Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

Arkadaşlar az önce mesaj kutuma baktım yıllar sonra. Bu konu hakkında çok fazla ulaşan olmuş. Öncelikle, malum doktor bey buraya yazmış olmamdan rahatsız oldu. Arayan hastalara öyle bir prosedür yok denmiş. Yıl 2012. Ve benim implantım göz tansiyonu yapmak üzereyken çıkartıldı. Bir sene bile kullanamadım. Aynı yıl içinde iki operasyon geçirmiş oldum. İyileşince lazer denedik ama bende pek renk değişimi olmadı kopkoyu kaldı. O ara doktor bey NY'ye taşındı. Sonra da izini kaybettim. Şu an gözümde kronik kuruluk var. Günde 4-5 tüp suni gözyaşı bitiriyorum rapor çıkarttım onar kutu veriyorlar inanmazsanız reçetemi özelden atarım. Schimer testim damla damlatmış gözümle 4mm'de kalıyor. Bunun sebebi, zamanında geçirdiğim operasyon mu bilemem; ama daha mantıklı bir açıklama da bulamadı doktorlar bu yaşta bu kadar kuruluk olmasına. Gözünüzü seveyim gözünüzü elletmeyin. Ben bir hata yaptım takıntım yüzünden. Şimdi şeffaf lens bile almıyor gözüm.
mrb arkadaşalr ben bugun ayhan başoğluna lazerle göz rengimi değiştirmek için başladım bitince haber ederim biraz gözde hassasiyet ve ağrı yapıyo bakalım dua edin..
Daha coj erken ama acaba şimdiye kadar açılma gördünüz mü

Yani 5-6 kere gitmişimdir işe yaramadı. Muayene olduğumda göz doktorları hastalık sanıyor içerideki pigment dökülmesini.
Renginde değişiklik yoj mu yani ben de yaptırmayı düşünüyordum metis eyes a yananı sitelerde çok okuyorum lazerle goz rengini değiştirmek ise yaramıyor diye simdi doğru mu değil mi anlamadım para bayilmayalim

Renginde değişiklik yoj mu yani ben de yaptırmayı düşünüyordum metis eyes a yananı sitelerde çok okuyorum lazerle goz rengini değiştirmek ise yaramıyor diye simdi doğru mu değil mi anlamadım para bayilmayalim
Benim değişmedi, pigment döküldü ışıkla bakınca doktor anlıyor sadece.

Pekala öncesi sonrasi fotoğraf görmus muydunuz

Öncesi sonrası diye bir şey yok adam deneme yapıyor işte henüz onaylanmış bir prosedür değil internette bile yok ki öncesi sonrası. Bir de benim dediğim 4-5 yıl öncesi iyice deneme tahtası oldum yani :)) ben ettim siz etmeyin ileride belki başka güvenli yol bulunur. El yapımı boyama lensler var belki onlar doğal duruyordur onlardan sipariş edebilirsiniz risk almak yerine. Tabii sizin kararınız ama şu an aşırı kuruluktan şikayetçiyim ve şeffaf lens bile kabul etmiyor gözüm

Yok artik doğal olmak yerine modifiye tercih saçmalık lensler var . Ya bu olay en değerli gözlerimizi yok ederse
Doğal olmamak ve modifiye tercihtir :)) ama onaylanmış, dünya sağlık örgütünün müsade ettiği şekilde. Deneye yanıla değil yani.

benim 2 ay oldu gozlerim de bir acilma var ama cok asiri degil cok yavas aciliyo lazer atisi gelen yerler gri ile mavi arasi bir renk

Sanırım estetik arayışımızda son nokta bu olsa gerek... Estetiği anlıyorum, meme olur, genital olur, deforme olan herhangi bir yeri anlıyorum ama göz...

Sevgili arkadaşlar nasıl bir cesarete sahipsiniz. Pigmentler sizin göz yapınızın bir parçası. Bu denklemi bozarsanız dengeyi bozarsınız ve gözünüzde en iyi ihtimal kuruluk sorunu oluşmaya başlar.

Ben acık mavi gözlüyüm ve inanın herkese güzel gelse de kişi için birşey farketmiyor. Gozlerin cok guzel sözünden daha fazlası degil. Kişiyi daha güzel yapan göz rengi degil bakışları. Kendinizi riske atmayın bence.

Sağlıklı günler.

Evet yanlış duymadınız Amerika'da son 1 yıldır uygulanan bir ameliyat bu. Henüz dünyaya yayılacak kadar başarılı mı bilmiyorum ama en uzun vadede 5 yıl içinde tüm dünyada uygulamaya başlanacağını duydum. İstediğiniz göz rengine sahip olmak için lens takmaya falan gerek kalmadı yani. Ameliyatın içeriği de şu irisinizle oynuyorlar. Göze rengini veren şey iris zaten ve iris içindeki pigmentler değiştiriliyor.
(fotoğrafları da koymak isterdim ancak 100 mesajdan önce konulmuyor)
Aaaa ne güzel haber ❤️☺️☺️

4 seans cok az ben on seans gittim aralikta yine gidecegim

merhaba süreç hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? 1 defada olmuyor mu? internetteki bilgiler hep 1 seansta 20 dakikada bittiğini söylüyor ama sanırım öyle değil.. şu anda tamamen maviye döndü mü gözünüz? bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhabalar ben de Ayhan Başoğlu’ndan randevu aldım, yaptırmayı düşünüyorum, o yüzden merak ettim sizin gözlerinizde açılma oldu mu acaba? Ya da herhangi bir şikayetiniz oldu mu sağlık açısından?

Back
X