- 30 Eylül 2018
- 116
- 23
- 28
- 31
- Konu Sahibi birdeliyim
-
İkisi de var ne yazık ki.Biz yeğenleriyle çekememezlik var biz okuduk hatta kolejde okuduk kız olmamıza rağmen onların oğulları okumazken annem de ticaretten anlıyor ve kendisine miras olarak ev kaldı geliri var ve bununla altın alıp takıştırıyor bunu görenler de çatlıyor anlayacağınızNeden ilişkileriniz bozuk para mevzularımı var
Yoksa cehaletle ilgili mevzular
Cahil ve üstüne fesat akrabalardan uzak durmak en hayırlısıdır verecekleri zarar asgariye indirmiş olursunuzİkisi de var ne yazık ki.Biz yeğenleriyle çekememezlik var biz okuduk hatta kolejde okuduk kız olmamıza rağmen onların oğulları okumazken annem de ticaretten anlıyor ve kendisine miras olarak ev kaldı geliri var ve bununla altın alıp takıştırıyor bunu görenler de çatlıyor anlayacağınız
Aynen öyle ama bir şekilde lafları kulağımıza geliyor ne yazık ki.Cahil ve üstüne fesat akrabalardan uzak durmak en hayırlısıdır verecekleri zarar asgariye indirmiş olursunuz
Babam düşkün ailesine.Nişanda düğünde illa ister yanımızda olsunlar biz istemediğimizi söylediğimiz haldeDert ettiğin şeye bak. Bizde halalarım ve amcalarımla görüşmüyoruz halalarım yılandır annemle babamı ayırmak için çok uğraştılar benim yüzüme karşı sizi annenizden dolayı sevmiyoruz dediler o yüzden hiçbiri umrumda değil ölseler bile gitmem. Sende boşver yoklar gibi davran
Benim babamda düşkündü onlar için bizi bile terketti ama ben 27 yaşındayım kendi hayatım hakkında ne istersem o olur. Nişanıma yada düğünüme gelemezler dedim gelemediler hepsi bukadarBabam düşkün ailesine.Nişanda düğünde illa ister yanımızda olsunlar biz istemediğimizi söylediğimiz halde
KeşkeBenim babamda düşkündü onlar için bizi bile terketti ama ben 27 yaşındayım kendi hayatım hakkında ne istersem o olur. Nişanıma yada düğünüme gelemezler dedim gelemediler hepsi bukadar
Keşke babama söz geçirebilseydikBenim babamda düşkündü onlar için bizi bile terketti ama ben 27 yaşındayım kendi hayatım hakkında ne istersem o olur. Nişanıma yada düğünüme gelemezler dedim gelemediler hepsi bukadar
Babam da bazen onlar gibi düşünüyor ben nişandan döndüm babam diyor ki onlara kapı araladın ablam boşanmış ona bile diyor kapı aralıyorsunuz insanlar konuşsun diye.Çıldıracağım.Lafımız da geçmiyor kendi bildiğini okuyan bir babamız var sağ olsun.Babanız yapıcı ortayı bulucu bir insan sanırım.
Bizde teyzelerimle öyleyiz yılan gibiler yüzümüze gülerler arkamızdan söylemediklerini bırakmazlar çok ağır ithamlarda bulunurlar ve çok yakın otururuz birbirimize ama en mantıklısı uzak durmak bayramda belki bir 10 dk uğrarım birde yolda görürsem selam veririm onun dışında bir muhabbetimiz kalmadı sizde öyle yapın fesat insanların sizi zehirlemesine izin vermeyin
Tüm kardeşler arasında en rahat ve en fazla tepkiyi ben gösterdiğim halde bir şey yapamıyoruz. Allah yardımcımız olsunwelcome to the clubkimseye kızma, ne ninene ne de halana amcana. tek sorumlu baban. baban izin verdiği için bunlar oluyor. sen de bu saçma insanlara sadece babanın akrabası olduğu için maruz kalıyosun.
benim babam da tapar ailesine. onların lafıyla bize az çektirmedi. günün birinde benim sabrım tükendi ve babamla çok büyük kavga ettim. daha doğrusu ben bağırdım çağırdım ve şaşırtıcı şekilde babam pıstı kaldı. ondan beri görüşmem kimsesiyle. bu kavgayı yaptığımda 32 yaşımdaydım.
babam hep çok sinirli bi adamdı, haksızlık yapa yapa beni de kendisine benzetti. çok sinirlenince insanlıktan çıkıyorum çok rahat cinayet bile işlerim o halimi gördü. şimdi deli deliyi görünce çomağını saklar misali hiç elleşmez bana. annem çok pasifti, onu da silkeleye silkeleye akıllandırdım o da tırnaklarını çıkardı artık. şimdi o babamın yılan akrabaları annemlerin evine gelmez, gelemez. babam kendisi defolur gider. benim babannem öldü bu arada, ortada büyük kalmadı biraz da ondan.
diyeceğim şey, bir cinnet her şeyi halleder. olayı çözmesi gereken kişi baban. kardeşin annen kimin varsa babanın canına okuyacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?