aman tanrımmm didiiimmm :O

bhr_12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
3
5
29
dün benim doğum günümdü. sevgilim güzel bi üpriz yapmak istemiş ve küçük kalpli kağıtlara bir sürü güzel sözler yazmış. ben büyük bir heyecanla okurken öğrendim kiii....bu kağıtlar başka bir kız tarafından başka bie erkeğe yazılmış ve benim öküz sevgilim dğum gnümde o kağıtları kuzeninden alıp getirmiş bana. canım çok sıkıldı arkadaşlar. benim için uğraşıp bişey bile yapmamış. nasıl bir tavır koymalıyım sizce ?

Bu ne kadar asagilayici bir sey olmus boyle :KK43:
Resmen gecistirmis sizi. Size ozenecek seyi

durum üzücü ama komik de. Ya icinden geliyor ama iste bu kadar yazi yaa. Benim esim de beceremez öyle seyler. Ama niyeti güzelmis ya, ben nedense cok kizamadim. Ama durum degersizlik gibi birsey ise tabiki kizarim. ama berememis özenmis ve sizi mutlu etmek icin yapmissa yazik bee, acidim =)

o başlık ne alaka anlamadım.dertmi bu şimdi bu yaptığı bile bişi bence kendi becerememiş başkasını kullanmış ne var bunda yazısı kötü belki kafa çalışmıyor bu durumlara çalışan eş dost varmış yardım almış.sen küçüksün herhal daha neler görürsün neler

Yanında ona el yazısıyla bişey yazdır. Tabi bu durumu o söylemedyse bildiğini bilmiyorsa yap. Sonra aa kağıttakilere hiç benzemiyo el yazın diyerek itiraf ettir. Sonra o kağıtları tek tek yuttur :) öküz arabası

Önemli olan niyet, fikir de. Elle yazsa çirkin yazacaktı belki aynısını yapacağına yapılmışı alayım demiştir. İyi niyetini, romantik olma hevesini kırma. Tatlı sert kendi yaptığın şey daha çok hoşuma gider de. Yoksa ömrü billah çanta, parfüm, takı görürsün. :)

Ayy kusura bakma istemeden guldum :KK45:
ya kendi hisleriyle o. Cumleler dokulmemişse, kendisi heycanlanıp yazmamışsa ne anlamı var o surprizin..

yaa inanmıyorum benim mal kardeşimde zamnında sevgilime yaptığım (şuan kocam ) kutu dolusu rulo şeklinde yaptığım şeyleri kız arkadaşına adamlık edip vermiş ben verememiştim ailesi okur die bende duruodu :) ve benim bundan nerdeyse 1 ay sonra haberim oldu oda ayrılmıştı kız arkadaşından tabikide ve gidip aldım utanmadımda banane kardeşim utansın kıza söyledim bunları ben yaptım getirmiş die
:110::KK48:

Sulalecek alınan verilen hediyelere saygıları yok demek..

Kuzeni ona verilen hediyeyi seninkine veriyor..

Oda başkasının emegıyle senın gozunu boyamaya çalışıyor..

Kucuk caplı sahtekarlık..

dün benim doğum günümdü. sevgilim güzel bi üpriz yapmak istemiş ve küçük kalpli kağıtlara bir sürü güzel sözler yazmış. ben büyük bir heyecanla okurken öğrendim kiii....bu kağıtlar başka bir kız tarafından başka bie erkeğe yazılmış ve benim öküz sevgilim dğum gnümde o kağıtları kuzeninden alıp getirmiş bana. canım çok sıkıldı arkadaşlar. benim için uğraşıp bişey bile yapmamış. nasıl bir tavır koymalıyım sizce ?
aman tanrım diriiim kapıyı gösteririiiim nediym:KK53::KK59:

X