Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ne zamn oldun asilamani ne zamn sonuc alirsin merak ettim.birde bunu bes ltrede kaynatca ya sonraki gunler nasil iccez ilik mi yoksa oyle hic isitmadan devammi edicezMalesef kist varken asilama yapmiyor doktorum herseyin hayirlisi yaklasik 3 ay onceyapacakti doktor ama kist oldu kistler duphaston kullandim gitmedi yasmin kullandim gitmedi eni sonu o bitki ile gitti ve asilamami oldum cok sukur
Canim ben pazartesi yaptirdim bugun alti gun oldu olurda eger asilama tutmaz ise kendi kendimi ben tedavi edecegim. Buz dolabina koy canim o sekilde ic disarda birakma tadi degisiyo ayni meyan serbeti gibi dolapta oldugu surece omru uzuyorCnm ne zamn oldun asilamani ne zamn sonuc alirsin merak ettim.birde bunu bes ltrede kaynatca ya sonraki gunler nasil iccez ilik mi yoksa oyle hic isitmadan devammi edicez
Ay cnm bnmvya ins asilaman tutar cok sevinirim o zamn biseydaha sormustum kuzum icerekn soguk mu icmeye devam etcez sen nasil yaptinCanim ben pazartesi yaptirdim bugun alti gun oldu olurda eger asilama tutmaz ise kendi kendimi ben tedavi edecegim. Buz dolabina koy canim o sekilde ic disarda birakma tadi degisiyo ayni meyan serbeti gibi dolapta oldugu surece omru uzuyor
Evet cnm soguk icicez isitmaya gerek yok yanliz copu kaynatirken birseyle ezseydinAy cnm bnmvya ins asilaman tutar cok sevinirim o zamn biseydaha sormustum kuzum icerekn soguk mu icmeye devam etcez sen nasil yaptin
yumurta gelisimim guzel oluyo kuzum kist olmadEvet cnm soguk icicez isitmaya gerek yok yanliz copu kaynatirken birseyle ezseydin
Yumurta gelisimimvguzel oluyo cnm kist olmadigi zamn bi uc tane kadar buyuyor.ama kistvolunca gelismiyo kisti buyutuo galiba.bugun gittim cnm aktarciya bogurtlen koku yokmus .aktarci o hafif kalir dedi onun yerine bana altin otu ile aslan pencesi verdi ikisini karistirip kaynar suda demledim.sabah aksam ac karnina ic daha cabuk etki eder dedi.onu yaptim vugun bogurtlen kokunude alcm o bitince onu yapcm aytik ins daha cabuk fauda gorurum yaEvet cnm soguk icicez isitmaya gerek yok yanliz copu kaynatirken birseyle ezseydin
Ay hadi ins canim bebegin yok demi ins. Kucagimiza alacagimiz bi bebegimiz olur bizim deYu
Yumurta gelisimimvguzel oluyo cnm kist olmadigi zamn bi uc tane kadar buyuyor.ama kistvolunca gelismiyo kisti buyutuo galiba.bugun gittim cnm aktarciya bogurtlen koku yokmus .aktarci o hafif kalir dedi onun yerine bana altin otu ile aslan pencesi verdi ikisini karistirip kaynar suda demledim.sabah aksam ac karnina ic daha cabuk etki eder dedi.onu yaptim vugun bogurtlen kokunude alcm o bitince onu yapcm aytik ins daha cabuk fauda gorurum ya
Ay hadi ins canim bebegin yok demi ins. Kucagimiza alacagimiz bi bebegimiz olur bizim de[/QUOTE yok kuzum bende iki yillik evliyimvbir bucuk yildirda olsun diye ugrasiyoruz ama olmadi hallimizda hayirlisi Allahim bilio dogru zamni bizim icin ne iyiyse onu ister rabbim demekki simdi olmasi bizim icin hayirli degil ki olmadi beklemedeyiz bakalim ins en yakin zamndq hamis kaliris hyirlisi sagliklisi olsunda
Cnm ya bu su iyi gelecek die iciom ama zor icion ben bunu ya mideni cok bulandiriyo.bi bardak icemiom bile iki yudum iciom ucuncude midem kaljiyo agzim aci oluyo.nasik iccem ben bunu ya offf.Ay hadi ins canim bebegin yok demi ins. Kucagimiza alacagimiz bi bebegimiz olur bizim de
Icine bal tarckn kat cnmCnm ya bu su iyi gelecek die iciom ama zor icion ben bunu ya mideni cok bulandiriyo.bi bardak icemiom bile iki yudum iciom ucuncude midem kaljiyo agzim aci oluyo.nasik iccem ben bunu ya offf.
Tmm kuzum denicen ole ..ya noldu ne zamn ogrencen sonucu merakta birakma bizi sevincli haberini bekliyorum...Icine bal tarckn kat cnm
Bugun 8 gun oldu ama beloim fecli gibiTmm kuzum denicen ole ..ya noldu ne zamn ogrencen sonucu merakta birakma bizi sevincli haberini bekliyorum...
Merhaba suan durumunuz nasil yani catlayan yumurta tutmus muMerhabalar konuyu takip ettimde benim kanama tarihlerim ve kist kaybolma deyim aynı zamana gelmiş sizinkiyle, ben kistimi biliyordum zaten solda, tup bebek icin gittigimde adet bitimim 5 eylulde kiste 16mm dedi ve ultrason da belli oluyordu ikide küçük yumurta var geride dedi. Benim kahverengi lekelenmelerim arttı. Dr kanama olunca gel der hep bende gittim solda birsey göremedi evet bu deyimi kullaniyorlar kist patlamış, kanama kesilir dedi.diger yumurtalar bir haftada büyümüş, simir testi icin haftaya gittim ben, bu sefer 2 yumurta gibi solda çıkmış sagdaki yumurta catlamis, ben tüp bebek icin 4 defa gidisim..umut var hala...ama şunu öğrendim kistiniz küçük se yujurta ile karıştırma olasılığı cok drlarin.siz takip edin.benim bu kaybolan kistim 2009 ilk karsima çıktı yavas yavas büyüyor, ben tüp bebek tedavisinden önce sadece ilk muayeneye gittim.corek otu denedim bende, bitkilerde sifa var ama az çoğu zarar.kendinize gore kürleri heryerde bulabilirsiniz...gecmisolsun herkese inşallah umutlar gerçek olur
Ya neden peki ole beb dedigin gibi yaptim ole bi su bardaginin yarisi kadar icebildim tadi cok kotu yaa hala ben bunu bi sabir icmeye calisiom bebis icib diom ama icilcek gibi diil ya Allahim gorsun yasadiklarimizi bizlere acisin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.[/QUOTE]QUOTE="ebrulikis, post: 37130642, member: 614998"]Bugun 8 gun oldu ama beloim fecli gibi
Yok nerde adet oldum zaten tüp bebek yaptiracagiz.hayirlisiMerhaba suan durumunuz nasil yani catlayan yumurta tutmus mu