• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacsiz umutsuz ve anlamsiz bir yaşam, SEVGİSİZLİK

Valla bence bu guzellik cirkinlii meselesinde çok aura meselesi.bazı insanlara bakıyorsunuz millet onlar için olup bitiyor.Ahim şahım bı guzelligide yok.arkadas ortaminda bile bu böyledir.Cok takılmaz insanlara çok değer vermez ama insanlar hep onu arar sorarlar.ayrica hayatı yaşamak için birinin sevgisinden çok kendimizi sevmeyi öğrenmeliyiz ki anlam kazansin.hepimiz değerliyiz.bizim kendimize vermedigimiz degeride kimse bize vermez

Evet ben karar veriyorum sıktınız artık bırakın bu hümanist ayaklarını itici duruyor. Ve evet aynen öyle diyorum bana bu kadar güzel diyorlar o zaman neden yalnızım diye düşünüyorum kendimi sorgulamama bari karışmayın
Bu üslup daha da itici bence. Neden yalnız olduğunuzu birkaç diyalogda ortaya çıkardınız, biraz böyle düşünün bence. Birkaç insan size güzel dedi diye birden kendinizi megan fox mu sandınız, çok mu büyüleyici görüyorsunuz kendinizi de insanların peşinizden koşması gerektiğini düşüyorsunuz? Sandığınız kadar güzel olsaydınız şu an bu durumda olmazdınız.
Haset iyi bir şey değil. Başkasının mutluluğuna bakıp ben daha güzelim, o benden daha çirkin, nasıl onun var benim yok diye düşünmek de hiç normal değil.
Sevginin de güzellikle fazla bir ilgisi yok. Tabi ki ilk gördüğümüz şey dış görünüş ama karşıdaki güzel/yakışıklı da olsa kimse anlaşamayacağı bir insanla birlikte olmaz.

Kısacası egonuzu bir kenara bırakın, başkalarını küçük görmeyin. Sevgiye layık görmediğiniz insanlarda başkası bir şey görmüş ki şu an mutlular. Siz de daha gençsiniz, siz de bulursunuz ama bu asabiyet gereksiz

Evet ben karar veriyorum sıktınız artık bırakın bu hümanist ayaklarını itici duruyor. Ve evet aynen öyle diyorum bana bu kadar güzel diyorlar o zaman neden yalnızım diye düşünüyorum kendimi sorgulamama bari karışmayın
Kendini biraz da iç güzelliğin açısından mı sorgulasan acaba? İçin dışına yansıyor o yüzden insanlar senden kaçıyor olabilir. Öyledir demiyorum, olabilir diyorum. Bi düşün bence bunu.

Bu üslup daha da itici bence. Neden yalnız olduğunuzu birkaç diyalogda ortaya çıkardınız, biraz böyle düşünün bence. Birkaç insan size güzel dedi diye birden kendinizi megan fox mu sandınız, çok mu büyüleyici görüyorsunuz kendinizi de insanların peşinizden koşması gerektiğini düşüyorsunuz? Sandığınız kadar güzel olsaydınız şu an bu durumda olmazdınız.
Haset iyi bir şey değil. Başkasının mutluluğuna bakıp ben daha güzelim, o benden daha çirkin, nasıl onun var benim yok diye düşünmek de hiç normal değil.
Sevginin de güzellikle fazla bir ilgisi yok. Tabi ki ilk gördüğümüz şey dış görünüş ama karşıdaki güzel/yakışıklı da olsa kimse anlaşamayacağı bir insanla birlikte olmaz.

Kısacası egonuzu bir kenara bırakın, başkalarını küçük görmeyin. Sevgiye layık görmediğiniz insanlarda başkası bir şey görmüş ki şu an mutlular. Siz de daha gençsiniz, siz de bulursunuz ama bu asabiyet gereksiz
Evet büyüleyici bir guzelligim var çok güzelim başkaları demese de ben kendimi güzel buluyorum küçükken de sınıfta en güzel benim diye dolasiyormusum niye kendimi güzel bulmam sizi neden rahatsız etti ve itici buldunuz? Kimseyi küçük görmüyorum aşkın güzellikle alakalı olmadığını anladığımı vurguluyorum destan yazmanıza gerek yoktu. Ayrica Beni eleştirip aynı aşağılamayı kendinizi yapıyorsunuz çok mu guzelsin vsvs diyerek :)))

