam boyle ergence davranislari neden sergiler? Unutamadi desem yok unuttuguna eminim. Neyin acisi bu? Oh olsun bak canin yansin mi demek istiyor?