Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

arkadaşlar ben biraz önce dr ayhan başoğlu ile görüştüm bir arkadasımız istanbulda kendisine bu ameliyatı yaptırdıgını söylemiş.az önce görüştüm doktorla telefonda.bu ameliyat türkiye de yapılmıyormuş Panama'daki doktorlar yapıyormuş yalnızca.burda yapıldıgı bilgisi dogru degil ne yazık ki.ben de yaptırmak istiyordum ama durum bu malesef.

Canim mailini yollarmisin bana ayhan beyin lutfen

Galiba ilk Türk hastası ben oldum. Almanya'da yasayan birkac Turk gelip ameliyat olmus ama onlarin Turkcesi bile soyle boyle. İmplant olarak takildi. Dahili lens gibi yani. Lazer uzerinde de calisan doktorlardan biri bu doktor zaten. Mailini de yolladim bakalim begenecek misin :))))

Canim bana o doktorun mailini yolliyabilirmisin ozelden lutfen

Anatolia Goz Hastanesi'nde Dr.Ayhan Basoglu yapiyor. Istanbul Annadolu yakasinda. Sonuc guzel :) bir ay oldu, henuz tam iyilesmedim. Mesela bastirarak makyaj temizleyemiyorum aciyor. Onun disinda agri sizi yok. Sanirim fotograf da koyamiyorum henuz :D ama isteyene email atabilirim.

Hayatim bana doktorun mailini yolliyabilirmisin hayatim ozelden lutfenn

bence cok gereksiz:) hadi burnumuzu yapiyoruz kulaklarimizi dislerimizi ama göz baska birsey ya. onu dokunulmaz bence.hem lensler ne güne duruyor :) alternatifler bulalim bence.

selam kızlar ben internette bu yazıyı görünce üye oldum foruma,yıllardır takip ediyorum zaten çok faydalı bilgiler paylaşılıyor gerçekten güzel bir site,bir arkadaşımız türkiyede göz ameliyatı olduğunu söylemiş ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarını paylaşabilir mi,ben de iki yıl sonra düşünüyorum eğer risksiz başarılı bir ameliyat olucaksa.
küçüklükten beri en çok istediğim şey renkli gözlü olmaktı
bu arada bazı arkadaşlarımız yazmış doğal olun allahın verdiği şeyle uğraşmayın diye ama,kaşını aldırmak,makyaj yapmak,saç boyatmaktan bence hiç bir farkı yok bu durumun.insan kendisini nasıl güzel mutlu ve özgüvenli hissedicekse öyle olmalıdır bence.
umarım bu ameliyat türkiyede hızla gelişir,açıkcası çok heyecanlıyım

melis sana arkadaşlık isteği gönderdim yeni üye olduğumdan mesaj gönderilmiyomuş bendee senın gibi renklı göz hastasıyım böyle bir ameliyatın çıktığını duyunca hemen araştırmaya başladım burdakı yorumları okudum yaptıracağını söylediğini görünce sana sormak istedim acaba yaptırdın mı bu ameliyatı???

melis sana arkadaşlık isteği gönderdim yeni üye olduğumdan mesaj gönderilmiyomuş bendee senın gibi renklı göz hastasıyım böyle bir ameliyatın çıktığını duyunca hemen araştırmaya başladım burdakı yorumları okudum yaptıracağını söylediğini görünce sana sormak istedim acaba yaptırdın mı bu ameliyatı???

Tatlım ben gelecek yaz üniversite bitince yaptırıcam hastanenin sahibi Emrah beyin nosunu mesaj olarak atayım sana.

ben de böyle bir ameliyatı şuan düşünemem ki canım okulum var hem ailem de var anca 1-2 sene sonra.... sen bu ameliyata kararlısın nerde okusam herkes aman tövbe demiş ama çok riskli bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum Allahın izniyle olursun inşallah sonucu güzel olur

canım istersen ver msn adresını konusalım ben bılıyorum buldum hastaneyı heryerı ..bende gıtmek ıstıyorum ama tek basıma korkuyorum olmazsa beraber gıderız:))

nasıl gittinmi yaptırdınmı ameliyatı canım bende düşünüyorum merak ettim seni ne yaptın diye bi sorayım dedim

Önemli olan rengi değil, bakışın.. Türkan şorayın gözleri mavi olsaydı, o manalı bakışlar nasıl çıkacaktı? Bide kaş yapayım derken göz çıkarmayın da, gözde bir deformasyon olursa o zaman naparsınız mavi gözlerle?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benımde mavi goz tutkum var malesef. Cok ıstememe ragmen bunun cok pahalı olucagını dusunuyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnternet ortamında bir şekilde yalan söyleyip, insanların umutlarını sömüren sahtekarlara inanıp, inanmamak sizin elinizde..

Ancak böyle bir teknik şu anda deneme aşamasında olsa da, rutinde uygulanabilir bir durum kesinlike yok..

Olsaydı PUBMED'de olurdu..Tekrar ediyorum olsaydı eğer PUBMED'de olurdu..

Bu tarz bir işlemin rutin olarak uygulanabilmesi için ÇİFT KÖR PLASEBO KONTROLLÜ ARAŞTIRMA SONUÇLARI gerekir..Uzun vadede hiçbir yanetkisinin olmadığının ispatlanması gerekir..Aksi halde FDA hiçbir suret ile onay vermez bu tarz bir işleme..

Bu da en az 50-100 sene süren bir takım plasebo kontrollü araştırmaların sonuçlanması anlamına gelir..Böyle bir araştırma ve çalışma yok..

Bir takım girişimler var..Ancak henüz deneme aşamasında ve daha henüz fare deneyleri bile sonuçlanmış değil..

Onun için bu türden yalanlar ortaya atan kişilere kesinlikle inanmayın..Bu tarz girişimlerin hiçbir şekilde FDA onayı olmadığını ve uzun vadede körlükle sonuçlanabileceğini asla unutmayın..

Bu tarz girişimler yaptığını iddia eden kişileri Sağlık Bakanlığı'na şikayet etmek bir vatandaşlık görevidir ! Bunu asla unutmayın..

Bugün göz rengini çeşitli girişimlerle yapay olarak değiştirip de bundan 10 sene sonra tamamen kör olan birinin, vebalini kimsenin ödeyemeyeceğini asla unutmayın...

tatlım fda yi çok iyi araştırırsan oda neleri görmezden geliyor bir bilsen. ve fda onayveriyor diye asla bu sağlıklı anlamına da gelmiyor. 50-100 seneye gelince silikon da aynı şekilde henüz bu süreyi doldurmamış ama neredeyse hiç bir doktor sağlıksız demiyor buda ilginç

bence de çok gereksız.. allah korusun yanlıs bişi olur
ömür boyu cezasını cekersınız.

Back
X