Sevgililikte, aşkta evet ilk bakışta beğenmek önemlidir. Ama asıl belirleyen o değildir. Kendi adıma sohbeti açmayan boş bir yakışıklıdansa ortak sohbetimin olacağı, kültürlü; eğlenceli, sohbeti açan kafa dengi insanlara aşık oldum.
Baktığın zaman uf çok güzel demesi değil önemli olan. Bunu anladığında değişim olur ancak.
Eşimin bir arkadaşının böyle aşırı güzel bir arkadaşı vardı. Sohbeti açmıyor, kuşak farkı gibi bir sohbet oluyor diye ayrıldı. Ortalama güzellikte bir kızla evlendi çünkü kız çok eğlenceli ve zeki bir kız. Nedenini anlıyorsun yani 😄
Ondan boşa ben güzelim çirkin şansı deme yani.

Sevgililikte, aşkta evet ilk bakışta beğenmek önemlidir. Ama asıl belirleyen o değildir. Kendi adıma sohbeti açmayan boş bir yakışıklıdansa ortak sohbetimin olacağı, kültürlü; eğlenceli, sohbeti açan kafa dengi insanlara aşık oldum.
Baktığın zaman uf çok güzel demesi değil önemli olan. Bunu anladığında değişim olur ancak.
Eşimin bir arkadaşının böyle aşırı güzel bir arkadaşı vardı. Sohbeti açmıyor, kuşak farkı gibi bir sohbet oluyor diye ayrıldı. Ortalama güzellikte bir kızla evlendi çünkü kız çok eğlenceli ve zeki bir kız. Nedenini anlıyorsun yani 😄
Evet güzellikle alakası yok bunu anladım ben de

Yine de çirkin kısmeti diye birşey var.bu kadar eli yüzü düzgün insan arasından tek muhabbeti iyi olan çirkin kişiler mi var sanki? Ortalama olsalardı konu sahibi böyle düşünmezdi zaten.ortalamanın da altındalar demek ki.

Son düzenleme:
Yine de çirkin kısmeti diye birşey var.bu kadar eli yüzü düzgün insan arasından tek muhabbeti iyi olan çirkin kişiler mi var sanki? Ortalama olsalardı konu sahibi böyle düşünmezdi zaten.ortalamanın da altındalar demek ki.
Sadece güzellik takıntısı olan insanlar çirkin kadınlar buluyor der. Ve bu tiplerin alayının muhabbeti kısır oluyoruz al bu da benim genellemem. Cidden güzellikle sevgililik işini bağlayanların hepsi boş oluyor.
Sürekli saçım kaşım tırnağım aman dolgum yok şuram yok buram muhabbeti oluyor. Ne gündemi konuşabiliyorsun ne genel kültürü yüksek şakalar yapabiliyor.
Valla ben de mesela boş ama güzel bir insandansa sohbeti açan, kültürü yüksek insanı tercih ederim.
Mesela sen dünya güzeli olsan ben istemezdim😄 bil bakalım neden 😁

Hayat amacınız bir erkeğe tutunmak mıydı?
Bir de söylemeden geçemeyeceğim "güzel kategorisi" ne demek? Siz mi karar veriyorsunuz kim güzel kim çirkin.
abi ne alakaaa ne alakaaaaaa öf. genç bir kız işi gücü var tabii ki erkek isteyecek ne kadar saçma yorumlarınız var sizin ya. sevgisiz insan çürür gider neden insanları kandırıyorsunuz? yalnız yaşa bakalım kolay mı? hayat amacı erkeğe tutunmak değil sevmek sevilmek tamamlanmak. burda ne zaman böyle konu açılsa aynı yorumlar yapılıyor. genç kadın erkek isteyebilir genç bir erkek de kadın isteyebilir ne yapsın insanlar mesela cinsellik yaşamadan sevmeden sevilmeden ölüp gitsinler mi? derdini açmış yorum istemiş baydınız ha

