Amaliyattan sonra burun ucum eğrildi (resimli )

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
230
122
23
23
selam kız lar moralim çok bozuk.3 gün sonra 2 ay olacak burun amaliyati olalı lakin burnumun ucu eğrilmis şekilde . Doktor masaj yapman lazım dedi nasıl yapacağımıda gösterdi ama gerçekten o kadar masraf yaptım o kadar eziyet çektim barime değsin yani . Geçer mi başına gelen oldumu
Hic bir şekilde darbe almadım öyle iş falanda yapmadım zorlayacak şekilde normal rutin işler

Gayet iyi duruyor. Yok resimden anlasilmiyor diyorsan da seni yaniltan asimetrin olabilir. Basin biraz egik cikmis ama duz de dursan kaslardan belli asimetriksin. Ben de ameliyata kadar hic dikkat etmemistim bu duruma, hatta hep kaslarimi yapamiyor kuaforler saniyordum. Ama baya yuzum asimetrikmis, kas direkt ortaya koyuyor bu sorunu bazilarinda.

açık konuşayım burun ameliyatı olan herkesin burnu biraz yamuk. %100 simetrik olan görmedim hiç. sebebi de iyileşme sürecinde şişme oranı aynı olmuyor iki tarafın, o da burnu oynatabiliyor. benim de başıma geldi maalesef düzelmedi 2. ameliyatı olacağım 5 güne.
ancak sizinki benimkisi gibi değil hiç, çok minimal düzeyde gibi. anlaşılmıyor. benim baya baya ucu diğer tarafa bakıyor. o yüzden takmayın derim, 1 senede tam belli olur ama zannetmiyorum çok bir şey olduğunu

Bence gayet düzgün görünüyor. Ucu eğik değil. Yan açıdan fotoğraf atabilir misiniz?

siz çok inceliyor olabilir msiinz bakınca öyle yamıkluk belli olmuyor. Bir de şişlikler farklı zamanlarda geçiyor o yuzden asimetrik duruşlar oluyorr net şekil en az 6 ayda belli olur

İnşallah benimki ödeme bağlı olandır . Yoksa bu kadar cektim inanki iki küçük çocukla

Merhaba bence de çok bariz bir yamukluk yok, semih hocayı ben de gördüm instagramda ve beğendim burunları ve fiyatı da piyasaya göre uygun geldi. Önerir misiniz önermez misiniz acaba genel olarak

kas hafızası denilen bir durum var. pek çok ameliyat sonrasu görülür.
gayet güzel takılmayın
İnşallah öyledir. Teşekkürler
Merhaba bence de çok bariz bir yamukluk yok, semih hocayı ben de gördüm instagramda ve beğendim burunları ve fiyatı da piyasaya göre uygun geldi. Önerir misiniz önermez misiniz acaba genel olarak
Semih hoca gerçekten çok iyi ilgili alakalı . Ama şuan için çok erken önerme konusunda. Genel olarak iyi bir doktor .

Burun ameliyatları nda yan profilden görünüm iyide önden sıkıntı oluyor.cok az kişide on profil düzgün oluyor

Burun ameliyatları nda yan profilden görünüm iyide önden sıkıntı oluyor.cok az kişide on profil düzgün oluyor
Evt ya kesinlikle korkum var aslında benim burun alcim amaliyattan ciktigimnda yamuk yapistirmislardi . Farketmistim o zaman. 1 hafta sonrası ciktiginnda Tampon gerçekten sağ taraftan yamuk haldeydi baya baya o bölge çocuk gibiydi . Sisler odemler inince o hale döner diye korkuyorum gerçekten kötü görüntüydu

öncelikle geçmiş olsun.
yorumlara şaşırdım gayet iyi demişler ama burnunuz önden bariz yamuk bi tarafa doğru.Yandan duruşu güzel ama ön dediğiniz gibi yamuk yani , asimetri falan değil.
Benim burnum önden güzel ama benimki de yandan kemer çıktı mesela . doktorumda kabul etti hatta ama ücretsiz ikinci operasyona da yanaşmadı. sizin doktorunuz ne diyor?
Düzeltirim diyorsa olun bence tekrardan

2 ay çok kısa bi süre burun oturması 6 ay kadar sürüyor. Akrabalarımdan yapan çok var .. ödem kolay kolay gitmiyor doktorun dediği masajları uygulamayı hiç bırakma bence ama bazı ameliyatlarda olabilecek bi ihtimal yani azda olsa yamukluk oluşabilir ben resimde pek anlayamadım göremedim yamukluk normal geldi bana

Canlı daha fazla yamuk ve sis ödem indikçe sağ taraf çöküyor

Canlı daha fazla yamuk ve sis ödem indikçe sağ taraf çöküyor
valla burun 6 ayda oturuyor doğru .Yani kaba duruyorsa kibarlaşıyor vs. ama şekli değişmiyor.
Benim alçıdan çıkınca da kemer görüntüsü vardı. geçeceğine zamanla burun oturunca daha cok belirginleşti.

O yüzden ödemden sonra düzeleceğini düşünmüyorum. doktorunuz ne dedi bu arada ? yorumu ne?

Sabret . Tercubeliyim bu şekilde kalmayacak dedi . Alçıdan çıktığın da sağ tarafta çok kötü şekilde çöküntü vardı . Alciyi çap yapistirdiklari için oluşmuştu . Sola doğru kayikti sonra bir kaç gün sonrasında ödemden dolayı biraz o tarafta şişti . Şuan yavaş yavaş iniyor ve indikçe ödem ortaya çıkıyor çökük lük ve yamukluk

tamamen geçsin ödemler doktorunuzla iletişime geçin.
Benim doktorumda ya o eriyecek oturacak, kemer değil demişti. Elime kemik geliyor yani , nasıl değil diyordum.
Neyse 6 ay bekledim ve sonuç basbaya bi kemer var ve önceki burnumu zaten kemerli diye beğenmezdim. Sonucta kabul etti ama parasız da ameliyat etmeyeceğini söyledi. Ben alıştım ve cok rahatsız olmuyorum.
Sizde peşine düşün , yamuk olursa düzeltmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…