• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacsiz umutsuz ve anlamsiz bir yaşam, SEVGİSİZLİK

107 kiloyken de 57 kiloyken de erkek sıkıntısı cekmedigimi soyleyerek "bununla alakasi yok" diye ortama girecektim ki diger mesajlari okuyup vazgeçtim :D

Hayatimda karsima cikan en guzel vücutlu, yeminle Yunan heykeli gibi adamla ne hayallerle baslayip sonunda engelleyerek kacmam geldi aklima. Keske birakmasaydim da benim de arkamdan "bunun bile sevgilisi var benim yok" diye hasetlendirseydim milleti ahsjd
Ne dediğimizi de anlamıyorsunuz ki.evet olabilir ve oluyor bunu konu sahibi de biliyor zaten.ama tuhaf geliyor bize çirkin ya da kilolu biriyle birlikte olmak.olduğunu biz de görüyoruz zaten.yaa siz birini görünce kilolu ya da güzel değil diye düşünmüyor musunuz? Bunlar otomatik düşünceler değil mi?

Ne dediğimizi de anlamıyorsunuz ki.evet olabilir ve oluyor bunu konu sahibi de biliyor zaten.ama tuhaf geliyor bize çirkin ya da kilolu biriyle birlikte olmak.olduğunu biz de görüyoruz zaten.yaa siz birini görünce kilolu ya da güzel değil diye düşünmüyor musunuz? Bunlar otomatik düşünceler değil mi?
Demiyorum. Benim otomatik düşüncem insanların özeli, fiziği olmuyor. Aşkı fiziğe indirgeyecek kadar çapsız olmadığımdan çiftleri süzüp yorumlamıyorum

Yani birine bakınca "ııh güzel değilmiş" diye bir değerlendirme aklımdan geçmiyor ama kiloluysa, ne biliyim tek kaşsa, bıyıklı bir hanım ablaysa fark ediyorum tabii ki. Çünkü karşımdakinin fiziği gözle görülen bir şey. 107 kiloyken kendime de şişko diyorum, sokakta gördüğüm 100 kilo kadına da kilolu diyorum. İnkar etmiyorum ki. Sadece kilolu biriyle kim niye birlikte olur diye düşünmüyorum. Böyle bir düşünce aklımdan bile geçmiyor. Demek ki kilolu da olsa iyi bir insan. İnsanların karakterlerini, eğitimlerini, kültür seviyelerini fiziksel görünüşleri etkilemediği için "pff bu şişkoyla mı sevgili olmuş" gibi yüzeysel bir şey düşünce aklımdan geçmiyor.

Sizin anlamadığınız şey şu. Kendinize sevgili olarak istediğiniz özellikte birini seçebilirsiniz. Bu sadece güzellik/çirkinlik bazında değil. Kimi insan sakallı erkek sevmez, kimisi kısa sevmez. Bunlar sizi ilgilendiren kriterler. Başkası bu şekilde düşünmüyor diye "amaan bu çirkinle niye sevgili olunur" diye, kendi kriterleriniz üzerinden başkalarının ilişkilerini değerlendirmek çok yüzeysel bir şey ve bunun sonu yok.

Ben 1,72yim ve evet 1,75 altı bir erkeğe bakmam (büyük konuşmadım vallahi ya başıma gelmesin şimdi ahfhs) ama kalkıp "1,70 adam bile sevgili yapmış ben niye yalnızım" diye sorgulamıyorum.

Siz forumda seksen bin kere yazdığınız üzere cinsel olarak çok aktif, çok çok partnerli, defalarca kürtaj olmuş bir kadınsınız mesela ve bu forumda bile birçok kadın sizin gibi bir sevgili istemez. Size kalkıp "aman bununla BİLE sevgili oluyorlar" denmesi normal olur mu sizce? İnsanların sevgili tercihlerini kendi kriterleriniz üzerinden eleştirip aşağılarsanız, başka kriterlerle aynısı size de yapılır.

Siz forumda seksen bin kere yazdığınız üzere cinsel olarak çok aktif, çok çok partnerli, defalarca kürtaj olmuş bir kadınsınız mesela ve bu forumda bile birçok kadın sizin gibi bir sevgili istemez. Size kalkıp "aman bununla BİLE sevgili oluyorlar" denmesi normal olur mu sizce? İnsanların sevgili tercihlerini kendi kriterleriniz üzerinden eleştirip aşağılarsanız, başka kriterlerle aynısı size de yapılır.
Hohahahaha 😍😍😍😍😍

Tüm yazdıkların çok güzel ama son paragraf efsane olmuş.

Ben artik karsi cinsten birinin beni sevebilecegini, beni beğenecegini, beni sevilecek bir kadın olarak göreceğini düşünmüyorum artık. Hep başkaları sevilip begeniliyor deger görüyor. Ben sadece bakılıp geçilen bir sergi gibiyim. Sadece yer kapliyorum. Biraz içedönük biriyim ve duruş olarak soğuk duruyorum acaba bundan mı diye düşünüyorum ama artık şu an eskisi kadar soğuk durmuyorum yine de değişen bir şey yok. Etrafımda güzel kategorisine girmeyecek insanlar seviliyor, sevgilileri var, mutlular. Bana herkes yüzün çok güzel diyor ama seven kimse yok. Gercekten önemli olan baht güzelliği galiba. Bahtın şansın kötüyse istersen kainat güzeli ol hicbir ise yaramıyor. Ben hayatı sevme sevilme umuduyla yaşayan bir insandım, ama artık umudum tükendi ve yaşamak gercekten çok sıkıcı bir hal aldı benim icin. Bence insanın kaliteli bir şekilde yasamas8 için bir şeylere tutunmaya ihtiyacı var ama benim tutunacak hicbir seyim yok o yüzden her şey azap gibi su an. Yani özetle insan sevgiye dair umudunu ve beklentisini kaybedince yaşamak anlamsız geliyor Allah kimsenin yaşama hevesini almasin gerisi hallolur
Önce kendini sev ❤ Başkaları sevmiş sevmemiş ne olur ki ? Dışardan bakınca diğerlerinin hayatı kusursuz gelebilir ama herkesin türlü türlü derdi var.

Back
X