Bizim lisede 17-18 yaşlarındayken bir çocuk vardı. O kadar yakışıklıydı ki okulun en güzel kızı bile hemen onu sormuştu "bu çocuğun adı ne" diye. diğer kızlar da çok beğeniyorlardı. ama ne oluyorsa birkaç konuşma sonrası kızlar bunu istemiyordu. Yakın arkadaşım da popüler bir kızdı. Onunla da konuşmuşlardı fakat arkadaşım da istemedi. Ki kendisinin baya ortalama altı kişilere abayı yakmışlığı da var.
Daha sonra bu yakışıklı çocukla belli ortamlarda bulunduk. Neden istemediklerini anladım. ÇOK KASINTI. Yani evet iyi biri, egoist değil ama pek konuşmuyor ve cidden bön bön bakıyor çoğu zaman. Whatsappta bile böyleydi. Çok düşünerek konuşup çok düşünerek hareket ediyordu. Kızlar elden gidince arkalarından platonik kalıyordu. Soğuk biriyim diyince aklıma bu geldi.
Soğuk olmak ayrı bir şey muhabbeti ilerletememek, flört yemlerini kaçırmak ayrı bir şey. Daha yaratıcı, akışkan sohbetli olabilirsiniz mesela o zaman muhabbet ilerler. Beğenmediğiniz kızların iletişimi iyidir belki.

abi ne alakaaa ne alakaaaaaa öf. genç bir kız işi gücü var tabii ki erkek isteyecek ne kadar saçma yorumlarınız var sizin ya. sevgisiz insan çürür gider neden insanları kandırıyorsunuz? yalnız yaşa bakalım kolay mı? hayat amacı erkeğe tutunmak değil sevmek sevilmek tamamlanmak. burda ne zaman böyle konu açılsa aynı yorumlar yapılıyor. genç kadın erkek isteyebilir genç bir erkek de kadın isteyebilir ne yapsın insanlar mesela cinsellik yaşamadan sevmeden sevilmeden ölüp gitsinler mi? derdini açmış yorum istemiş baydınız ha
Yaza düğünü olacak arkadaşının hevesle kıyafet fotosu atıp görüş sormasına bile tahammül edemeyen biri mi söylüyor bunu 🤣
Çok ama çok değişik bir kafanız var.

Sadece güzellik takıntısı olan insanlar çirkin kadınlar buluyor der. Ve bu tiplerin alayının muhabbeti kısır oluyoruz al bu da benim genellemem. Cidden güzellikle sevgililik işini bağlayanların hepsi boş oluyor.
Sürekli saçım kaşım tırnağım aman dolgum yok şuram yok buram muhabbeti oluyor. Ne gündemi konuşabiliyorsun ne genel kültürü yüksek şakalar yapabiliyor.
Valla ben de mesela boş ama güzel bir insandansa sohbeti açan, kültürü yüksek insanı tercih ederim.
Mesela sen dünya güzeli olsan ben istemezdim😄 bil bakalım neden 😁
Hem güzel hem kültürlü hem sohbeti keyifli kadınlar zaten buraya konu açıp kimse benimle ilgilenmiyor demiyor. Çevrelerinde bir sürü insan oluyor. Bunu anlamakta zorluk çekiyor ferhans. Gerçi bir çok şeyi anlamakta zorluk çekiyor.

Hem güzel hem kültürlü hem sohbeti keyifli kadınlar zaten buraya konu açıp kimse benimle ilgilenmiyor demiyor. Çevrelerinde bir sürü insan oluyor. Bunu anlamakta zorluk çekiyor ferhans. Gerçi bir çok şeyi anlamakta zorluk çekiyor.
Tek ilgisi üreme sistemi çünkü. Tek hobisi de seks.
Düzgün bir erkeğe ne vaat edebilir ki seksten başka? Sohbet yok, ilgi alakası hobisi yok. Tam olarak ne vaat edebilir?
Aynı şekilde tek meziyeti güzelliği olan biriyle ne konuşabilir be paylaşabilirsin?

