Amacı nedir

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Arkadaşlar eski konumda soylemistim uzun zamandir konuşmuyoruz ozur bekliyorum diye ben bir sınır krizi aninda bu kisiye msj attım. İyiki de atmışım ben ozur beklerken (ozurdilemeyi birakin bir kenara )aslında çoktan ayrilmişiz. Bunu duyunca bozuldum tabi agladim günlerce. Hiç umursamadi. Bugün ağlama diye msj atmış ki zaten aglamiyorum bugün iyiyim. Bende cvp vermedim. Sonrada niye cvp vermiyorsun diye aradi trip yapti ve kapattı. Sizce amacı ne. Yaşi orta yaş ergen değil. Her katil olay yerine donermiş bence iyice öldüm mü diye kontrol ediyor

Nedenini bilmiyorum durumun ama kendi keyfine göre ayrılıp barışan gönül almayı bilmeyen insanlarla yol yurumeyin en iyisini yapmışsınız cevap vermemek çünkü böylesi cevap bekleyene dayanılmaz geliyo

Ağlama demesinin altındaki neden aslında ağladığınızdan emin olmak... Ben öyle iki günde unutulacak adam mıyım diye düşünmek yerine, oo arkamdan hala ağlıyor diye düşünüp egosunu şişirecekti. Cevap vermemekle en güzelini yaparsınız zavallıya.

Sizin üzülüp ağlamanız egosunu okşamış belli ki. Sonra " Dur bakayım hala ağlıyor mu benim için " diye düşünmüş olacak ki sizi yoklamış. İstediği cevabı alamayınca da delirmiş.
Böyle devam edin derim kudursun.

Aman egosunu tatmin etmek istemiş. Kıymetsiz olduğunu anlayınca köpürmüs. Hiç umursamayın. Çıkın çıkın gezin asla cevap vermeyin. Sosyal medya kullanıyorsanız standardınızı bozmayacak kadar (doğal seyretsin) paylaşım yapmaya devam edin. Nispet eder gibi durmasın tabi. Böyle çiğ adamlar için tek göz yaşı akıtmaya değmez.

Gezinip gelmiş. Bulamayınca da güya sizi merak ediyor numarası yapmış.
Keşke hiç açmasaydınız bile.

Evet olabilir çünkü aradığında ağlamadigimi duyunca şaşırdı sonrada trip atıp kapattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…