Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin adınıza çok sevindim kime ameliyat oldunuz,öncesinden ve sureçten biraz bahseder misiniz?En çok burun üçünün yamuklugndan sikaytciyim doktrm sislikten olablr dedi ve şuan uç ay oldu burnumn ucu bayaa düzeldi 6 ay sonunda hicbisi kalmck şuan tek ben farkedeblym çok az kaldı ve super bi burnm oldu
Buna sevindim :) peki ne zaman sonra düzeldi alçıdaki haliAlçı ilk ciktgnda sislikliklerden dolayı kocaman bi burunla karslatm ama pek umirsamadim nasılsa duzelcek diye bekledim. Dr um çok iyi Burnum çok doğal karsmadim te k dedgm cok kaldrmayin dedm gerisine müdahale etmedim. Çokddoğal oldu
Masajı nasıl yapıyorsun birde kremi burnunun içine mi yoksa dışına mı sürüyorsun canım?Benim doktorum da ödemlerin iki aya kadar ineceğini söyledi daha 18.günüm ve şuan tabiki şişlikler var.benim 34 gün oldu ve şuan için çok memnunum. gerçi her gün 1.5 saatimi masaj yapmak için ayırmak zorundayım ve tabi ki günde iki defa da krem sürüyorum. ama burnum hem yamuk hem de tıkalıydı ve doktor bahadır baykal sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim. allah ondan razı olsun. kanama ve ağrı ikinci haftanın sonunda tamamen bitti. şuanda hafif şişlikler ve uç taraftaki ödem duruyor ama iki aya kadar tamamının geçeceğini ve 6 aya kadar da son halini alacağını söylemişti doktorum.
İçimi rahatlattın ya :) ben çok kafaya takmıştım ya böyle kalırsa diye ama çok şiş olduğu için düzelir diye umuyorum artık.Günden güne inmeye başladığını farkediyorum zaten ama daha bir ay bile olmadı bakalım inş istediğim gibi olur doktorla görüşmeye de gidicem bakalım ne diyecek.Bana masaj vermedi.. Sabir gerektiren bi is beklemek benmde yandan süperdir önden befenmyodum sisliklerden dolayı burnmn ucu yamuktu 3 ay oldu benim baya düzeldi ve indi bende ayni sekil çok korktm gecmicek sandm dr umu da söyledim sisliktendir o dedi burnn içihala cok sis daha çok yeni normal dedi 6 ay bekliceksn dedi duzelmezse küçük bi operasyonla duzeltrz dedi ama gerçekten sislkten kaynaklio arkdslar zamanla dyzleyo sabredin
şişlikleriniz ne kadar indi acaba?Hic masaj yapmadm kendi kendine iniyo ve duzeliyor