Tek ilgisi üreme sistemi çünkü. Tek hobisi de seks.
Düzgün bir erkeğe ne vaat edebilir ki seksten başka? Sohbet yok, ilgi alakası hobisi yok. Tam olarak ne vaat edebilir?
Aynı şekilde tek meziyeti güzelliği olan biriyle ne konuşabilir be paylaşabilirsin?
Seksi bile doğru düzgün becerebildiğini sanmıyorum. Bir şeyi diline çok dolayan insanın o şeyin eksikliğini yaşadığını düşünüyorum ben.

Seksi bile doğru düzgün becerebildiğini sanmıyorum. Bir şeyi diline çok dolayan insanın o şeyin eksikliğini yaşadığını düşünüyorum ben.
Bence de var bir sıkıntısı.
Bazı konularda aklı başında ahlak anlayışı olan biri beş dakika sonra başka bir konuda çok eşli, kürtajı aşığı, evli kadın düşmanı bir tip

Yaza düğünü olacak arkadaşının hevesle kıyafet fotosu atıp görüş sormasına bile tahammül edemeyen biri mi söylüyor bunu 🤣
Çok ama çok değişik bir kafanız var.
evet çünkü o da senin gibi empatisiz. eski flörtümün nişanını bana atıp cevap bekleyecek kadar hem de. git tedavi ol ciddi söylüyorum

Herkesin bir nasibi var güzellik çirkinlikle alakalı bir durum değil bence tamamen karakter meselesi bazı insanlar iter etrafındakilere kötü enerjı yayıyor kıskançlık sinsilikten etrafındakileri de uzaklaştırıyor dönüp bi kendine bakmak lazım önce kendini sevmen lazım ki başkası da seni sevsin.

107 kiloyken de 57 kiloyken de erkek sıkıntısı cekmedigimi soyleyerek "bununla alakasi yok" diye ortama girecektim ki diger mesajlari okuyup vazgeçtim :D

Hayatimda karsima cikan en guzel vücutlu, yeminle Yunan heykeli gibi adamla ne hayallerle baslayip sonunda engelleyerek kacmam geldi aklima. Keske birakmasaydim da benim de arkamdan "bunun bile sevgilisi var benim yok" diye hasetlendirseydim milleti ahsjd

Ben artik karsi cinsten birinin beni sevebilecegini, beni beğenecegini, beni sevilecek bir kadın olarak göreceğini düşünmüyorum artık. Hep başkaları sevilip begeniliyor deger görüyor. Ben sadece bakılıp geçilen bir sergi gibiyim. Sadece yer kapliyorum. Biraz içedönük biriyim ve duruş olarak soğuk duruyorum acaba bundan mı diye düşünüyorum ama artık şu an eskisi kadar soğuk durmuyorum yine de değişen bir şey yok. Etrafımda güzel kategorisine girmeyecek insanlar seviliyor, sevgilileri var, mutlular. Bana herkes yüzün çok güzel diyor ama seven kimse yok. Gercekten önemli olan baht güzelliği galiba. Bahtın şansın kötüyse istersen kainat güzeli ol hicbir ise yaramıyor. Ben hayatı sevme sevilme umuduyla yaşayan bir insandım, ama artık umudum tükendi ve yaşamak gercekten çok sıkıcı bir hal aldı benim icin. Bence insanın kaliteli bir şekilde yasamas8 için bir şeylere tutunmaya ihtiyacı var ama benim tutunacak hicbir seyim yok o yüzden her şey azap gibi su an. Yani özetle insan sevgiye dair umudunu ve beklentisini kaybedince yaşamak anlamsız geliyor Allah kimsenin yaşama hevesini almasin gerisi hallolur
Peşine düştüğün şey seni kovalar.. Bence kendi yolunda yürü soğuk üzgün suratlar arkadaşlık için de olumsuzluk oluyor, karşı cins olarak deli divane sevgilileri evlilikleir gördüm fakat karşı cins pek de göründüğü gibi olmayabiliyor. Öncelik sen kendini seveceksin tabiki hayatına müdahale eden yoksa.

Anlamakta güçlük çekmiyorum ki evet çirkin kadınlar da buluyor.siz sadece sohbeti, zekası iyidir herşey güzellik değil diyorsunuz.ben kısmetleri varmış diyorum.evet bana kalsa çirkin biriyle evlenmem.evlenenlerle empati yapamıyorum.olay bu.

Back
X