Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ameliyatı olacaksın ona göre yardımcı olabilirimArkadaşlar daha once de defalarca yazdım benim gibi olanlardan cevap alamadım ameliyat olmam gerekiyor daha once sezaryenden başka olmadim. anestezi ameliyat korkusu olanlar bu durumu nasil aştınız bi oglum var sürekli agliyorum kotu dusunuyorum korkudan
Ne ameliyatı olacaksın ona göre yardımcı olabilirim
Tuplerim alinacakNe ameliyatı olacaksın ona göre yardımcı olabilirim
Sezaryen gibi düşünebilirsin sadece genel anestezi olacak korkulacak bir şey yok doktoruna güvenTuplerim alinacak
Neden korkuyorsunuz kiArkadaşlar daha once de defalarca yazdım benim gibi olanlardan cevap alamadım ameliyat olmam gerekiyor daha once sezaryenden başka olmadim. anestezi ameliyat korkusu olanlar bu durumu nasil aştınız bi oglum var sürekli agliyorum kotu dusunuyorum korkudan
Kürtaj icin genel anestezmi veriliyor cok gecmis olsun. Yillardir korkudan erteliyorum ama artik olmam lazim. Ameliyat değilde anestezi cok korkutuyor beniBende bu durumdan cok korkuyordum iki kere zorunlu kürtaj oldum anestezi ile ama inan korkulacak bişey yok zaten basında o kadar çok sağlık çalışanı oluyorki en güvende olduğun yer orası olacak saniye saniye nabzına tansiyonuna nefesine herseye bakılıyor uyanacağın vakti bile biliyor ona göre doz veriyolar
Anestezi verildiği an zaten derin uykuya dalıyorsun ve hiç birsey hatırlamıyorsun uyanman içinde isminle sana yüksek sesle sesleniyorlar hiç korkma hatta derin uykunun tadını çıkar çok geçmiş olsun
Anestezi cok korkutuyor beni ya uyanamazsam diyeNeden korkuyorsunuz ki
çok güzel bir an :) ben konuşa konuşa uyumuştum safra kesesi ameliyatıydı
Merak etmeyin öncesinde birsürü tetkik yapılıyor
Sizin için en iyisi araştırılıyor rahat olun
Yok artıkAnestezi cok korkutuyor beni ya uyanamazsam diye
İnsanın çocuğu olunca en kotu ihtimalleri düşünüyor sanirimYok artık
Çok düşük bir ihtimal
Öyle düşünme
Bebeğim 4 aylıktı ben ameliyata girdiğimde. Haftalarca çocuğumu emziremedim hastane sürecinden dolayı.Elbette sadece onu düşündüm ama ben çok ağrılı bir süreçten geçmiştim sabah akşam inliyordum ağrıdan. Sadece kurtuluşa odaklandım. Allahım çocuğumla daha güzel günlere diye niyet et,duanı oku. Kötüyü çağırmaİnsanın çocuğu olunca en kotu ihtimalleri düşünüyor sanirim
Beni anlamanızı o kadar sevindimki zaten anksiyete panik atak sorunum var ağlamaktan perisan oldum napsam da olmuyor olumlu düşünemiyorumBebeğim 4 aylıktı ben ameliyata girdiğimde. Haftalarca çocuğumu emziremedim hastane sürecinden dolayı.Elbette sadece onu düşündüm ama ben çok ağrılı bir süreçten geçmiştim sabah akşam inliyordum ağrıdan. Sadece kurtuluşa odaklandım. Allahım çocuğumla daha güzel günlere diye niyet et,duanı oku. Kötüyü çağırmaRabbim seni evladına bağışlasın tez zamanda şifa versin inşaAllah
sen ve diğer tüm herkese.
Evet genel anestezi verdiler hiç korkulacak bişey değil stres yapmayınKürtaj icin genel anestezmi veriliyor cok gecmis olsun. Yillardir korkudan erteliyorum ama artik olmam lazim. Ameliyat değilde anestezi cok korkutuyor beni
Sana bunun faydası var mı ? O açıdan düşün.Beni anlamanızı o kadar sevindimki zaten anksiyete panik atak sorunum var ağlamaktan perisan oldum napsam da olmuyor olumlu düşünemiyorum
5 yıldır erteliyorum. Tek tupumde hidrosalpinks var onun alinmasi gerekiyormus cocuk düşündüğüm icin. Vazgeç bosver diyorum sonra o kadar emek verdim dondurulmuş embriyolarim var oğlumun kardesi olsun elinden o hakkı almayayım diyorum anlayacağınız bende ne yapacağımı şaşmış durumdayimSana bunun faydası var mı ? O açıdan düşün.
Veya ameliyatı ertele diyelim hadi korktun erteledin. Eee ne olacak ? Sağlığına kavuşacak mısın ?
Öyle yapsak olmuyor,böyle yapsak olmuyor dimi. En iyisi dua. Merak etme boşuna stres yapmışım diyeceksin ne güzel uyuyorduk ya diyeceksinnarkozu verirken sana haber veriyorlar zaten. Orda besmele çekersin ve mışıl mışıl uyursun
![]()
Anladım. Valla bilmiyorum karar sizin.5 yıldır erteliyorum. Tek tupumde hidrosalpinks var onun alinmasi gerekiyormus cocuk düşündüğüm icin. Vazgeç bosver diyorum sonra o kadar emek verdim dondurulmuş embriyolarim var oğlumun kardesi olsun elinden o hakkı almayayım diyorum anlayacağınız bende ne yapacağımı şaşmış durumdayim