• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aman cok dikkat edelim yavrularimiza

geçmiş olsun...
benim arkadaşım güvenlikli elit bir site içerisinde apartmanda oturuyor, bir gün oğlu oyun oynamak için aşağı inmek istiyor, genelde izin vermez ama hadi in demiş arkadaşım, inmiş balkonda çamaşır asıyorum bir anda kafamda şimşekler çaktı der, eğer oğluma bişey olsa araba çarpsa ya da biri kaçırsa ben 4. katta oturuyorum merdivenden inip ulaşasıya neler olmaz ( psikopatça gelmişti o zaman ) diye düşünüp işi gücü bıraktım onunla indim demişti.
insan belki düşünemiyor, belki aklına, içine kötüyü getirmiyor ama hazırlıklı olması gerekiyor her şekilde çünkü o bir anne . eğer küçük bir köy veya kasaba değilse kesinlikle çocuğunuz dışarıda iken evin içinde iş yapmamalısınız. hem iyice konsantre olur sesini duymazsınız, hemde onu savunmasız bırakmış olursunuz.

cok büyük geçmiş olsun rabbim korumus
rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
nasil bir yer orasi nerde oturuyorsunuz
bu korkuyla yasamakta cok zor
sagol canim amin rabbim evlatlarimizla testlere sokmasin yokluklariyla sinamasin amin
oturdugum yer cok guvenli bir yer yillardir oturan komsularim var fijili arap onlarda duyunca soka girdiler aman bizde dikkat edelim dediler hatta ilk defa oluyor dediler ama su ara cok disardan gelenler var kimisi vizesi gecmis olup burayi terk etmiyorlar polis bulmakda zorlaniyor zaten oyle dediler cok vizesiz insan var bulmakda zorlaniyoruz artik diyorlar

hemde nasil canim yaaa ya o olen cocuklar gibi olsaydi yada aynen dediginiz gibi kacirsaydi hergun ama hergun bin kere olurdum allahim diyorum nasil nefes alirdim birdaha

İnsan istiyo çocuk çocukluğunu yaşasın koşsun oynasın ama dünya böyle iğrenç insanlarla dolu nasıl bırakalım

kizlar 4 yasinda kizim var sabahdan camasirlari yikadim astim bakdim kurumuslar birkac saat sonra esimde market alis verisinden geldi minik kuzum oyuncaklarini gorunce bahcede oynamak istedi bende demir bahce kapisi var acamiyor zaten surekli kapali hicbir zaman yalniz birakmam kizimi bahcede cok hassasim bu konuda hep korkardim birsey olur diye iste basima geldi haksiz degilmisim neyse kizim ben oynuyacam anne dedi tamam askim sen oyna bende sepeti iceri birakip geliyorum dedim aradan belki 3 dk gecmedi genc 23 24 yasinda birisi kizimi kacirmaya calisti esim on camdan gormus ciglik atti savurgan kossss arka bahceye dedi kendi camdan ben arkadan aklimiz cikdi minik bebegim anne o abi kim beni kucagina aldi agzimi kapatmaya ugrasti :KK61: dedi biz taniyormuyuz onu dedi esim kostu pesinden ama kacdi adi adam polise soyledik kayit aldilar son iki haftadirda cocuklar once kayip sonra cesetleri bulundu ve daha ne oldugu cozulemedi bile :KK61::KK61:kizlar aman cok dikkatli olun allahim her yerim titriyor halen daha korkudan acayipde korku sardi beni dahada gozumun onunden ayirmam kuzumu
Ayyyy aman allah korumuş evladınızi. Zaman çok kötü çocuklara çok üzülüyorum kendi evinin bahcesinde bile oynayamayacak hale geldiler bu pisliklerini yüzünden. Lütfen tedbiri elden birakmayalim.

