Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim kuzum cikolata kisti yalniz benimkisi hamis kalamiyorum nedir buldugun cozum merak ettimKist problemi yasayan varmi arkadasla ben super bi cozum buldumpaylasmak isterim
Himmm cikolata kistine iyi gelirmi bilmem ama benim iki kistim vardi 3 cm 2 bucuk ay dogum kontrol kullandim gecmedi bogurtlen koku ictim 4 . Gun kist patladi adet oldumBen varim kuzum cikolata kisti yalniz benimkisi hamis kalamiyorum nedir buldugun cozum merak ettim
Peki nasil kullandin ogrenebilirmiyim canimHimmm cikolata kistine iyi gelirmi bilmem ama benim iki kistim vardi 3 cm 2 bucuk ay dogum kontrol kullandim gecmedi bogurtlen koku ictim 4 . Gun kist patladi adet oldum
Cnm ben agustos 28 de ilacla adet oldum kist adetimi kesti sonra adet olmustum iste. Aradan bir hafta felan gecti bogurtlen koku getirdi annem 5 liralik aldi 5 litre kaynamis suda yarim saat kaynattim sabah aksam 1 bardak ictim ilidiktan sonra yanliz sabah ac akkaam yaterken eylul 9 da tekrar adet oldum iste ortalama 4 gun ictim kanamam olunca doktora gittim korktum kist patlamis bir tane de yumurta buyumus dedi ignelere baslayip asilama yaptikPeki nasil kullandin ogrenebilirmiyim canim
Aktarda satiliyo evet doktora gittim vajinal ultrasyonda kist patlamis zaten asilamaya gectik hemen yanliz cok sanci yaparsa korkmayin kist patladindan dolayi sanci yapiyobenim kızımda var...her yerde bulabiliyormuyuz....günde kaç defa kullandınız...
Ben bunu yasli bir ebe ve hocadan duydum canim evet cnm kanama olunca korkup doktora gittim doktor sasirdi iki adet arasi 12 gun sordu yumurtam bile buyumus du 5 .5 mm di doktor buyuk kacirmayalim dedi simdi asilamamin 3 gunundeyimSen nerden duydun bunu? Kistin kaybolmuş mu ultrasona girdinmi?
Bogurtlen koku geciriyor canimnedir
şimdilik yok ama zaman zaman oluyor
Ayyy hadi inşallahhhBen bunu yasli bir ebe ve hocadan duydum canim evet cnm kanama olunca korkup doktora gittim doktor sasirdi iki adet arasi 12 gun sordu yumurtam bile buyumus du 5 .5 mm di doktor buyuk kacirmayalim dedi simdi asilamamin 3 gunundeyim
Peki tamamini mi kaynattin yoksa hergun taze mi yaptin o kismi pek anlayamadim canim yani bes litreyi bi kere de yapip bitene kadar mi ictinCnm ben agustos 28 de ilacla adet oldum kist adetimi kesti sonra adet olmustum iste. Aradan bir hafta felan gecti bogurtlen koku getirdi annem 5 liralik aldi 5 litre kaynamis suda yarim saat kaynattim sabah aksam 1 bardak ictim ilidiktan sonra yanliz sabah ac akkaam yaterken eylul 9 da tekrar adet oldum iste ortalama 4 gun ictim kanamam olunca doktora gittim korktum kist patlamis bir tane de yumurta buyumus dedi ignelere baslayip asilama yaptik
Canim benim sorunum yumurtam olusmuyordu olussada catlamiyor kiste donuyordu asilama yaptiracaktik kist oldugunu ogrendim iki ay dogum kontrol ilaci kullandim adet oluncaa asilama umudu ile doktora gittim kist gitmemis asilama olmaz dedi tekrar dogum kontrol verdi 5 -6 tane ictim dedil bu zaten gebelik engelliyo ne yapiyorsun sen ilaci birakip koku ictim veeee sonunda patladi ve asilama yaptimAyyy hadi inşallahhh
Evet cnm hepsini yaptim dolaba koydum zaten 7 gunde hepsi bitiyorPeki tamamini mi kaynattin yoksa hergun taze mi yaptin o kismi pek anlayamadim canim yani bes litreyi bi kere de yapip bitene kadar mi ictin
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun senden bizden bilgilerini esirgemedigin icinEvet cnm hepsini yaptim dolaba koydum zaten 7 gunde hepsi bitiyor
Süper haber.. Daha güzelinide alırız en yakın zamanda inşallahCanim benim sorunum yumurtam olusmuyordu olussada catlamiyor kiste donuyordu asilama yaptiracaktik kist oldugunu ogrendim iki ay dogum kontrol ilaci kullandim adet oluncaa asilama umudu ile doktora gittim kist gitmemis asilama olmaz dedi tekrar dogum kontrol verdi 5 -6 tane ictim dedil bu zaten gebelik engelliyo ne yapiyorsun sen ilaci birakip koku ictim veeee sonunda patladi ve asilama yaptim
tamam teşekkür ederim.daha önce duymuştum adını ama bu konudaki faydasını bilmiyordum.Bogurtlen koku geciriyor canim