Amacsiz umutsuz ve anlamsiz bir yaşam, SEVGİSİZLİK

berenns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
56
14
3
26
Ben artik karsi cinsten birinin beni sevebilecegini, beni beğenecegini, beni sevilecek bir kadın olarak göreceğini düşünmüyorum artık. Hep başkaları sevilip begeniliyor deger görüyor. Ben sadece bakılıp geçilen bir sergi gibiyim. Sadece yer kapliyorum. Biraz içedönük biriyim ve duruş olarak soğuk duruyorum acaba bundan mı diye düşünüyorum ama artık şu an eskisi kadar soğuk durmuyorum yine de değişen bir şey yok. Etrafımda güzel kategorisine girmeyecek insanlar seviliyor, sevgilileri var, mutlular. Bana herkes yüzün çok güzel diyor ama seven kimse yok. Gercekten önemli olan baht güzelliği galiba. Bahtın şansın kötüyse istersen kainat güzeli ol hicbir ise yaramıyor. Ben hayatı sevme sevilme umuduyla yaşayan bir insandım, ama artık umudum tükendi ve yaşamak gercekten çok sıkıcı bir hal aldı benim icin. Bence insanın kaliteli bir şekilde yasamas8 için bir şeylere tutunmaya ihtiyacı var ama benim tutunacak hicbir seyim yok o yüzden her şey azap gibi su an. Yani özetle insan sevgiye dair umudunu ve beklentisini kaybedince yaşamak anlamsız geliyor Allah kimsenin yaşama hevesini almasin gerisi hallolur

Biraz içedönük biriyim ve duruş olarak soğuk duruyorum
Daha gencecik 26 yaşındasın ve içe dönük olman soğuk durman etkiliyordur kesinlikle. Biraz daha güler yüzlü olmaya çalışın somurtmayın. Tamamen kendinizi değiştirmeyin tabiki. Sizi seven kişi olduğunuz gibi sevmeli. Ama oturduğunuz yerden flört, sevgili çıkmaz . Kendinizi yıpratmayın akışına bırakın.

Hayat amacınız bir erkeğe tutunmak mıydı?
Bir de söylemeden geçemeyeceğim "güzel kategorisi" ne demek? Siz mi karar veriyorsunuz kim güzel kim çirkin.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim "güzel kategorisi" ne demek? Siz mi karar veriyorsunuz kim güzel kim çirkin.
Sizi her konuda insanları iğnelerken görüyorum, yazmadan geçemedim konudan bağımsız çok mu mutsuzsunuz… :) burası insanları ezip iğneleyip geçebileceğiniz bir platform değil gerçek hayatta yapabilmenizi tavsiye ederim. Bye

Yok düşünmedim düşünmeyi de pek düşünmüyorum

Tutunmaktan kasıt bir sevgili bir eş mi ?

Ayrıca güzel çirkin derken kalbi güzeldir öbür türlü böyle bi katogori yok
Tutunmaktan kastim birinin beni sevdiğini ve değer verdiğini bilmek. Sevgili ve eş olayından ziyade, sevme sevilme hissini tatmak. Öyle evlenme niyetinde falan değilim zaten

Etrafımda güzel kategorisine girmeyecek insanlar seviliyor, sevgilileri var, mutlular. Bana herkes yüzün çok güzel diyor ama seven kimse yok.
Güzellik göreceli bir şey , demekki onlar için sevgilileri güzel.
Ayrıca güzelliğin tek başına yeterli olduğunu düşünmüyorum. Anlaşabilmek , iyi vakit geçirebilmek vs bunlar da bir kriterdir.
Sevilmek, mutlu olmak için “güzel kategorisine” girmeye gerek yok.

Bence insan ilgi ve sevgi görmeden büyüyünce güzellikle ilgili olduğunu düşünüyor sevilmenin ama zamanla da tamamen dışarıya yaydığı enerji karakter biraz şans ve sosyalliğinle ilgili olduğunu anlıyorsun bu şekilde bakmaya çalışın

Yahu hayat sadece birilerinin seni sevmesi mi ? Üstelik sen bile kendini bu kadar sevmezken.26 yaşındasın herşeye enerjinin olacağı yaşlar.Ye , iç, gez, çalış.Turlara katıl, kurslara yazıl.Icinden neler geliyorsa bir bir gerçekleştir.Bunlar için bir sevgiliye ihtiyacın yok.Odağını değiştir, beklemekten vazgeç.Kendin için yaşamaya başla o arada belki istediğin ummadığın anda gelecek.Nasip denen şey gerçek hiç ummadığın beklemediğin zamanda şıp diye çıkıverir karşına.Yeterki bekleye bekleye enerjini tüketip mutsuz sevgisiz asık suratlı bir tip haline gelme.Sevin kendinizi biraz yahu, ah şimdi o yaşlarda olacaktım var ya

Teselli vermeyeceğim şimdilik ama güzellik konusundaki tespitlerine katılıyorum.tepki çekse de yazacağım.her taraf çirkin, bakımsız, kilolu, babanne gibi giyinen kadınlarla dolu ama dediğin gibi hepsinin de sevgilisi var hepsinin de kocası var.öyle çirrkin tipler de değiller haa.ben de anlamıyorum valla nasıl oluyor? Özellikte sokakta, minibüste, otobüste.çalışmadığı belli olan, pek öyle ortamlara girmeyen bir sürü çocuklu çocuklu oluyor.eee görücü usulü de kalmadı artık.nasıl, nereden buluyorlar bilmem? Allah çirkin şansı versin diye buna diyorlar işte.dünya âdil bir yer değil.1.55 im kocam 1.90 bacağınız kadar kadından ne anlıyorsunuz abi.seks yaparken de çok zor oluyor boy farklı.birkaç tane deneyimim olmuştu da çok zor oluyor.ömür boyu o şekilde sevişmek istemezdim yani.

Son düzenleme:
Çirkin insan diye birşey var şunu bir kabullensek mi artık?olumsuz bir kelime olduğu için tepki çekiyor ama savaşlar da var mesela? Engelli insanlar da var, felçli insanlar var, çok kısa boylu insanlar da var.sen kabul etmeyince hayatın acımasız gerçekleri değişmiyor arkadaşım.zeka geriliği olan çocuklara da özel çocuklar diyorlar? Eee zeka geriliğini kabul etmeyince yok mu oldu şimdi? Çirkin olmak sevmeyi sevilmeyi engellemiyor desen doğru dersin.nasip, kısmet.kızcağız da çirkin dememiş zaten, güzellik kategorisinde değerlendirilemeyecek demiş.şurada kaç kişi kısa boylu erkek konusu açtı.adama etmedik hakaret bırakmadılar.ruhlar aleminde yaşamıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…