ameliyat gunu hastane odasinda ameliyat olmayi beklerken

eurocreme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
66
0
96
43
Edirne
arkadaslar beni en cok korkutan sey bu yatip kalkip o birkac saatlik dilimi dusunuyorum ve uykularim kaciyor.
ameliyat olanlar tecrubelerinizi paylasin lutfen.:44:

canım zaten sakinleştirici cesaret iğnesi vuruyorlar onu vurunca aynı sarhoş gibi oluyorsun ne deseler kuzu gibi yapıyosun hayır demeye bile mecalin kalmıyor o iğneyi yedikten sonra hiç korkmana gerek yok yani göz açıp kapayana kadar bitmiş oluyor ameliyathaneyede sarhoş gibi gidiyorsun

arkadaslar beni en cok korkutan sey bu yatip kalkip o birkac saatlik dilimi dusunuyorum ve uykularim kaciyor.

korkacak birşey yok aslında.ben ameliyat masasına uzandıktan 10 dakika falan sonra anestezi uzmanı geldi.nefes al uyuyacaksın dedi.2-ci nefes alışımda uyumuşum.biraz masada uzandığım zaman panik olmuşdum.ama burnumun güzel olacağını aklıma getirip sakinleşmiştim.gerçi umduğum gibi olmadı.umarım sizin herşey istediğiniz gibi olur.

ayrıca yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 17 yaşındaydım ameliyat olduğumda.ben korkmadıysam sizin hiç korkmamanız gerekiyor )))

aynı ben...ama unutmaki kafamızda halletmemiz gerekiyor. kim ne derse desin kendımızı pozitif düşünmeye şevklendirmeliyiz...ben kendimi bu şekilde sartlamaya başladım ve sımdılık iyiyim

bnde yarın dr.dan ameliyat günü almaya gtcem ama bu kadar heycanlancağımı sanmıorm çünkü şimdi bile korkum yok ne yaşanıo ne bitiyo burda arkadaşlar herşeyipaylaşmış zaten 2 aydr tak,ip ediyorum girmiş kadar oldum ne heycan ne korku kaldı ayrıca bnde pozitif düşünenlerdenim bu da çok önemli :)

Doktorum kimdi ögrenebilir miyim?

benm günüm de geldi çattı yarın ameliyat oluorum hastaneden çıkınca ne oluo ne bitiyo yazarım :) şu an heycanımı bastırablirim gbi geliyo ama ameliyat masasına geldiğimde nolur bilmem :)

ben iğneden bile korkan birisiyim, ameliyat günü zaten nabzım çok hızlıydı. ameliyata girerken bi tabir vardır nasıl girersen öyle çıkarsın diye. bende çok korkmama rağmen ağlamadan girmeliyim diye çabaladım ve ağlamadım.

o an çok kısa sürüyo zaten ameliyathane kapısında cesaret iğnesi vurdular o an bakıyosun ama kafan leyla oluyo ne heyecan ne de başka bişey. hatta ameliyat masama bile yatağımdan kendim geçtim :) sonrasında hemşire hoşgeldin canım dediğini hatırlıyorum uyumuşum. uyanış şekli güzeldi, bitti bitti diye sesleniyorlar aynı uykudan uyanır gibi.

hiç korkulacak bişey yok. yıllarca korkumdan erteledim. ameliyat olmadan önce doktoruma da söyledim hatta ameliyattan çok korkuyorum yoksa sonrasındaki zorluğa katlanırım dedim ama tam tersi oldu. ameliyat olmak çok daha kolay hiç birşey duymuyosun çünkü. sonrasındaki o zorluk da üç gün sürdü.

şimdi ise çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…