ameliyat olali 3 ay oldu degisikliklerim

angelelif

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
109
4
34
En çok burun üçünün yamuklugndan sikaytciyim doktrm sislikten olablr dedi ve şuan uç ay oldu burnumn ucu bayaa düzeldi 6 ay sonunda hicbisi kalmck şuan tek ben farkedeblym çok az kaldı ve super bi burnm oldu

En çok burun üçünün yamuklugndan sikaytciyim doktrm sislikten olablr dedi ve şuan uç ay oldu burnumn ucu bayaa düzeldi 6 ay sonunda hicbisi kalmck şuan tek ben farkedeblym çok az kaldı ve super bi burnm oldu
Sizin adınıza çok sevindim:KK66: kime ameliyat oldunuz,öncesinden ve sureçten biraz bahseder misiniz?

Edirne trakya üni. Tip fakültesi hast. Dr. Hakan fatih merev amlyt oldum aslında iki sene önce olmam gwrekydu gece uyurken burun tikankligindan onkere kalkydm belki kemik egrili vardi etler çok büyümüş kıkırdaklar kayma burun kemerin vardı bayaa plastikte oldum çok korktum çok erteledim ama hic bisi olmyomus boşuna ertlemsm gerçektende 0 aci tek sıkıntı uyuyamamk yemek yiyememek ve nefes alamamak tek sknti bunlar onlara da katlanılır. Burun kanamam hic olmadı tamponlar alndktan snra silikon tampon tampnlarda can yakmio tabi bastan kütük gbi bi burun olyo ama degyo ya çok skntili dgl burun ucu çok yamldu ama simdi düzeldi uç ay olmasına rağmen kesinlikle ertelemeyn deym ve çok rahat uyyrm hic uykm bolunmyor

Yaa maşallah nefes probleminiz de duzelmiş ne guzell,omurluk olr inş çok geçmiş olsun :KK66:) peki alçı ilk çıktığında burnunuz nasıl gozukuyodu estetik için doktorunuza şöyle olsun veya olmasın dediniz mi

Alçı ilk ciktgnda sislikliklerden dolayı kocaman bi burunla karslatm ama pek umirsamadim nasılsa duzelcek diye bekledim. Dr um çok iyi Burnum çok doğal karsmadim te k dedgm cok kaldrmayin dedm gerisine müdahale etmedim. Çokddoğal oldu

Alçı ilk ciktgnda sislikliklerden dolayı kocaman bi burunla karslatm ama pek umirsamadim nasılsa duzelcek diye bekledim. Dr um çok iyi Burnum çok doğal karsmadim te k dedgm cok kaldrmayin dedm gerisine müdahale etmedim. Çokddoğal oldu
Buna sevindim :) peki ne zaman sonra düzeldi alçıdaki hali

Arkadaşlar benim 2 haftalık burnum ve 3 gün önce burnumdaki flasteri çıkartmıştım şuan çok şiş uç kısmı ve moralim çok bozuluyor:KK43: hafif kavisli yapacağım demişti doktorum,şuan kavisli görünüyor ben daha düz olsun isterdim sırt kısmı ama ucundaki şişlikten dolayı mı öyle görünüyor bilmiyorum.Bu şişliklerin inmesi tahminen ne kadar zamanı bulur??Ben çok sabırsızım ya geçmez böyle kalırsa diye korkuyorum ama bir çok yorum okumuştum düzelenler oluyormuş.Bir de flasteri takacağı zamanda doktorum burnuma iğne yapmıştı şişleri indiren kortizonlu uygulama.O zaman her taraftaki şişlik aynı anda inmeyebilir demişti ona güvenerekten geçer diyorum ama umarım öyle olur.Burnum yandan kötü görünmüyor ama önden beğenmiyorum şuan çünkü bir taraf daha şiş gibi o yüzden düz durmuyor :/

benim 34 gün oldu ve şuan için çok memnunum. gerçi her gün 1.5 saatimi masaj yapmak için ayırmak zorundayım ve tabi ki günde iki defa da krem sürüyorum. ama burnum hem yamuk hem de tıkalıydı ve doktor bahadır baykal sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim. allah ondan razı olsun. kanama ve ağrı ikinci haftanın sonunda tamamen bitti. şuanda hafif şişlikler ve uç taraftaki ödem duruyor ama iki aya kadar tamamının geçeceğini ve 6 aya kadar da son halini alacağını söylemişti doktorum.

