:(((( amelıyat olalı 3 ay olcak burnumun kavis yerınde çıkıntı var ...geçer mi

ya kızlar bencede şimdı bu çıkıntı muhabbetı çıktı bıde allahım delı olcaz yaa of sureklı tedıgrgın edıcı bıseyler duyup psıkolojımız bozuluo yaaa:( arkadaşlar ınsallh hepınızınkı gecıcı bıseydır dualrım sızınle

kızlar baya zaman oldu ama abenım kı azıcık ındı cok degıl ama dısardn kımse anlamıyor dogal duruyor yapmacık degıl ama sunu soyleyeyım tamamen gecmedı asla keske masaj yapsaydım dıyorum sımdı ne bılım zaten ben dogal ıstedım mınnacık burunları sevmıyorum ınsanı bambaska yapıyor bende kemer vardı torpulettım zaten annem bıle anlamadı amelıyat oldugumu akrabalarım kısaca tam olarak gecmedıı

İnşallah geçer herkesin ki. Çok konu okudum. Genelde masaj yapmayanlarınki problem çıkarıyor. Galiba bazı doktorlar masajı gerekli bulmuyor...

moralini bozmak istemem ama geçmiyo ben de yaşadım doktorum geçer diyordu habire ama geçmedi....3 hafta önce başka bir doktora yeniden oldum...ucunda hafif asimetrilik var masajla geçer inşallah diyorum...sende başka bir doktora muayene ol bence yorumlarını al...zor bir süreç...Allah herkese gönlüne göre versin...

Back
X