• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aman Dikkat kist var diye dogum kontrol habi kullanmayin

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Kist problemi yasayan varmi arkadasla ben super bi cozum buldumpaylasmak isterim

Ben varim kuzum cikolata kisti yalniz benimkisi hamis kalamiyorum nedir buldugun cozum merak ettim
Himmm cikolata kistine iyi gelirmi bilmem ama benim iki kistim vardi 3 cm 2 bucuk ay dogum kontrol kullandim gecmedi bogurtlen koku ictim 4 . Gun kist patladi adet oldum

Sen nerden duydun bunu? Kistin kaybolmuş mu ultrasona girdinmi?

Peki nasil kullandin ogrenebilirmiyim canim
Cnm ben agustos 28 de ilacla adet oldum kist adetimi kesti sonra adet olmustum iste. Aradan bir hafta felan gecti bogurtlen koku getirdi annem 5 liralik aldi 5 litre kaynamis suda yarim saat kaynattim sabah aksam 1 bardak ictim ilidiktan sonra yanliz sabah ac akkaam yaterken eylul 9 da tekrar adet oldum iste ortalama 4 gun ictim kanamam olunca doktora gittim korktum kist patlamis bir tane de yumurta buyumus dedi ignelere baslayip asilama yaptik

benim kızımda var...her yerde bulabiliyormuyuz....günde kaç defa kullandınız...
Aktarda satiliyo evet doktora gittim vajinal ultrasyonda kist patlamis zaten asilamaya gectik hemen yanliz cok sanci yaparsa korkmayin kist patladindan dolayi sanci yapiyo

Sen nerden duydun bunu? Kistin kaybolmuş mu ultrasona girdinmi?
Ben bunu yasli bir ebe ve hocadan duydum canim evet cnm kanama olunca korkup doktora gittim doktor sasirdi iki adet arasi 12 gun sordu yumurtam bile buyumus du 5 .5 mm di doktor buyuk kacirmayalim dedi simdi asilamamin 3 gunundeyim

Ben bunu yasli bir ebe ve hocadan duydum canim evet cnm kanama olunca korkup doktora gittim doktor sasirdi iki adet arasi 12 gun sordu yumurtam bile buyumus du 5 .5 mm di doktor buyuk kacirmayalim dedi simdi asilamamin 3 gunundeyim
Ayyy hadi inşallahhh

Cnm ben agustos 28 de ilacla adet oldum kist adetimi kesti sonra adet olmustum iste. Aradan bir hafta felan gecti bogurtlen koku getirdi annem 5 liralik aldi 5 litre kaynamis suda yarim saat kaynattim sabah aksam 1 bardak ictim ilidiktan sonra yanliz sabah ac akkaam yaterken eylul 9 da tekrar adet oldum iste ortalama 4 gun ictim kanamam olunca doktora gittim korktum kist patlamis bir tane de yumurta buyumus dedi ignelere baslayip asilama yaptik
Peki tamamini mi kaynattin yoksa hergun taze mi yaptin o kismi pek anlayamadim canim yani bes litreyi bi kere de yapip bitene kadar mi ictin

Ayyy hadi inşallahhh
Canim benim sorunum yumurtam olusmuyordu olussada catlamiyor kiste donuyordu asilama yaptiracaktik kist oldugunu ogrendim iki ay dogum kontrol ilaci kullandim adet oluncaa asilama umudu ile doktora gittim kist gitmemis asilama olmaz dedi tekrar dogum kontrol verdi 5 -6 tane ictim dedil bu zaten gebelik engelliyo ne yapiyorsun sen ilaci birakip koku ictim veeee sonunda patladi ve asilama yaptim

Canlar ayrica bunun o kadar cok faydasi var ki gebelik kolaylastiriyo kist sokuyo rahimde ki ve yumurtaliktaki iltabi sokuyo hamile olanlarda dusuk engelliyo dogum yapan kadinlarda sutu fazlalastiriyo kansere bile faydasi var

Kist patlaması normal bir şey mi? Kist patladı diye acil ameliyata alınanlar biliyorum. Kızlar deneyip de risk almayın bence..

Canim benim sorunum yumurtam olusmuyordu olussada catlamiyor kiste donuyordu asilama yaptiracaktik kist oldugunu ogrendim iki ay dogum kontrol ilaci kullandim adet oluncaa asilama umudu ile doktora gittim kist gitmemis asilama olmaz dedi tekrar dogum kontrol verdi 5 -6 tane ictim dedil bu zaten gebelik engelliyo ne yapiyorsun sen ilaci birakip koku ictim veeee sonunda patladi ve asilama yaptim
Süper haber.. Daha güzelinide alırız en yakın zamanda inşallah

Back
X