Ameliyat korkusu

Hakilimi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
95
109
8
Merhaba arkadaslar. Size sorum su. Ben yakin bi zamanda burnumdan ameliyat olacagim. Fonksiyonel sıkıntılarım var ve ameliyat olmusken estetik de olsun istedim. Hatta bunu yillardir istiyordum ama simdi is ciddiye binince bi korku basladi. Ya guzel olmazsa ya iyilesme sureci zorlu gecerse diye. Bu arada esim de istiyor ameliyat olmami. Basta ben onu ikna ettim ama simdi de o benden daha istekli. Sanki beni begenmiyor gibi hissediyorum boyle olunca da. Arada bi burnumu inceliyor dikkatli bakiyor yani. Alingan mi oldum onu da bilmiyorum. Sizinle paylasmak ve varsa eger dusuncelerinizi almak istedim.
Konum tasinmazsa sevinirim cunku derdimi paylasiyorum doktor arayisinda filan degilim.

Bu estetik olayina girdiysen her seyi goze almalisin ameliyata kosa kosa gitmis ben bile sonrasinda cok bocaladim ama sonuctan memnunum su an. Beklentini cok yuksek tutma zaten atel acildiginda gordugun burunla aylar sonra odemlerin gectikten sonra karsilastigin burun farkli olacak. Hemen karalar baglama. Bu isin kilit noktasi sabir. Gecmis olsun.

Bence ameliyattan hiç korkma. Korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Burun olmasada başka 2 ameliyat geçiren biri olarak söylüyorum bunu. Kötü olursa diye tereddütlerin varsada doktor konusunda daha seçici daha araştırmacı olmalısın

Cok yesekkur ederim. Simdi iyiki olmusum evet daha guzelim diyor musun. Ben iddiali birsey istemiyorum. Dogal dursun kusurlar giderilsin yeter. Peki ama ne zaman memnun olmaya basladin sen. Ameliyatin uzerinden ne kadar sure gecmisti.

Doktoruma giveniyorum acikcasi ama derdim ameliyat sonrasinda bunalima girdim seklinde cok yazi okudum. Sonraki surec epey sancili oluyor sanirim. Yeni burna alisma sisliklerin gecmesi filan. Sonunda iyiki olmusum der miyim onu merak ediyorum ama deneyimlemeden bunu bilemeyecegim sanirim. Bir de bu ameliyay konusu evde acildigindan beri esim beni begenmisyormus da simdi dile getirme firsati buldu gibi hissediyorum. Bu da canimi sikiyor.

Ameliyat konusunu ilk siz dile getirmişsiniz. Benim de babam çok karşıydı bu yüzden bıçak altına yatılmaz diyordu ama şimdi bazen yüzüme bakıp iyi ki olmuşsun böyle daha iyi diyor Eşinize boşa alınganlık yapıyorsunuz bence.
Ameliyattan sonra yabancılaşma hissedebilirsiniz burnumu hiç sevmeyen ben bile yabancılaşmıştım kendime ama zamanla geçti.

Bu arada esim de istiyor ameliyat olmami. Basta ben onu ikna ettim ama simdi de o benden daha istekli. Sanki beni begenmiyor gibi hissediyorum boyle olunca da. Arada bi burnumu inceliyor dikkatli bakiyor yani. Alingan mi oldum onu da bilmiyorum.
Eşini başta sen ikna ettiğini söylüyorsun, demekki seni bu halinle kabullenmişti. Ama yeni halin için de sen aklına düşürdüğüne göre şimdide aradan çıksın sende mutlu ol diye kbullenmş demekki, Yeni halin nasıl olacak merakıda vardır
Umarım herşey yolunda gider, çok geçmiş olsun.

Cok yesekkur ederim. Simdi iyiki olmusum evet daha guzelim diyor musun. Ben iddiali birsey istemiyorum. Dogal dursun kusurlar giderilsin yeter. Peki ama ne zaman memnun olmaya basladin sen. Ameliyatin uzerinden ne kadar sure gecmisti.
Evet aynaya baktığımda diyorum iyi ki olmuşum diye. 3 ay sonra falan tamamen iyiyim diyebilirim. Ben de kavisli ve çok kalkık bir burun istemedim istediğim gibi oldu kavisli olsaydı bunalıma girerdim çünkü öyle sevmiyordum.

Cok cok tesekkur ederim.

Senin okuduğun olumsuz yazılar,genelde kalkık minicik burun isteyip hüsrana uğrayanlar.bence hiç korkma,keşke zamanında ben de yaptırsaydım,şimdi hiç zamanım yok.

Merhabalar öncelikle, burun ameliyatını iki kez olmuş birisi olarak ameliyatta korkulacak birşey yok ama sonraki 4-5 gün ağrılı geçiyor ve dikkat etmeniz gerekiyor. Tabi ben estetik amaçlı ameliyat olmadım belki o daha ciddi birşeydir. Şimdiden geçmiş olsun dilerim.

Cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…