bende diyordumki sen birşey söylesende ben onu yapayım.
sen sabah sabah kapris yaparken ben bebeğimin dr.uyla görüşüp randevu almıştım bile. buraya yazmanın amacı başıma böyle bir durumun geldiğini sizlerle paylaşmaktı. ama görüyorum ki tam bir paylaşım ortamı olmaktan çıkmış. sabah tersinden uyanan varsa gelip gerginliğini atacağı bir ortam olmuş.
ben dahil her anne bebeği konusunda çok hassastır. bukadar hassasiyet gösterirken burada sen dahil kim ne derse desin hemen her söyleneni yapmıyorum. Bilinçli olarak araştırıp doktorlara danışıp doğru olanı yapmaya çalışıyoruz.
Ancak senin bu ifaden ilginç doğrusu. bu ortamda derdine bir çare arayan bir dolu üye var. Herkes senin gibi bir tavır takınsa kim derdini paylaşacak veya bu ortam ne işe yarayacak?söyleyecek biri varmı?
kimseye çatığım yok
gerginliğimi atığımda yok
zaten gerginde değilim oda nerden çıktı????
bu asabiyet bu agresiflik niye?? ters yanından kalkan sen olmayasın sakın arkadaşım?
kızının gözü ile ilgili bi soruya burdan nasıl yanıt alabileceğini çok merak ettim okadar
şahsen öyle bişey benim başıma daha doğrusu kızımın başına gelse ilk işim burayı açıp konu açmak olmazdı
kızımı aldığım gibi dr.a giderdim
buda daha önce benzer bir olay yaşayan çıktı diyelim, ve dediki önemli bişey değil kendiliğinden geçer, ozaman dr.a gitmicekmiydin çok merak ettim
evet burası bir paylaşım sitesi, gayette güzel bir site
ama bazı şeyleri ben kendi adıma konusunda uzman biriyleriylen paylaşmayı tercih ederim
sen öyle yapmiyorsan buna diyecek bişeyim olamaz elbete.
Umarım kızının gözü iyileşmişdir
Tüm bebişlere sağlıklı günler dilerim