amcam'ın kızı:-(

tersimpistir

:-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
220
102
38
Herkese selam.benim derdim yok çok şükür.Amcamın kızı ayrı eve çıkmak istiyor ama bir türlü kocasini ikna edemiyor,beni öldürsen de annemi babamı bırakmam diyormuş. Oda evi terkedeceğini söylüyor. sizce ne yapmalı?Onu nasıl yönlendirmeliyim.ayrıca babası tarafından sözde hatır için zorla evlendirildi.lise mezunu çocuğu yok ve çalışma imkanı yok.eğer evi terkederse yarın 3.sayfa dan katledildiği haberini okuyabileceğiniz kadar gaddar bir aileye sahip. Cevaplarınız benim için çok önemli.Simdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
anamı babamı bırakmam ne demek
karısı ile başta konuştu mu bu konuyu eğer konuştu ise ve kadın yan çiziyorsa adam haklı
bakıma ihtiyaçları olacak kadar yaşlılar mı ?

Karisi ona anneni babani birak mi diyormus?
Sadece ayri ev istiyor her normal insan gibi, sanki ayrilinca ailesini terk etmis mi olacak,
annenin yeri ayri esin yeri ayri yani, adamlar bunu bir turlu ayird edemiyor.

hayır yaşlı değiller 45 50 yaslarindalar. kız eridi bitti onlar yüzünden Kaynanası banyosuna kadar karisiyormus.kocası ona ilgi alaka göstermiyor

şuda var...olurda belki büyüklere söylüyememiş olabilir amcanızın kızı ama ayrılmak isteğini hal ve tavırlarıyla büyüklere belli etmişse eger büyüklerin bu durumun dahada büyümemesi için huzurun kaçmaması için kendileri bunu söyleyip bir çözüm bulmalılar.

evet her insan gibi ayrı eve çıkmak istiyor ama kocası inat .

Başta nasıl anlaştılar? Maddi durumları nasıl? Kaç yıllık evliler? Çocuk var mı? Amcanızın kızının ailesi boşansa destek olurlar mı? Amcanızın kızı çalışıyor mu? Herhangi bir güvencesi var mı? Biraz daha bilgi lütfen.

işin doğrusunu söylemek gerekirse babası bu kızı zorla verdi bu akrabasına sözde hatır meselesi. kızın ailesi destek olmaz aksine evi terkeder ise öldürmekten beter ederler. kızda diyor ki zaten hatır için sevmediğim bir adamla evlendirildim,bari evim ayrı olsun Eşimle zaman geçirelim onu sevmeye calisayim.

Cilveyle işveyle ikna etsin o zaman. Ben seninle evin içinde özgür olmak istiyorum, evin her odasını kullanmak istiyorum desin :) Yani başka nasıl çözülür böyle bir durum

çok şükür bende mutlu evlilerdenim.amcamın kızı calismiyor.iki yıllık evliler çocuk yapmiyor amcamın kızı.diyor böyle mutsuz bir hayatın içine birde mutsuz çocuklar koyamam haklıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…