Amca kızı

Delikadinnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
644
562
23
30
Merhaba arkadaşlar bu konuda haklımıyım haksız mıyım bilemedim. O yüzden sizden ağır olmayan yorumlar bekliyorum. :KK50: eşimin amca kızı sorunumuz. Dün bir düğünde birlikteydik eşimin ablası Halasi birde amca kızı vardı çok yakın olarak. Düğünde kız takı takma merasiminde eşimin dibine kadar sokulup kulağına bişeyler fısıldadı.haliyle kızdım. ( kız bekar ve eşime ismiyle hitap ediyor. Ki daha önce bu kızı eşime almak için dusunmusler.) Yani bunda kızmam sizce normal mi? Neymiş ben takı takayim mi diye sormuş. Orda görümcem var eşimin Halasi var onlara sormuyor da geliyor ağzına giriyor.bide eşim gideceği yere bırakmak istedi.sesimi çıkarmadim.bırakınca bir sürü kavga ettik. Amcasinin kiziymis ne olmuş muş muş .benim ki gereksiz kıskançlık mi sizce??

Bende hoşlanmam zaten eskiden gelen bi meselede var size tavsiyem hamileliğiniz son dönemlerinde bu konuyla uğraşıp eşinizle aranızı açmayın bi doğurun ondan sonra tekrarlanırsa rahatsızlığınızı söylersınız

Ismiyle hitap etmemesi mi gerek? Ne demeli ki anlamadim.
Icten ice kiskanmam normal sonucta buyukler bir ara yakistirmis ikisini. Ama belki de birbirlerini kardes olarak goruyorlar? Bilemeyiz ki.
Esini daraltma bu sacma mevzudan.
Disaridaki diger hatunlarla seni aldatma ihtimali amca kiziyla yapmasindan cok daha yuksek. Napalim surekli kavga mi edelim yani.

Back
X