geçmiş olsun...
benim arkadaşım güvenlikli elit bir site içerisinde apartmanda oturuyor, bir gün oğlu oyun oynamak için aşağı inmek istiyor, genelde izin vermez ama hadi in demiş arkadaşım, inmiş balkonda çamaşır asıyorum bir anda kafamda şimşekler çaktı der, eğer oğluma bişey olsa araba çarpsa ya da biri kaçırsa ben 4. katta oturuyorum merdivenden inip ulaşasıya neler olmaz ( psikopatça gelmişti o zaman ) diye düşünüp işi gücü bıraktım onunla indim demişti.
insan belki düşünemiyor, belki aklına, içine kötüyü getirmiyor ama hazırlıklı olması gerekiyor her şekilde çünkü o bir anne . eğer küçük bir köy veya kasaba değilse kesinlikle çocuğunuz dışarıda iken evin içinde iş yapmamalısınız. hem iyice konsantre olur sesini duymazsınız, hemde onu savunmasız bırakmış olursunuz.
aynen canim esim bile dedi baslarim ev isine gucune yavrumuzdan degerli birak pislik gotursun evi kizimla cik bahceye otur sakin yalniz birakma bir dahaki evimiz tek katli bahce icinde birde apartmanda otursam aman allahim rahatlikla alir gotururdu

kizlar 4 yasinda kizim var sabahdan camasirlari yikadim astim bakdim kurumuslar birkac saat sonra esimde market alis verisinden geldi minik kuzum oyuncaklarini gorunce bahcede oynamak istedi bende demir bahce kapisi var acamiyor zaten surekli kapali hicbir zaman yalniz birakmam kizimi bahcede cok hassasim bu konuda hep korkardim birsey olur diye iste basima geldi haksiz degilmisim neyse kizim ben oynuyacam anne dedi tamam askim sen oyna bende sepeti iceri birakip geliyorum dedim aradan belki 3 dk gecmedi genc 23 24 yasinda birisi kizimi kacirmaya calisti esim on camdan gormus ciglik atti savurgan kossss arka bahceye dedi kendi camdan ben arkadan aklimiz cikdi minik bebegim anne o abi kim beni kucagina aldi agzimi kapatmaya ugrasti :KK61: dedi biz taniyormuyuz onu dedi esim kostu pesinden ama kacdi adi adam polise soyledik kayit aldilar son iki haftadirda cocuklar once kayip sonra cesetleri bulundu ve daha ne oldugu cozulemedi bile :KK61::KK61:kizlar aman cok dikkatli olun allahim her yerim titriyor halen daha korkudan acayipde korku sardi beni dahada gozumun onunden ayirmam kuzumu

Dehşet Verici !!!!!!!!!
Aman Allah ım ya görmeseydiniz çok üzüldüm.. Devir çok kötü...

Allah ım bu insanlara vicdan ver..

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış kimbilir napacaktı şerefsiz pislik
sagol canim ne yapacakdi pislik ya tecevuz edip oldurup atacakdi yada organlarini alacakti sonuc yine oldurcekdi bir sekilde allahim dusunmek bile istemiyorum rabbim bir daha yasatma ne olur neee olur dayanamam bir daha

Rabbim korumus bence şükür amaciyla bir yerlere yardim yapin ya da sadaka verin.Cok büyük bir olay atlatmissiniz mevlam beterinden korusun...

pislikler ya kaşla göz arasında ne yapacaktı küçücük çocuğa. Allah korumuş gerçekten. Allah fırsat vermesin bu sapıklara. yavrularımızıda korusun

kizlar 4 yasinda kizim var sabahdan camasirlari yikadim astim bakdim kurumuslar birkac saat sonra esimde market alis verisinden geldi minik kuzum oyuncaklarini gorunce bahcede oynamak istedi bende demir bahce kapisi var acamiyor zaten surekli kapali hicbir zaman yalniz birakmam kizimi bahcede cok hassasim bu konuda hep korkardim birsey olur diye iste basima geldi haksiz degilmisim neyse kizim ben oynuyacam anne dedi tamam askim sen oyna bende sepeti iceri birakip geliyorum dedim aradan belki 3 dk gecmedi genc 23 24 yasinda birisi kizimi kacirmaya calisti esim on camdan gormus ciglik atti savurgan kossss arka bahceye dedi kendi camdan ben arkadan aklimiz cikdi minik bebegim anne o abi kim beni kucagina aldi agzimi kapatmaya ugrasti :KK61: dedi biz taniyormuyuz onu dedi esim kostu pesinden ama kacdi adi adam polise soyledik kayit aldilar son iki haftadirda cocuklar once kayip sonra cesetleri bulundu ve daha ne oldugu cozulemedi bile :KK61::KK61:kizlar aman cok dikkatli olun allahim her yerim titriyor halen daha korkudan acayipde korku sardi beni dahada gozumun onunden ayirmam kuzumu[/QUOTE

