Ameliyat Olabilirmişim :((

Bahar97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
39
0
36
İstanbul
Yardıma ihtiyacım var :( Bi kaç önce babam karne hediyesi laptop aldı.İyi sandım ama kullanırken yayılarak koltukta uzanır oldum.Sorun olabileceğini nerden bilebilirim ki :( Bir gün sabah uyandığımda pijamamın arkası lekeliydi.Anneme söylemedim korktum biraz.Bu korku 2 hafta sürdü.İyice arttıktan sonra söyledim hemen doktora gittik.Doktorun kıl döngüsü oldugunu söyledi şok oldum resmen.Bu yaşta ne bu anlamadım ki zaten.2 tane hap verdi ve her gün pansuman yapmamı söyledi.Bu gün 3. gün ve ben korkuyorum.Mutlaka ameliyat olucaksın dedi.Ben bu yaşta bunu kaldıramam ki çok korkuyorum eyvahedigeldismile

Not: En ufak bi ağrı,acı ve ya sızlama yok.Şanslıyım sanırım.. :)

Son düzenleme:
Yardıma ihtiyacım var :( Bi kaç önce babam karne hediyesi laptop aldı.İyi sandım ama kullanırken yayılarak koltukta uzanır oldum.Sorun olabileceğini nerden bilebilirim ki :( Bir gün sabah uyandığımda pijamamın arkası lekeliydi.Anneme söylemedim korktum biraz.Bu korku 2 hafta sürdü.İyice arttıktan sonra söyledim hemen doktora gittik.Doktorun kıl döngüsü oldugunu söyledi şok oldum resmen.Bu yaşta ne bu anlamadım ki zaten.2 tane hap verdi ve her gün pansuman yapmamı söyledi.Bu gün 3. gün ve ben korkuyorum.Mutlaka ameliyat olucaksın dedi.Ben bu yaşta bunu kaldıramam ki çok korkuyorum eyvahedigeldismile

bilmiyorumkismile niye kaldıramıyorsun

iyileşmen için yapman gereken bir şey

kaldıramayacak bir şey yok

zor olabilir ama sağlığın için şartsa en kaldıramam dediklerini bile kaldırmak zorundasın:lepi:

iyileşirsiniz inşallah :Saruboceq:

bilmiyorumkismile niye kaldıramıyorsun

iyileşmen için yapman gereken bir şey

kaldıramayacak bir şey yok

zor olabilir ama sağlığın için şartsa en kaldıramam dediklerini bile kaldırmak zorundasın:lepi:

iyileşirsiniz inşallah :Saruboceq:

inşallah ya :2:

korkucak bisey yok dier arklarin soyledigi gibi. benimde bi suru erkek tanidigim olmustu bu ameliyattan.

SEN_ KOLIK erkek kardeşimde oldu dedi ve sende tanıdığım erkekler diyosun ama ben kızım inanmıyorum ayy aklıma gelen şey başıma gelmez dimi eyvahedigeldismile

pc nn ne suçu var anlamadımbilmiyorumkismile

o olmasaydı yayılmazdım bunlarda başıma gelmezdi.masaüstünde çok mutluydum ya :çok üzgünüm:

ay sanki kalp ameliyati olacaksin :D Allah iyiligini versin :D
ameliyat olmadan heyecandan gidicem ha senağlama

Neeeeee ohaoldumsmile

Ben laptopu yayılarak kullanıyorum....
bende yayılarak kullanyorumeyvahedigeldismile

dikkat edin kendinize :( biraz araştırdım çoğu bilgisayar kullanıcısı olabiliyomuş. :1shok:

laptop kullandigi icin mi cikmis anlamadim bende..
biri anlatabilirmi tam olarak rica etsem ?

laptop kullanmaktan olmadı canım.ben afedersiniz hayvan gibi koltuğa yayıla yayıla karnıma koydum laptopu bazen bacağımı uzatıyodum masaya öhh başıma ne geldi :2:

Öncelikle geçmiş olsun. Benim de bir sürü tanıdığım bu sebeple ameliyat oldu. Ama hepsi de erkekti,ben kadınlarda da görüldüğünü görmemiştim. Şaşırdım.

İyice bi araştır doktorunu sonra da ameliyatını ol. Mecbursun bunun için. Ameliyat olmazsan günlük hayatını olumsuz etkiler hastalığın

Öncelikle geçmiş olsun. Benim de bir sürü tanıdığım bu sebeple ameliyat oldu. Ama hepsi de erkekti,ben kadınlarda da görüldüğünü görmemiştim. Şaşırdım.

İyice bi araştır doktorunu sonra da ameliyatını ol. Mecbursun bunun için. Ameliyat olmazsan günlük hayatını olumsuz etkiler hastalığın

Öncelikle teşekkür ederim.1 doktora gittim ve şu an sadece ilaçlarımı kullanıyorum ama eğer güvenemezsem başka bir doktora daha gidebilirim.Herkes erkeklerde görmüş en çok mu üzücü ama kuaförümde küçüklüğünde geçirmiş bundan biraz morelim iyi oldu gibi ... senağlama

Öncelikle teşekkür ederim.1 doktora gittim ve şu an sadece ilaçlarımı kullanıyorum ama eğer güvenemezsem başka bir doktora daha gidebilirim.Herkes erkeklerde görmüş en çok mu üzücü ama kuaförümde küçüklüğünde geçirmiş bundan biraz morelim iyi oldu gibi ... senağlama

Yok anladım dokrora gittiğini. Sadece ameliyat için araştır iyice demiştim.

Sen ilaçları kullan. Ameliyatı da en kısa sürede ol. Hayatını zorlaştırır hastalığın

Genelde erkeklerde olur ama kızda olmaz diye bişey yok. Pc başında otururken dikkat etmek gerek
Yakın arkadaşlarımdan bitanesi daha 1 -2 hafta önce bu ameliyattan oldu bu kadar korkma canım millet kafatasını deldiriyo

Genelde erkeklerde olur ama kızda olmaz diye bişey yok. Pc başında otururken dikkat etmek gerek
Yakın arkadaşlarımdan bitanesi daha 1 -2 hafta önce bu ameliyattan oldu bu kadar korkma canım millet kafatasını deldiriyo

çok korkum yokta narkoz verirlerse ya kötü bişey söylersem ki büyük ihtimalle olur çevremdekiler için mükemmel şeyler düşünmüyorum, asıl o en büyük korkum bu :1::kedi:laelaelaelaelae

çok korkum yokta narkoz verirlerse ya kötü bişey söylersem ki büyük ihtimalle olur çevremdekiler için mükemmel şeyler düşünmüyorum, asıl o en büyük korkum bu :1::kedi:laelaelaelaelae

Evet narkoz halindeyken kötü oluyo arkadaşım çok korktu diye sakinleştirici yapmışlardı gülerek gitti ameliyata . Narkozdayken büyük ihtimal ailenden kimse olmıcak bu sebepten korkmana gerek yok :teselli:

Back
X