Amcamın hasta karısı

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
338
323
Kızlar benim sorunum amcam karısı ve çocukları.Hemen açıklayayım amcamların durumları çok iyi ama gel gör ki karısını görsen kapıcı dersin kimseyi aşağılamak değil niyetim ama giyimi olsun emin olun öyle dersiniz.Bu kadın benim umrumda değil ama 2tane çocukları var işte onlar umrumda.Kadını iyi yere taşınsınlar diye ikna etmeye çalıştılar yok olmadı çocuklar onu yüzünden çok kötü bir okuldalar.O kadar yeniliğe kapalı biri ki Anlatamam.Yıllardır kızlarının saçını uzattı uzattı yere kadar kuaföre götür yazık diye yalvardık en son götürdü ama kuaförü dövdü burası pis diye (temizlik hastası şizofren gibi bişey) neyse en son kendi kesti zorlamalarda.kendide hayatında hiç gitmemiş kuaföre.Kızları o kAdar kötü yetiştiriyo ki full tv izliyorlar.biz üzülüyoruz elimizden bişey gelmiyo sizce bu kadın deli mi?bu arada amcamda bıkmış durumda oda bişey yapamıyo amcamın aldığı kıyafetleri bile giydirmiyo çocuklara ...

bizim bu kadına yapacak bişeyimiz yok oldukca garip bi durum
kesinlikle tedavi görmeli

Kapıcıya benziyormuş. Sen önce kendini düzelt. amcanın karısı senden yardımmı istedi acaba??? Sana söylenecek çok şey varda boşver. Insanlık yapıyorsun sen şimdi dimi helal olsun.

amcanın karısı ! senin YENGEN oluyor hatırlatmak istedim, hitap şeklini değiştirmelisin önce ...

aşağılamak değil ! demişsin ama resmen aşağılamamışsın kadını.

amcan çok istiyorsa götürür bir doktora çözerler.
seni ilgilendirmiyorsa karışma...

sana ne ki? çok ilgilendiriyorsa seni yengene ılımlı yaklaşıp arkadaşlık yapıp hem yeğenlerine hem ona yardımcı olursun.

bence yardım budur, yerden yere vurup çözüm aramak değil. Zikri olmayanın fikride olmasın !

Nisan her konunda bana göre saçma bi'cümle kesin kuruyosun sonra da tartışma olmasın, yanlış anlaşılmasın.
Biraz o mesleği yapanların da bu siteye girebileceğini, bu konuyu okuyup da kalplerini kırabileceğini düşün azıcık inan çok zor bi'şey değil.

Senin de üstüne vazife değil amcanın eşinin giyimi, kuşamı bırakın kocası dert etsin.

Ben size çok uzatmadan söyleyeceğimi söyleyeceğim; Bence hasta olan sizsiniz.o kadar hastasınız ki bunun farkında olmadan 'yengenizi' aşağılıyor ve haddinizi aşıyorsunuz derim...

daha dogru cumleler kullansaydınız keske. yengenizi elestireceginiz diye bir meslek grubunu asagılamıssınız resmen.

kapıcılık yapan bir bayanda bu forumda takılabilir öğretmen olanda,doktor olanda,köylü olanda vb.insanları ne yaşam ne giyim tarzından dolayı aşağılamayız..desenki çook zengin ama giyimi çok kötü bunu anlarım ama kapıcıklık yaparak namusuyla şerefiyle çalışan insanlara benzetirseenn bu benim ahlak anlayışıma ters düşer... gerçekten çok ama çok ayıp konunu düzenlemeni o kelimeyi silmeni tavsiye ederim..

Kadın temzilik hastası dediğine göre kıyafetleri temizdir
eski yada demode giyinmesini kapıcı kıyafetiyle örneklendiren uslubun cidden çok itici

zaten kuzenlerine giden yolda yengenle olan ilişkinden geçiyor yengene bu gözle baktığın sürece kuzenlerine ulaşman pek mümkün değil gibi

Asagilamak degil filan diye kurtarmaya calismissin da, resmen asagilamissin.
Yani insanlarin nereye gittigi, ne giyip ne yaptigi meslek gruplarina gore mi ayriliyor? "Kapici gibi giyinmek" nedir ya? Aklimiza nasil bir portre gelmesi lazim yani? Dogru duzgun betimlersin ne tur giydigini, "sunlar gibi" diye bir meslek insanlarini gosterecegine.

Neyse, bunun disinda bana da yengen pek normal gelmedi. Kuafor dovmek, esinin aldiklarini cocuklarina giydirmemek filan normal insan hareketleri olamaz. Ama koskoca amcan bile kendi karisina birsey yapamayip sindiyse, biz burdan hic yapamayiz. Soyle yengene bir doktora gorunsun, seni dinlerse tabi...

Ben ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseler yoktu ben ne elbiseler gördüm içlerinde insan yoktu..diye bir söz vardı..aşağılamak değil niyetim demişsiniz ama bu bildiğin aşağılamak..

ferıha dızısınde ferıhayı aşşalayan kötu,zengin ve şımarık kız gibi yazmışsın ALLAHTAN fakir değillermiş bide üzerine pis fakirler derdin

ferıha dızısınde ferıhayı aşşalayan kötu,zengin ve şımarık kız gibi yazmışsın ALLAHTAN fakir değillermiş bide üzerine pis fakirler derdin

derdi daha da katıp üzerine

kimseyi kınamayacaksın konu sahibi!

yengene yapıştırmışssın birde 'hasta' diye...

maşallah doktorsun sanırım !

Son düzenleme:
Burdaki herkes iyilik meleği mübarek,madem öyle dışardakiler kim acaba ?
Helal olsun kızlar valla müthişsiniz ne demek istediğim ortada eminim sizde kendi hayatınızda yapıyosunuz ama burda melek gibi tkaılma modası var dimi unutmuşum ...AZICIK dürüst olun be bıktırdınız bu foruma dahada gelmem

Valla burda bizi kimse tanımıyo Nisancım oyüzden rol yapmamızı gerektiren bi'durum yok üzgünüm.

Kapıcı gibi giyinmek diye bi tabir vR sonuçta kapıcıları aşağılamala bi ilgisi yok benim düşüncene göre zengin gibi giyiniyo diyince zenginleri mi aşağılamış olucaz o zaman ? Ben asla çalışan insanı aşağılamam beni kimse yargılayamaz Allah'tan başka

Seni kimse yargılayamaz doğru,sadece sen yargılarsın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…