• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amansız Hastalık :(

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Kızlar Merhaba :( Dün kayınvalidemi doktora götürmüştük. Beyninde tümör(ur) çıktı. Çok şaşırdık beklemiyorduk, şok olduk, Baya büyükmüş ameliyat olması gerekiyor doktor %90 iyi huylu demiş. Evde herkes ağlıyor, nisanlım da öyle ağlamaktan gözleri çıktı. Moral vermeye çalışıyorum ama ne desem olmuyor.. Zaten babasının kalp damarları tıkalı onunda kalp ameliyatı olması gerekiyor bir de bu dert eklendi derdimize :( Dün Kayınvalidem düğünden sonra ameliyat olucam dedi bu halde bile bizi düsünüyor. Bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı kızlar çok kötüyüm. :14:

Kızlar Merhaba :( Dün kayınvalidemi doktora götürmüştük. Beyninde tümör(ur) çıktı. Çok şaşırdık beklemiyorduk, şok olduk, Baya büyükmüş ameliyat olması gerekiyor doktor %90 iyi huylu demiş. Evde herkes ağlıyor, nisanlım da öyle ağlamaktan gözleri çıktı. Moral vermeye çalışıyorum ama ne desem olmuyor.. Zaten babasının kalp damarları tıkalı onunda kalp ameliyatı olması gerekiyor bir de bu dert eklendi derdimize :( Dün Kayınvalidem düğünden sonra ameliyat olucam dedi bu halde bile bizi düsünüyor. Bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı kızlar çok kötüyüm. :14:

kayınvalidemin başında yara vardı..senelerdir öylece duruyordu herkes aldırma falan dedi sonra kanama yapmaya başladı yarası...
aldırdı ve şuan hem kendi rahat hemde görüntü güzelliği var...doktor zaten iyi huylu demiş bence telaşlanmaya gerek yoook

allah şifasını versin çok kötü bi hastalık :( 2 tanıdığımda çıktı biri tek gözünü kaybetti diğerini de ameliyattan 1 hafta sonra kaybettik astımı varmış öksürünce beyin kanaması olmuş :25:

kayınvalidemin başında yara vardı..senelerdir öylece duruyordu herkes aldırma falan dedi sonra kanama yapmaya başladı yarası...
aldırdı ve şuan hem kendi rahat hemde görüntü güzelliği var...doktor zaten iyi huylu demiş bence telaşlanmaya gerek yoook

Geçmiş olsun canım haklısın telaşlanmaya gerek yok ama nişanlımı yatıştırmaya çalışıyorum ne diyeceğimide bilmiyorum. Ne denir bu durumda :50:

İyi huylu tümörler alınabiliyor.Doktor %90 dediyse, iyi huylu çıkacaktır,içinizi ferah tutun.
Sadece bulunduğu yer önemli, alınabilmesi için...
Allah acil şifalar versin, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Tanıdığım kişiler var beyin tümöründen ameliyat olmuş...
Dert etmeyin çaresiz değil eğer beynin hassas yerinde değilse ameliyatla düzelir inşallah..
Tanıdıklarım ameliyattan sonra normal hayatlarına devam ediyorlar..
Acil şifalar dilerim..

İyi huylu tümörler çok ciddi sorunlar yaratmaz diye biliyorum. Sadece çok dikkat etmek gerekir.

Doktora sormamislar mi ne yapilacak ne olacak diye

Iyi huylu denince korkacak birsey yok tatlim. Ameliyat ve tedavi ile düzelir

Çok tesekkür ederim kızlar bende öyle diyorum ama kayınvalidem gizli gizli hep ağlıyo korkuyo :14: kafatasına yakınmış tümor iyi yerdeymiş yani ama çok büyükmüş. Ne diyipte nisanlımı avutayım hiç becerememde moral vermeyi :50:

etrafında örnekler oldugundan bahset benim yengem 5 sene önce birden bayıldı....doktora götürdüler doktor acilen ameliyata aldı beyninde tümör varmış kocaman alındı ışın tedavisi olsu ve 1 yıl içinde toparladı Allah sabır versin Acil şifalar bence ameliyatını ertelemesin sıcağı sıcağını yapılsın...

Çok tesekkür ederim kızlar bende öyle diyorum ama kayınvalidem gizli gizli hep ağlıyo korkuyo :14: kafatasına yakınmış tümor iyi yerdeymiş yani ama çok büyükmüş. Ne diyipte nisanlımı avutayım hiç becerememde moral vermeyi :50:

Nişanlının annesine moral olması lazım. Ona annen için kendini toplaman lazım. Bak ameliyata girecek bu moralle mi girsin. Hepimiz etrafında sanki ameliyattan çıkmayacakmış gibi ağlaşırsak kadın korkmaz mı diyin? Herkes ağlamalı ya da az önce ağlamış gibi kıpkırmızı gözlerle olmasın etrafında. Annecim doktor iyi huylu demiş bak hiç bir şey olmayacak torunlarınla oynayacaksın diye telkinlerde bulunmanız gerek. Kadıncağız öyle bir psikolojiye girmiş ki düğünden sonra olayım ameliyatı diyor.

Nişanlının annesine moral olması lazım. Ona annen için kendini toplaman lazım. Bak ameliyata girecek bu moralle mi girsin. Hepimiz etrafında sanki ameliyattan çıkmayacakmış gibi ağlaşırsak kadın korkmaz mı diyin? Herkes ağlamalı ya da az önce ağlamış gibi kıpkırmızı gözlerle olmasın etrafında. Annecim doktor iyi huylu demiş bak hiç bir şey olmayacak torunlarınla oynayacaksın diye telkinlerde bulunmanız gerek. Kadıncağız öyle bir psikolojiye girmiş ki düğünden sonra olayım ameliyatı diyor.

Aynen canım evde bütün gün aynı şekilde sadece ben moral verdim kvdeme. Sen hasta değilsin önemli bise değil bu hersey çok güzel olcak vs.. saol canım.

Allah acil şifalar versin.. Düğün ne zaman?

Çok fazla beklemesini önermem. Doktor değilim tabi ama bildiğim kadarıyla tümör büyüdükçe beyne yaptığı baskı artıyor..ki zaten dediğinize göre büyükmüş. Tümör beynin farklı bölümlerine baskı yaparsa, farklı sorunlar çıkabilir. Konuşamama, söylenileni algılayamama veya hareketlerde aksama gibi..

Bence bir an önce ameliyat olmalı..

Back
X