benim 34 gün oldu ve şuan için çok memnunum. gerçi her gün 1.5 saatimi masaj yapmak için ayırmak zorundayım ve tabi ki günde iki defa da krem sürüyorum. ama burnum hem yamuk hem de tıkalıydı ve doktor bahadır baykal sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim. allah ondan razı olsun. kanama ve ağrı ikinci haftanın sonunda tamamen bitti. şuanda hafif şişlikler ve uç taraftaki ödem duruyor ama iki aya kadar tamamının geçeceğini ve 6 aya kadar da son halini alacağını söylemişti doktorum.
Masajı nasıl yapıyorsun birde kremi burnunun içine mi yoksa dışına mı sürüyorsun canım?Benim doktorum da ödemlerin iki aya kadar ineceğini söyledi daha 18.günüm ve şuan tabiki şişlikler var.

Bana masaj vermedi.. Sabir gerektiren bi is beklemek benmde yandan süperdir önden befenmyodum sisliklerden dolayı burnmn ucu yamuktu 3 ay oldu benim baya düzeldi ve indi bende ayni sekil çok korktm gecmicek sandm dr umu da söyledim sisliktendir o dedi burnn içihala cok sis daha çok yeni normal dedi 6 ay bekliceksn dedi duzelmezse küçük bi operasyonla duzeltrz dedi ama gerçekten sislkten kaynaklio arkdslar zamanla dyzleyo sabredin

Bana masaj vermedi.. Sabir gerektiren bi is beklemek benmde yandan süperdir önden befenmyodum sisliklerden dolayı burnmn ucu yamuktu 3 ay oldu benim baya düzeldi ve indi bende ayni sekil çok korktm gecmicek sandm dr umu da söyledim sisliktendir o dedi burnn içihala cok sis daha çok yeni normal dedi 6 ay bekliceksn dedi duzelmezse küçük bi operasyonla duzeltrz dedi ama gerçekten sislkten kaynaklio arkdslar zamanla dyzleyo sabredin
İçimi rahatlattın ya :) ben çok kafaya takmıştım ya böyle kalırsa diye ama çok şiş olduğu için düzelir diye umuyorum artık.Günden güne inmeye başladığını farkediyorum zaten ama daha bir ay bile olmadı bakalım inş istediğim gibi olur doktorla görüşmeye de gidicem bakalım ne diyecek.

Senin için rqhatlamamistr.d çünkü bende bu sekil yorumları okydm ve çok sabrzdm tabi artık baya bi indi pek bisi kalmadı ama 6 ay da otrdgna gore burnm iyicene ufacık olcak demekki zaten suanda da memnunum tek yandan bakınca burun ucu sis dryo ama abest degl ben dikkatli baktgm için gryrm en son burun ucu şişliği iniyomus.s super değişim oldu yuzmde çok memnunum

doktorlar hastanın durumuna göre bazılarına masaj verirken bazılarına vermiyorlarmış. kremlerden ikisini burnumun dışına sürüyorum, bir tanesini de dikişin olduğu orta kısma ve birazda burnun iç tarafına doğru sürüyorum. bu kremler mikrop kapmayı ve tahrişi önlemek için veriliyor. zaten bir tanesi antibiyotik krem. bana iki farklı masaj verdi. ameliyattan önce burnum soldan sağa doğru yamuktu. bundan dolayı işaret parmağımla beşer dakikadan günde 10 defa sağdan sola doğru burnumun ortasından bastırmamı söyledi. kıkırdak yapı iyileşme döneminde tekrar eğilmeye meyilliymiş. bunu durdurmak içinmiş masaj. diğer masaj ise baş parmak ve işaret parmağı ile iki kaşın arasından burnu tutarak aşağı doğru kaydırmak. bunun amacı da burundaki ödemin daha çabuk geçmesini sağlamak.

X