Menekse bahcesi Çekilin ben tiroidim:) Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 8.039 Emoji Skoru 33.171 Puanlar 498 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Akilsizkizzzz #41 Akilsizkizzzz .!.: Ailesi ile alakalı da olabilir mi evliliğimize karşı çıkıyorlar bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla... Bu kadar olumsuzluk ve yok sayilmanin içinde geleceğinizi bir adamın iki dudağı arasından çıkacak kelimelere teslim etmek.Vay be kölelik kalkmıştı halbuki
Akilsizkizzzz .!.: Ailesi ile alakalı da olabilir mi evliliğimize karşı çıkıyorlar bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıkla... Bu kadar olumsuzluk ve yok sayilmanin içinde geleceğinizi bir adamın iki dudağı arasından çıkacak kelimelere teslim etmek.Vay be kölelik kalkmıştı halbuki
Menekse bahcesi Çekilin ben tiroidim:) Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 8.039 Emoji Skoru 33.171 Puanlar 498 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Akilsizkizzzz #42 gunces .!.: cok mantikli. Genişletmek için tıkla... Evlenip belasını bulmayı heyecanla bekleyen masum kız kişisi......
gunces .!.: cok mantikli. Genişletmek için tıkla... Evlenip belasını bulmayı heyecanla bekleyen masum kız kişisi......
Kaori Loyalty Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 162 Emoji Skoru 183 Puanlar 303 1 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Akilsizkizzzz #43 Ne kadar azına razı olursan, daha azı olur, beklentini yüksek tut