Ameliyat korkusu

5/6 saat o aciyi cektiniz yani 😔beni de korkutan bu iste. Bende cok aci esigi dusuktur. Ben bir cocuk annesiyim. Normal oldu. Ama toparlanmam bayagi vakit almisti bunye zayif dwmwkki. Simdi diyorum. Kwndime normal dogumda zar zor kendini toparladin. Bakalim bu sezeryan gibide nasil yapacagim. Nolur dua edin kizlar. Allah rizasi icin
Acı eşiği düşüklük =ben arkadaşım rahat ol benim canım fena tatlıdır. O acı da bağırtan ağlatan falan bir acı değil. O acıyı hatırlıyorum buna rağmen şu an 9 aylık hamile olsam ay ben nasıl sezeryan olurum demem. Tamam kaçta yatış yapıyoruz derim. Rahat ol gerçekten kolsy geçecek. Ben bundan mj kaçmışım diyeceksin :KK200:

Tek doğumda hem spinal hem genel anestezi aldim. Öncelikle spinal ignesi çok çok ince minik bi dokunuş hissediyorsun sadece. Ağrı acı olmuyor. Genel anestezi de en son ne söylediğini hatırlıyorsun belki ama sonrası yok. Gözünü bi açıyorsun herkes işini bitirmiş sen uyan diye bekliyorlar 🤣 Kendimi çok cesaretli saniyordum. Ama heyecan yapınca tansiyonum cıkmış o yüzden genel anestezi vermişler. Yoksa spinal olacağım bebeğim doğarken gorucem falan hava atıyordum. Esim bile gelmiş başımda foto çekilmiş kızımla falan ben o sira derin uykuda😂 sezeryan olma sebebi de kızımın ters geliş olması. Son haftama kadar bekledim ama dönmedi. Suyum azaldı ve nst kötü cikinca sezaryan oldum.sonrasinda hic bir acı agri yasamadim. Ilk günden ayaklandim ve daha oturduğum yattığım söylenemez 2 yıldır 🤩

Acı eşiği düşüklük =ben arkadaşım rahat ol benim canım fena tatlıdır. O acı da bağırtan ağlatan falan bir acı değil. O acıyı hatırlıyorum buna rağmen şu an 9 aylık hamile olsam ay ben nasıl sezeryan olurum demem. Tamam kaçta yatış yapıyoruz derim. Rahat ol gerçekten kolsy geçecek. Ben bundan mj kaçmışım diyeceksin :KK200:
Takdir ediyorum siLeri valla bak saka değil. Ne guclu kadunlarsiniz. Allah bi okadar daha guc versin hepimize.

Tek doğumda hem spinal hem genel anestezi aldim. Öncelikle spinal ignesi çok çok ince minik bi dokunuş hissediyorsun sadece. Ağrı acı olmuyor. Genel anestezi de en son ne söylediğini hatırlıyorsun belki ama sonrası yok. Gözünü bi açıyorsun herkes işini bitirmiş sen uyan diye bekliyorlar 🤣 Kendimi çok cesaretli saniyordum. Ama heyecan yapınca tansiyonum cıkmış o yüzden genel anestezi vermişler. Yoksa spinal olacağım bebeğim doğarken gorucem falan hava atıyordum. Esim bile gelmiş başımda foto çekilmiş kızımla falan ben o sira derin uykuda😂 sezeryan olma sebebi de kızımın ters geliş olması. Son haftama kadar bekledim ama dönmedi. Suyum azaldı ve nst kötü cikinca sezaryan oldum.sonrasinda hic bir acı agri yasamadim. Ilk günden ayaklandim ve daha oturduğum yattığım söylenemez 2 yıldır 🤩
bi Maşallah alirim diyosun💪👏👏

Hanımlar günaydın hepinize. Daha 4 aylık hamileyim. Geçen günlerde doktorumla doğumla ilgili bilgi almak için konuştum. Dedim benim doğuştan kalça çıkıklığım var ama tedavi edilmiş. Doktor dedi ki sezeryan ihtimali yükselir böyle bir durumda. Doğuma yakın muayene eder konuşuruz tekrar. O gün bugündür ben rüyamda sürekli ameliyat olduğumu görüyorum. Bugünde gördüm uyandım ki terlemekten sırılsıklam olmuşum. Yersiz bişey biliyorum ama galiba bilinçaltıma yerleştirdim.
Sezeryanda spinal anesteziden de genel anesteziden de korkuyorum. Spinal iğnesi acıtır diye. Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama galiba pek başarılı olamıyorum. Rüyalarımda hep anestezi veriliyor ama ben yinede hissediyorum.
Hanımlar aranızda sezeryan olan var mı? Rica etsem beni aydınlatır mısınız? Spinal iğnesi acıtıyor mu? Ameliyatta bişey hissedilmiyor demi? :KK43:
Sancım vardı, spiral anestezi oldum hissetmedim (3 kere soktu doktor) ve uyuşukluk geçince ilk eşimle sonra hep kendim yürüdüm. Bence korkma ve bunları düşünme sağlıkla kucağına al inşallah :)

Back
X