ameliyat gününde adet olucam sakıncalı bir durun olur mu?

Ben adetimin 4.günü ameliyat oldum kilot üstüne boxer da giydim nolur nolmaz diye:9:
Doktorum da hiçbir sakıncası olmadığını söylemişti bi sorun da çıkmadı Allaha şükür :):87::54:

bende doktorumla knştum bu konuyu oda bana adet dönemınde damarlar genişledıgı için normal dönemden daha cok morarma olur dedi:)

benim 6. günüm, adetimin ilk günüydü ameliyat günü.. acayip morarıp şiştim..yapı meselesi de olabilir

Canım benim ilk ameliyatımda da adetimin birinci günüydü, ama ilk ameliyatımda acayip ötesi morarıp şişmiştim, ikinci ameliyatımda da adetimin birinci günüydü ama hiç morarmadım az şiştim. Sanırım bu adetli olmakla veya bünyeyle alakalı değil doktorun elinin hafifliğiyle de biraz alakalı.

regl olmak amelyata kesin bir engel değil ancak özellikle ilk günlerindeyseniz amelyat sırasında daha fazla kanama olabiliyormuş. yani o güne denk getirmemekte fayda var.

benim kızkardeşim de burun estetiği oldu ve ameliyat günü adet olmuştu ama herhangi bir sorun çıkmadı tabi doktora önceden söylemekte fayda var ona göre tedbirlerini alırlar bilmelerinde fayda var diye düşünüyorum...

Back
X