Ameliyat olanlar, burun sırtında düzensizlik?

Yaptikca batiyor düşüncesindeyim revizyonun riskleri daha büyük bence. Ve deri doku deformasyonu iki katı oluyor iylesme süreci burun hassasiyeti vs vs. Ufak tefek gozle görülmeyecek ayrıntılara takılıp yapmak daha büyük pişmanlık doğurabilir.
Evet haklısınız katılıyorum. Siz oldunuz mu?

Canim merhaba bende ameliyat olali yaklasik 45 gun oldu be burnumun sag tarafinda kemer gibi bir kemik cikintisi var bugun bir doktorla gorustum cok basit bir islemle eger rahatsiz oluyorsam duzeltilebilecegini soyledi burnunu tekrar acmadan burun deliginin ic kismindan kucuk bir kesi acarak ordan torpuleme islemi yapilabiliyormus
Eger gözle görülmüyorsa hic dokundurtma bence. Benimde sırt kısmında odemler gittikce pütürler elime gelmeye basladi ama dıştan belli olmuyor sırt kısmının kaymak gibi olmasini beklemeyelim zaten

Eger gözle görülmüyorsa hic dokundurtma bence. Benimde sırt kısmında odemler gittikce pütürler elime gelmeye basladi ama dıştan belli olmuyor sırt kısmının kaymak gibi olmasini beklemeyelim zaten
Yandan baya bir sis gozukuyor orasi ama bakalim kendi doktorumla da gorusucem cok basit bir mudahaleyse ve burnuma zarar vermeyecekse yaptirmayi dusunuyorum

Canim merhaba bende ameliyat olali yaklasik 45 gun oldu be burnumun sag tarafinda kemer gibi bir kemik cikintisi var bugun bir doktorla gorustum cok basit bir islemle eger rahatsiz oluyorsam duzeltilebilecegini soyledi burnunu tekrar acmadan burun deliginin ic kismindan kucuk bir kesi acarak ordan torpuleme islemi yapilabiliyormus
Merhaba,söylediğiniz gibi bir törpüleme işlemi yaptirdiniz mi acaba,bende yaptırmayı düşünüyorum ,ameliyat olalı 2 ay oldu, doktorum lokalle kolay bir müdahale dedi ama ben endişeliyim çok canım yanar die

Back
X