Canım büyük geçmiş olsun. peşini bırakmayın, mutlaka takibini yapın karakolda konunun. Bu arada nerde yaşıyorsunuz, bilelim ki o sehir ve semtteki hanım arkadaşlarımız dikkatli olsunlar.

Ayyyy aman allah korumuş evladınızi. Zaman çok kötü çocuklara çok üzülüyorum kendi evinin bahcesinde bile oynayamayacak hale geldiler bu pisliklerini yüzünden. Lütfen tedbiri elden birakmayalim.
aynen canim evin bahcesi benim ozel alanim yani kapi bide normal kapali nasil girmis hangi ara girmis sastik kaldik

Allahim tum annelere yardimci olsun
birakin isi gucu hepsi yerine gelir cocuklarinizi gözünüzün onunden ayirmayin malesef cok kötü durumdayiz
kizim 18 yasinda inanin hala korkarim
insani psikopat yapiyor bu tur olaylar
cok geçmiş olsun tekrar bitanem
kuzucugu benim yerime koklaya koklaya opun olurmu

fırsat kollamış bence bunu tekrarlayabilir. dikkatli olun. zaten polise haber vermişsinizdir. gerçi bişi yapmaz sanırım şuan polis

Cok gecmis olsun. Tuylerim diken diken oldu. Hem cok uzuldum hem cok sevindim. Tam zamaninda yetismissiniz. Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin.

Dogruyu söylemek gerekirse pek inandirici gelmedi. Demir kapi varda, kaciran arka bahceye gelip kizini kaciracakti öyle mi? Üstelik siz evdeyken ve kaciran buna cesaret edecek..?

Yeni üye ve dizi/film gibi hikaye.. Arastirmalarda daha cok cocugun bir tanidigi cocugu kacirir diye cikiyor. Ha bu pedofillerin, cocuk kaciranlarin hic yok diye anlamina gelmez, elbette cocuklar korunmali. Ben en basit yigenim ile markete gittigimde daima yanimda tutarim. Yani acik ortamlarda korunmali fakat ev ortaminda tam 2-3 dakika gecikildigi icin biri cocugu kacirmaya calismasi hayir inandirici degil.

Ki velev ki olmus, ilk insanin aklina kk'de topik acmak mi gelir yeni üye olarak? :KK14:

Canım büyük geçmiş olsun. peşini bırakmayın, mutlaka takibini yapın karakolda konunun. Bu arada nerde yaşıyorsunuz, bilelim ki o sehir ve semtteki hanım arkadaşlarımız dikkatli olsunlar.

Bence izliyordu sizi zaten belkide uzun zamandır. Yoksa bi anlık boşluğu nasıl yakalayabilir. Pislikler

en cok arkadan gormus esim olayi tam kizimi kucagina aldiginda azicik yuzunu gormus esim zaten o sokla ciglik atti arka bahceye kos gitti yavrum diye bagirdi kendide sinekligi sokmeye ugrasiyordu siyah kapsonlu hirka varmis kosarak kacmis yakalayamadi esim ama polis surekli gezmeye basladi iki hafta icinde 4 tane cocuk kacirilip cesetleri bulundu:cry::cry:
Tam olmamis, esiniz yakalayip agziyla burnunu yer degistirse anca icim sogurdu. Benim en büyük kabusumdur cocuklarin kaybolmasi. Hangi ülkede ve nerede yasadiginizi ögrenebilirmiyim ben de yurt disindayim.

Back
X