Amacı nedir?

Yok canim aman ugrasamam. Her yerden engelledim zaten. Eger tekrar fake hesaptan mesaj falan atarsa tehdit ederim nisanlina soylerim diye. Kiz da ayni kalitededir o yuzden iyi anlasiyor olabilirler:)

En doğrusu tehdit olur bence de. Kıza belki kendini farklı gösteriyordur diye kadın dayanışması adına kıza haber verin demiştim. Ama öyle bile olsa sizin o kıza karşı hiçbir sorumluluğunuz yok. Aynı karakterdelerse siz durduk yerde canınızı sıkmış olursunuz. Bir daha yazarsa ya hiç cevap vermeyin ya da tehdit edin dediginiz gibi. Gerçekten mutlu olsa aklına bile gelmezdiniz.

Arkadaşın ergenliği bitmemiş daha sanırım. Sadaka verin kurtulmuşsunuz.

En doğrusu tehdit olur bence de. Kıza belki kendini farklı gösteriyordur diye kadın dayanışması adına kıza haber verin demiştim. Ama öyle bile olsa sizin o kıza karşı hiçbir sorumluluğunuz yok. Aynı karakterdelerse siz durduk yerde canınızı sıkmış olursunuz. Bir daha yazarsa ya hiç cevap vermeyin ya da tehdit edin dediginiz gibi. Gerçekten mutlu olsa aklına bile gelmezdiniz.
Ben eger bir sey soylersem "kiskandi, cekemiyor" diye dusunur. Kadin dayanismasi olarak dusunecegini hic sanmiyorum. Hem ben niye acayim ki gozlerini. Kendi taniyip gorsun. Bir de nisanli cifti ayirmaya calisan ara bozucu durumuna dusmek istemem. Onun calistigi hastanede benim okulumdaki bir ogretmen arkadasin karisi calisiyor. Simdi duyulur falan Allah muhafaza.

Ben mutlu insanların yoluna bakıp kimseyle uğraşacak vakti olmadığını düşünürüm.Mutsuz bir adam şuan bir kadını seviyor gibi davranıp onun duygusuyla oynuyor. Diğer hanıma daha çok üzüldüm.Siz de engelleyen, hayatınıza bulasmasin.

Back
X