allah huzurla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah. hayırlı olsun
hepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
ben de koyu mobilyaları sevenlerdenim..onun için eşyalarımı seçerken çok zorlandım her yerde açık renk mobilyalar var çünkü..ama neyse ki 15 gün önce çok beğenerek alabildik..
herşeyden önce eşinle beraber ikinizin içine sinip beğenmeniz..
güle güle kullan cnm:85:
güle güle kullanın hepsi çok güzeller
canımın içi allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluğunuz hiç solmasınnn
hayırlı olsun canım güzelmiş düğün nisanda sanırım evinizde şimdiden düzüldü öylemi
buarada bu eşyaları eşin mi aldı yoksa annesi babası mı aldı ya da katkıda bulundularmı canım
canım hersey cok guzel ve uyumlu koyu renk herzaman asilliği simgeler bende koyu rengı cok sevıyorum benım esylarımda koyu renk çokta memnum toz olur dıyorlar ama acık renklerde evı çok sönük ve soğuk gosterıyo çok ıı secim güle güle kullan zevkler ve renkler tartıslmaz
canım kusura bakma çok sordum ama fikre ihtiyacım olduğundan...eşinin ailesi ne kadar ödedi o eşyalar toplam
se senin yatak odana ne kadar ödendi canım
helal olsun bazı damat anne babası hiç bişey almıyor oğullarına aldırıyorlar herşeyi ama sizin ne güzel olmuş maşlalah....takıları falan damı onlar alıcak canım
çok az kalmış buarada düğününe ay ne heyecanlı yaa gelinliği aldınmı
güle güle kullan canım çok beğendim özellikle yatak odana bayıldım..bende açık renk mobilyalardan hiç hoşlanmıyorum..salonumda yatak odamda venge..çok memnunum öyle abartıldığı gibi toz falan olmuyo..
salon koltuk takımımız aynı canım. çok içime sinen bir model benim sen de iyi günlerde kullan.
Ben çok begenemedim mobilyaları..
Yatak odan iyi ama salonun çok toplama olmuş.. koltuklar siyah beyaz orta sehba kahve mobilya değişik bi kahverengi halılar gri..
Eleştiri kabul edersen o kahve mobilyaya o koltuklar yerine kahve yada krem tonları koltuk , yada o koltuklara siyah yada beyaz mobilya çok daha iyi gider ikisinden biri değişmeli bence..
tabi eleştiri kabul edersen..
Topraaammm hepsi çok güzel Allah ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?