Amele yanığı

invain

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
52
30
98
Selamlar herkese :)
Eğitim sebebiyle yaklaşık 1 aydır deniz kıyısında bi yerdeydim ve maalesef yandım. Güneş kremi ilk başlarda engellese de bi süre sonra fayda etmedi. Beyaz tenli vücudum bölgesel olarak birçok tona sahip artik.
Bu yaniklar ne zaman düzelir fikri olan var mi ya da rengi daha hızlı açmak eski haline getirmek için önerisi olan var mi :110:
Çok huzursuzum bu konu:KK42:

Bu amele yanığı tabirini de doğru bulmuyorum. :KK43:
Sorunuz için bir cevabım yok malesef.
Kötü anlamda yazmak istemedim derdimi anlatmak istedim sadece. Haddime değil zaten küçümsemek. Yanlış anlaşılmak istemem belki de yazmamam gerekirdi haklısınız.

Kötü anlamda yazmak istemedim derdimi anlatmak istedim sadece. Haddime değil zaten küçümsemek. Yanlış anlaşılmak istemem belki de yazmamam gerekirdi haklısınız.
Yok arkadaşım, herkes bu gibi durumlar için hemen bu tabiri kullanıyor. Rahatsızlığım bundan. Yani bu gibi durumlarda rahatsızlıgımızı dile getirmezsek insanlar bu tabirleri kullanmaya devam edecek. Ama sizin yaklaşımınız çok olumlu oldu. Ne güzel. Bende sizi kırmamışımdır umarım?

Yok arkadaşım, herkes bu gibi durumlar için hemen bu tabiri kullanıyor. Rahatsızlığım bundan. Yani bu gibi durumlarda rahatsızlıgımızı dile getirmezsek insanlar bu tabirleri kullanmaya devam edecek. Ama sizin yaklaşımınız çok olumlu oldu. Ne güzel. Bende sizi kırmamışımdır umarım?
Estağfurullah. Aksina teşekkür ediyorum uyariniz için. Farkinda olmadan herkesin diline yerleşmiş bi tabir. Art niyetli kullanilmasa da düzeltilmesi en doğrusu haklısınız.

eşim askerdeyken feci yanmıştı, öyle ki ensesinde ve kollarında tek noktada net bir çizgi üstü bembeyaz altı kapkara. asker dönüşü 1 hafta tatil yaptık baya bir dengelendi, siz de straplez bir bikiniyle güneşlenebilir ya da yanık olan yerlerinize bol bol kese yaparak renginin açılmasını sağlayabilirsiniz.

Back
X