• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amcamın Kızının Tavrı

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba. Çok önemli bir konu değil ama yine de sorma ihtiyacı duydum. Bizden biraz uzakta yaşayan bir amcam var. Yengem çok kötü niyetli bir kadın. Bunu neye dayanarak söylüyorum? Şöyle ki yengemin ailesi bizim aile yapımızdan biraz farklı inanç olarak. Ve yengem hep amcamı kendi ailesinden uzaklaştırmaya çalıştı. Sanki evlenirken amcamın aile yapısını bilmiyormuş gibi. Sonunda amcam dayanamadı ayrıldı. Şu an bizlerle rahat rahat görüşüyor. Bir kuzenim var daha 16 yaşında. Yıllardır görmüyorum onu ,çocukluk hallerini hatırlıyorum. Yengem çocuklarını dolduruyor anlaşılan. Geçen gün sosyal medyadan bu kuzeni ekleyeyim dedim. Amcam bende ekli. İstek attım reddetmiş. Sonra bir mesaj attım canım bak ben X Ablan vs. diye sevgi dolu bir mesaj. Beni engellemiş. Çok üzüldüm : (

Annesinin babasinin ayrilgindan herkesi sorumlu tutuyor demekki annesi abuk subuk seylerde anlattiysa uzaklastirmis herkestn

Ben olsam hic atmazdım mesaj keske atmasaydin engelle gitsin napcan kuzenini gerek yok kalabalığa

Merhaba. Çok önemli bir konu değil ama yine de sorma ihtiyacı duydum. Bizden biraz uzakta yaşayan bir amcam var. Yengem çok kötü niyetli bir kadın. Bunu neye dayanarak söylüyorum? Şöyle ki yengemin ailesi bizim aile yapımızdan biraz farklı inanç olarak. Ve yengem hep amcamı kendi ailesinden uzaklaştırmaya çalıştı. Sanki evlenirken amcamın aile yapısını bilmiyormuş gibi. Sonunda amcam dayanamadı ayrıldı. Şu an bizlerle rahat rahat görüşüyor. Bir kuzenim var daha 16 yaşında. Yıllardır görmüyorum onu ,çocukluk hallerini hatırlıyorum. Yengem çocuklarını dolduruyor anlaşılan. Geçen gün sosyal medyadan bu kuzeni ekleyeyim dedim. Amcam bende ekli. İstek attım reddetmiş. Sonra bir mesaj attım canım bak ben X Ablan vs. diye sevgi dolu bir mesaj. Beni engellemiş. Çok üzüldüm : (
16 yıl sonra mı kuzen olduğunuz aklınıza geldi?

Yani olabilir, yıllardır görmemişsiniz, akrabalık bağından başka bir bağ yok aranızda çok normal. Bende akrabalarımı sosyal medyada eklemem, isteklerini kabul etmem. Akrabalık ilişkilerine önem vermiyorsa çok normal

Benim kuzenlerim de öyle büyüdüler. Her seferinde adım atan, arayan taraf olduk
Yan yanayken sohbet ediliyor ama arkamızdan neler deniyormuş sonradan öğrendik babam amcam için büyüğümdür diyerek hep alttan almıştı en sonunda o da görüşmeyi kesti daha da kinlenmişler
Bence ilk adım atılmış reddedilmiş, daha da uğraşmayın

Annesiyle babasından kaynaklı olarak görüşmek istememiş sizinle, çok kafa yorulacak bir şey değil, kız anneyle yaşıyorsa baba tarafını sevmiyor demek ki, sizin mesaj atmanız garip olmuş ama yani ben olsam beni eklemediyse daha üstüne düşmem mesela. Üzülmeyin, zaten görüşmüyorsunuz sanırım o yüzden samimi davranmanız da ona itici gelmiş olabilir.

Kuzen kısımlarıyla hiç ilgilenmem sevmem de. Yapmasaymışsınız keşke. Çocuk belki tanımadı sizi, belki tanıdı ama muhatap olmadı. Önemli değil bence.

Amcaniz cocugunu alip hic mi sizin yaniniza getirmedi? Babaniz hic mi telefon edip yegenim nasilsin demedi? Eger boyleyse yengenin doldurmasina gerek yok, cok hakli cocuk. Ben de olsam oyle aileyi hayatimda istemezdim.
Dikkatli okumadınız galiba. Yengem mezhebimiz farklı diye uzaklaştırdı eşinin ailesinden kuzenlerimi.

Yani olabilir, yıllardır görmemişsiniz, akrabalık bağından başka bir bağ yok aranızda çok normal. Bende akrabalarımı sosyal medyada eklemem, isteklerini kabul etmem. Akrabalık ilişkilerine önem vermiyorsa çok normal
Bunu gercekten yapiyormusunuz? :D

Annesi doldurmus veya doldurmamis.
Sizle gorusmek istemiyor iste
Uzulecek bozulacak ne var?
Kabul edin bu durumu ve unutun gitsin

Dikkatli okumadınız galiba. Yengem mezhebimiz farklı diye uzaklaştırdı eşinin ailesinden kuzenlerimi.

Okudum da, siz sorularima cevap vermediniz. Babasi cocugu mahkemenin izin verdigi zamanlarda aldi mi? Aldiysa hic mi getirip ailesiyle gorusturmedi. Bunca yildir amcasi babaannesi bayramlarda dogumgunlerinde (en azindan) bir hediye alip yolladi mi? Bor telefon etti mi? Annesi gorusturmuyorsa mahkemeye basvurup babasi cocugunu gormeye ugrasti mi? Eger baba gorusuyorsa baba ailesi bir bebek, bir mektup, zarfin icinde biraz harclik vs yollardi. Babasi bu da amcandan babaannenden vs derdi....cocuk baba tarafindan ilgi gordu mu hic

Back
X