hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 17 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #1 Mrh arkadaşlar dün dolgumu degistirttim ve yapilan dolgu sanirim civa içeriyor.Birkaç güne bebiş çalismalarina baslayacaktik.Dolgum iki tane,acaba hamileligi etkiler mi?Lütfen bilgisi olan yardım etsin..Tesekkür ederim şimdiden..
Mrh arkadaşlar dün dolgumu degistirttim ve yapilan dolgu sanirim civa içeriyor.Birkaç güne bebiş çalismalarina baslayacaktik.Dolgum iki tane,acaba hamileligi etkiler mi?Lütfen bilgisi olan yardım etsin..Tesekkür ederim şimdiden..
srsy gülümseee :) Kayıtlı Üye 15 Haziran 2014 1.336 447 198 17 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #2 hayat_gun .!.: Mrh arkadaşlar dün dolgumu degistirttim ve yapilan dolgu sanirim civa içeriyor.Birkaç güne bebiş çalismalarina baslayacaktik.Dolgum iki tane,acaba hamileligi etkiler mi?Lütfen bilgisi olan yardım etsin..Tesekkür ederim şimdiden.. Genişletmek için tıkla... merhaba bebeği etkiler mi bilmiyorum ama civalı dolgular sana da zararlı biliyorsun değil mi ?
hayat_gun .!.: Mrh arkadaşlar dün dolgumu degistirttim ve yapilan dolgu sanirim civa içeriyor.Birkaç güne bebiş çalismalarina baslayacaktik.Dolgum iki tane,acaba hamileligi etkiler mi?Lütfen bilgisi olan yardım etsin..Tesekkür ederim şimdiden.. Genişletmek için tıkla... merhaba bebeği etkiler mi bilmiyorum ama civalı dolgular sana da zararlı biliyorsun değil mi ?
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 17 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #3 srsy .!.: merhaba bebeği etkiler mi bilmiyorum ama civalı dolgular sana da zararlı biliyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla... Dolgu isinden pek anlamadigim icin cok bilgim yok,tahminen amalgam diyorum.Kontrole gidince dra soracam ama ogün bi gelse..
srsy .!.: merhaba bebeği etkiler mi bilmiyorum ama civalı dolgular sana da zararlı biliyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla... Dolgu isinden pek anlamadigim icin cok bilgim yok,tahminen amalgam diyorum.Kontrole gidince dra soracam ama ogün bi gelse..