Bebek Beslenmesi aman ses çıkarmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mslmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
öncelikle selamlar.bebeğim 7 aylık.doğduğundan beri uyurken azıcık bi ses olsun hmn uyanıyor.ayaklarımızın ucunda geziyorz evde.bnm gibi olan arkadaşlar varmı?önerileriniz neleer naapabilirim.birde hep ayağımda sallanmak istiyo:(((

keşke ayaklarınızın ucunda dolaşmasaydınız,varsın uyansın,uyurdu nası olsa bir daha.bebekler neye alışırsa öyle sürüp gidiyor.ben baştan beri gürültü konusunda hassas davranmadım.gündüz elektrik süpürgesi bile çalıştırıyorum o uyurken,uyanmıyor.bence geç değil alıştırabilirsin.

biz 1.5 aylığız.doğduğundan beri gündüz tv odasında ve tv açık tüm gün.ana kucağında. çok rahat bir anakucağı aynı zamanda ana dizi diyorlar ...4.5 yaşında da oğlum var gürültüsüz bir ev olması imkansızdı gürültüye alıştırdım yani.ama saat 8 oldumu odasına götürüyorum ve yatağına koyuyorum yatağıda sallanıyor bazen sallıyorum bazen sallamıyorum ona bağlı. uyusada uyumasada loş ışık ayarlıyorum ve mutlak sezsizlik sağlıyorum...artık ne zaman uyursa bazen 1 saat sürüyor uyutmak..gamyoncuiremsu

bebnim kızım 2aylık oldu ilk zamanlr zor uyuodu Allahım bu hep böyle gitmez inş. diye duaalr ediyodum simdi masaal cok güzel uyuyo karnı tok olunca ondan keyiflisi yok karnını doyurup yatagına bırakıyorum kendi kendine uyuyor 2-3 saat..tv acık oluyo cogu zaman uyanmıyo kapı carpsa veya bişi düsse yere yükses seslere irkiliyo uyanıyo yavrumm.bide aglarken süpürge makinasını calıstırıyorum susuyo kapatıyorum baslıyo aglamaya co ilginç:)gece mutlaka loş ısıkta uyuyo 5-6 saat..uyku düzeni olustu sükür hep böle gider....Allah kolaylık versin hepinize..

bu konuya çözüm bulan varmı acaba benim kızımda en ufak çıta uyanıyor hele misafirlikte hiç uyumuyor napcağımı şaşırıyorum yaşında ama hala böyle kafayı yicem bigün:27:

Belki okuyunca birilerine faydam olur diye yazıyorum.kim west in kitabında okuyup uyguladım.bebeğin dışardaki sesi duymasını istemiyorsanız odasında beyaz gürültü açın diyor.benim oğlum 2 yaşında çok gürültülü.3 aylık bebeğim onun sesinden uyanmasın diye internetten şelale sesi indirdim.hoparlörü açtım.kızım o seste mışıl mışıl uyuyor dışardaki sesleri asla duymuyor.sese karşı duyarlı bebeklere deneyin derim.internette okyanus sesi su sesi şelale sesi var.deneyin hangşsini severse.inanın sesi dinlerken benim bile uykum geliyor

Back
X