Ne dediğimizi de anlamıyorsunuz ki.evet olabilir ve oluyor bunu konu sahibi de biliyor zaten.ama tuhaf geliyor bize çirkin ya da kilolu biriyle birlikte olmak.olduğunu biz de görüyoruz zaten.yaa siz birini görünce kilolu ya da güzel değil diye düşünmüyor musunuz? Bunlar otomatik düşünceler değil mi?
Yani birine bakınca "ııh güzel değilmiş" diye bir değerlendirme aklımdan geçmiyor ama kiloluysa, ne biliyim tek kaşsa, bıyıklı bir hanım ablaysa fark ediyorum tabii ki. Çünkü karşımdakinin fiziği gözle görülen bir şey. 107 kiloyken kendime de şişko diyorum, sokakta gördüğüm 100 kilo kadına da kilolu diyorum. İnkar etmiyorum ki. Sadece kilolu biriyle kim niye birlikte olur diye düşünmüyorum. Böyle bir düşünce aklımdan bile geçmiyor. Demek ki kilolu da olsa iyi bir insan. İnsanların karakterlerini, eğitimlerini, kültür seviyelerini fiziksel görünüşleri etkilemediği için "pff bu şişkoyla mı sevgili olmuş" gibi yüzeysel bir şey düşünce aklımdan geçmiyor.
Sizin anlamadığınız şey şu. Kendinize sevgili olarak istediğiniz özellikte birini seçebilirsiniz. Bu sadece güzellik/çirkinlik bazında değil. Kimi insan sakallı erkek sevmez, kimisi kısa sevmez. Bunlar
sizi ilgilendiren kriterler. Başkası bu şekilde düşünmüyor diye "amaan bu çirkinle niye sevgili olunur" diye, kendi kriterleriniz üzerinden başkalarının ilişkilerini değerlendirmek çok yüzeysel bir şey ve bunun sonu yok.
Ben 1,72yim ve evet 1,75 altı bir erkeğe bakmam (büyük konuşmadım vallahi ya başıma gelmesin şimdi ahfhs) ama kalkıp "1,70 adam bile sevgili yapmış ben niye yalnızım" diye sorgulamıyorum.
Siz forumda seksen bin kere yazdığınız üzere cinsel olarak çok aktif, çok çok partnerli, defalarca kürtaj olmuş bir kadınsınız mesela ve bu forumda bile birçok kadın sizin gibi bir sevgili istemez. Size kalkıp "aman bununla BİLE sevgili oluyorlar" denmesi normal olur mu sizce? İnsanların sevgili tercihlerini kendi kriterleriniz üzerinden eleştirip aşağılarsanız, başka kriterlerle aynısı size de yapılır.