Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Amasya'da bulunduğum dönemde Gülbin Yıldıran'a kontrollerimi yaptırmıştım, kendisinden son derece memnun kaldım. Aysun Tekeli hakkında bir bilgim yok.
Bende amasyalıyım ve 5 sene önce şifa tıp merkezinde cemil rahhal ın yanında çalıştım 6 ay kadar ,o zamanlar aysun tekeli yoktu yeni geldi sanırım şifadamı çalışıyo acaba nasıl bi doktor bende merak ettim şimdi
yok şifa da değil kadın doğum da, cuma günü şeker yüklemesi için gittim aysun tekeliye, 25. haftam ve artık ona gitmeyi düşünüyorum ultrasona falan baktı anlattı çok memnun kaldım.
bende gecen acıle gıtıtgımde gordum kendısını ama bana daha toy geldı.bende gulbın hanıma gıdıyorum ozel ama hastanede bır doktor belırlıcem galıba mustafa boyacı olucak
ben amasyaya taşıncam arkadaslar ve 6,5aylık hamileyim doğumumu orda yapıcam tabi ev bulabilirsek bir an önce hem oturacak muhit hemde ii bir hastane ve doktor önerebilirmisiniz???
ben amasyaya taşıncam arkadaslar ve 6,5aylık hamileyim doğumumu orda yapıcam tabi ev bulabilirsek bir an önce hem oturacak muhit hemde ii bir hastane ve doktor önerebilirmisiniz???
ben gülbin yıldırana gitmiştim çokmemnun kalmıştım güleryüzlü canayakın bir bayan başkayerde oturuyorum düşük riski var dmişlerdi burda koşa koşa ona gittim o kdar rahatlatmıştı ki halden anlayan bir kadın ama ben giderken120tlydi ücreti biraz fazla gelebiliyor her seferinde gidildiğinde
Merhaba hanımlar. Ben Amasya'ya yeni taşınacağım ve 2 ay kadar sonra doğumumu orda yapmak zorundayım. Önceki mesajlarınızı okudum. Üzerinden çok zaman geçmiş umarım Amasya'da sağlık şartları biraz daha düzelmiştir. Doğum tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim. HAstane ve doktor olarak önerileriniz nelerdir?