geçmiş olsun cnm.şişliklerin inince daha da güzel olurhihoyyyt
burnunda hala alçı bant filan var mı?yoksa en son kaçıncı günde bunlardan kurtuldun?:1rolleyes:
canım ben de ameliyat olalı 14 gün oldu.yarın itibarı ile bandajlardan kurtulmuş olacm.yani bandaj alçı hepsi en fazla 15 günde bitiyo.
kalilacım ben bandajlardan kalıptan 1 haftada kurtuldum zaten tamponda ameliyattan 1 gün sonra alındı 15 gün sonra rahat nefes alabildim.
tesadüfen albümleri gezerken senin resimlerini görmüstüm, kiz güzel fizik kas göz birde mekan :) burnunu yaptirsa ne güzel olur demistim icimden öyle.. demek icime dogmus. Hadi hayirli olsun umarim istedigin gibi olur. Dahada bir güzellesirsin. cok gecmis olsun
merhaba burnundaki plastik atel takılıyken burnuna sıkıntı verıyomuydu acaba.sıkıp sabıt bı agrı bırakıyomuydu.varlıgı hep hıssedıliyomu bunun.bende oyle oluyoda ondan soruyorum 4. gunum hala agrısı devam edıyor burnumun.
woww.delikafaduldençok hızlıymış senin doktorun ya da senin burnunun yapısından kaynaklanıyor çabuk olması.daha önceden nefes problemin var mıydı?mesela bende nefes sorunu yok yine de 15 gün filan ameliyattan sonra nefes alamıycak mıyım?:uhm:
teşekkür ederim cnma.s.
canım benimde nefes problemim yoktu hatta çok iyidi burun okadar büyük olunca nefes almak kolay oluyodu:) ama burnunun içinde ödemler oluşacak o yüzden şişlikler yüzünden tıkalı olucak burnun tabi kan pıhtısı filanda ama günler çabucak geçiyo o ameliyatın 1 gün sonrası 1 2 hafta geçsin artık die sürekli söylüyodum ama şükür zemuszemus
benim de burnum koku radarı gibi çalışıyor bu büyüklükle.
darısı benim de başıma inşallah.güzel burnum olacaksa birkaç hafta değil birkaç ay nefes alamamaya razıyımsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?