aman erkekler dert edilmez dönüyorlar

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
Bildiğiniz üzere hep buraya yazdım ettim ama birşey var kı her giden geri dönüyormuş geçen akşam yaşadım bunu adama rahat olmam mutlu olmam batmış kızlar onları umursamadıktan ve mutlu olduktan sonra onlar bunları hazmedemıyor ve donuyorlar sızde bunu yapın ağlayıp zırlıycagınıza mutlu olun eglenın o yokmus gıbı davranın arkadaşlarınızı arayın çıkın gezin kitaplar okuyun ama umursamayın mesaj atıp ağlamayın bakın en ufak bakın benı twitterda gorup mutlu oldugumu gormuş sizlerde onun sizi görebilmesini sağlayın umutmayın altın kural mutlu olmak onlar için üzüldükçe onların bi yerleri kalkıyor ve bu nasılsa cepte diye her istediklerini yapıyorlar hadi bayanlar şimdi kahrolma zamanı onlarda mutluluk bizlerde.

gerçekten öyle, yüzde sekseni falan biraz sabreder susarsanız döner. yüzde onu gurur yapar, baktı siz adım atmıyorsunuz döner, diğer yüzde on ise başkasına aşık olmuştur ama merak etmeyin o size çatmaz.

birde uzmanların söylediği şöyle bir durum var:erkekler önce kafalarında olayı tartarlar sonra eyleme geçerler.sürekli ararsanız adam zaten düşünüyor,sıkıntıda.

Aklima gelen soz:

Küçük iskender, "dönerse senindir, dönemezse zaten hiç senin olmamıştır, diye bir şey yok. dönecek: bir katil, olay mahalline mutlaka geri döner"

Hepsi illaki geriye donup bakar..

evet her katil olay yerine geri döner.yalnız bazıları bunu tam öldürememişim galiba tam öldüreğim diye döner.

Back
X