:(((( amelıyat olalı 3 ay olcak burnumun kavis yerınde çıkıntı var ...geçer mi

notdefteri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
158
2
118
Muğla
arkadaşalr burnumu devisyon ameliyatındada hafif bi kemer vardı onu da yaptırdırdım çok daoğal olsun kavisli kalkık faln değilde tamam burun ucuna hiç dokunmayalım kemri aalım dedi fakat bi çıkıntı var kavis tarafında çok gözüme batıyo iner mi tecrübeli arkadaşlar sert böle 3 aydır çok hafif indi amaelledikçe elime geliyo offf 1 yılda oturu dıyenler var acaba becremedı mı yoksa ınecek mi cvpşar için şimdiden tşk kzılar kib:((

canım benimde kavisin üzeriyle kemer arasında bi şişliğim var 6 aya az kaldı ve geçmiyo maalesef :(

arkadaşlar ben de bu konuda sıkıntılııymeyvahedigeldismile ben de bgn burun masajımı yaparkn burun sırtımda küçük bir sertliğin elime geldiğini hissettim 2 ay oldu ameliyat olalı şişlik olsa en başşından hissederdim diyorum.tecrübeli arkadaşlarr sizce nasıl ayırtedebilirm şişlik mi yoksa kemik mi oldugunu.senağlama ameliyat sonrası eski haline dönme korkusu ps,kolojimi bozuyor

aynı sorun bendede var malesef :( bu 2.5 3 ay icinde ameliyat olanlarda bi problem var sanırım kimse tam anlamıyla memnun diil

merhaba herkese ben de haziraznda ameliyat oldum aynı problem bende de var burnumun üst kısmını elledikçe daha çok şiştiğini düşünüyorum. doktorum sıcaktan inmediğini söyledi ben masajlarımı da aksatmıyorum alerji de olduğunu söyledi ve ilaç verdi şimdi ilacı kullanarak masajlara devam ediyorum şişliklerin geçmesi için ve işe yarıyor.Sıcakların geçmesini bekleyin bence güneşe de fazla çıkmayın moralinizi de bozmayın havalar biraz serinlediğinde durum iyiye gidebilir:)

teşekkürler kızlar ve de geçmiş olsun herkese ya benim ki indi eskisine nazaran ama tamamen geçecek gibi durmuyo çok doğal olsun petek dinçöz gibi falan ben burdayım demesin dedim abartmışş:))) eskisine göre çok şükürde ya burnumun alt tarafındaki şişlikler geçince napcam kalcak mı gecerse yazacağım kızlar öpt..

bende de var aynı sorun. ancak benim drum hiç geçer triplerine girmemişti böle olmuş die açık açık söledi.görüntüsü biras daha azalır dedi gerçekten de daha ii oldu ama geçmedi dümdüz değil. geçmiş olsun umarım biras olsun düzelir. kısa sürede bir düzelme olmaz onu da unutma

teşekkürler:(benım de bıraz duzeldı ama gene de var aman esetıkler anlasılıyo dogal oldu dıye tesellı:))

bende de ayni sorun var ohaoldumsmile
arkadaslar bence burunlarinizi tekrar tekrar elletmeyin.
ne yapalim kader bu, varsin olsun bizim burnuslarimiz da minik tepecikli oluversin...

bende de ayni sorun var ohaoldumsmile
arkadaslar bence burunlarinizi tekrar tekrar elletmeyin.
ne yapalim kader bu, varsin olsun bizim burnuslarimiz da minik tepecikli oluversin...

bu tepecikler zamanla birazcik iniyor yani goruntusu ilk gunlere gore daha duzgun oluyor ama tamamen gecmiyor...
gececek diye kendinizi avutmayin bende soylemesi :delphin:
ben 4. aydayim hala duruyo iste :1no2:

bu tepecikler zamanla birazcik iniyor yani goruntusu ilk gunlere gore daha duzgun oluyor ama tamamen gecmiyor...
gececek diye kendinizi avutmayin bende soylemesi :delphin:
ben 4. aydayim hala duruyo iste :1no2:

UyuyanGüzel Türkiye'demisin döndün mü Toronto'ya. Eğer döndün ise yolculuk sırasında herhangi bir sorunla karşılaştın mı uçakta?

UyuyanGüzel Türkiye'demisin döndün mü Toronto'ya. Eğer döndün ise yolculuk sırasında herhangi bir sorunla karşılaştın mı uçakta?

dondum canim Toronto'dayim.
ameliyattan 2 ay sonra dondugum icin hic bir sorun olmadi canim.
ama sanki buraya geldigimde burnum birazcik sismis gibi gelmisti bana...
o kadar olcak artik saatler suren, uykusuz, yorucu yolculuktan sonra normaldi sanirim sempatiksalakcinni

bende bu arada doktora sordum bunu o da hiç bir sorun çıkmaz dedi. herşeyi dert etme kendine diyor.

ben de bu akşam üzeri doktorumu aradım bekleyemedim kontrol gününü.sıkıntı yapılacak birşey değil dedi kemikler masaj uygulanmayan yerlere dogruhareket ediyormuş.baş parmağınla üzerine bastır 5 dakika kadar üzerinde tut dedi..sıksık yapmam gerekiyormuş bu masajı.
problem yaratacak birşey yok masaja devam et dedi..umarım dediği gibidir umarım da hepinizin işine yarar bu bastırma masajı.buarada normalde masaj yapmayanlar uygulamasın ne me lazım kaş yaparken göz çıkarmayalımm.!!!

kizlar aradan zaman gecmiss baya ama bendede o sorum var burnum iki bucuk aylik sag tarafta hafif bi tepecik var inermi sizce..sizinkiler ne alemde düzelme varmi.. benim doktorum normal diyorr konulan kikirdagin üzerinde doku yogunlasmasiymiss..ins gecer :)

Kuebraacım o şişliğin benzerinden bende de vardı..Zamanla geçio..Endişelenme canım..Konulan kıkırdaklardan dolayı ben de aynısı oldu nasıl şişti..Sürekli elimle masaj yapıyordum..Böle kıpkırmızı olana kadar..Sen sor Emre beye masaj önerecek misiniz diye..Kendisi de kontrolde epey bir baskı yapmıştı eliyle oraya..Sonra kendiliğinden geçti..Çok erken dönemindesin daha iyileşmenin..Hatta sana o halinin resimlerini bile gösterebilirm..Resmen yamukluk yapıyordu o şişlik...Ama geçti gitti canım..

ayy sagol cevocum her derde yetisiyosun cok tsk rahatladim simdii biraz dahaa..ztn emre bey gecer demisdi ama burda bikac kisi hic gecmedi diyince endiselendim biraz...ama dedigin gbi daha cok erken zamanla gitcek ins...sagol cnm

kizlar aradan zaman gecmiss baya ama bendede o sorum var burnum iki bucuk aylik sag tarafta hafif bi tepecik var inermi sizce..sizinkiler ne alemde düzelme varmi.. benim doktorum normal diyorr konulan kikirdagin üzerinde doku yogunlasmasiymiss..ins gecer :)

Benze sorunu yaşayanların şu an durumu nası acaba?

Bir çıkıntı eksikti ya...=(

Back
X