1-sicaklar hakkaten insani psijolojik olarak da yipratabiliyor.
En cok naziniz ona geciyorsa o yuzden sorun cikariyor olabilirsiniz fakat onun da bir "insan" oldugunu surekli kendinize hatirlatin...
2-daha onceden biriktirdiginiz kirginliklar varsa ya da onu uyarmaniza ragmen sık tekrarladigi bir hata varsa bunlar insanin tahammulunun azalmasina neden olabiliyor...
Hem bu durumu onunla paylasin hem de birebir intikam olmasaniz da ofkenizi bu tip seylerle bosaltmaniz iliskiyi yipratmak yerine ayrilmamanizi saglayan bir neden haline donusebiliyor.
Hepsi tukendiginde sikayet edeceginiz birsey kalmayacak

3-gercekten sebepsiz ise... mesela yukarida yazilan "bardagi senin yuzunden dusurdum"" vb. Onun da sabrinin bir yere kadar oldugunu dusunup kendinize cekiduzen vermek adina bir sureligne rahatlamak icin her seyden uzaklasin. Maalesef gunluk hayattaki stres cok buyuk bir dusman...
4-ben whatsapp i oldum olasi hic sevmedim. Hatta programi bile sildim. Int uzerinden iletisim kurmak isteyen mail yolluyor. Digerleri de sms. Boylece karsi taraf (sevgili veya herhangi bir arkadas) programi acip suna da yazayim modundan cikip gerekli gordugu seyldri yaziyor.
Bu da iletisimin daha dengeli olmasina katki sagliyor.
Simdilik akluma gelenler bunlar... belki kavgalarinizdan bir ornek yazsaniz uyeler daha net yorumlardi. Yani gercekten sizi bunaltan birsey vardirda adlandiramadiginiz icin boyle hissediyor olabilirsiniz