ameliyat oldu

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Bugün burun ameliyatı oldu kızım
İlk gecesi kanaması var ve kanlı kusuyor bakalım gecemiz nasıl geçicek 10 15 dak buz kompres yapıyoruz

sabaha kdr buza devam edin. 15 dk aralıkla değil. 5 dk aralıkla yapmıştım ben sabaha kdr devam edin. benim kanmam olmamıştı hiç. 1 kez kanlı gibi kusmuştum oda nerkozun etkisi ile kusmak normal. gecmiş olsun.

Doktoromuz iyi şimdilik bakalım 5000 tl ye olduk bekleme süreci evet zordu ameliyat ta zor geçmiş doktor öyle dedi

Çok ağrısı var mı peki ben çok açıdan ağrıdan korkuyorum.. Birde doktor kizinizin istediği şekilde yapmaya razi oldu mu yoksa kendi kafasına göre mi yaptı

Çok ağrısı var mı peki ben çok açıdan ağrıdan korkuyorum.. Birde doktor kizinizin istediği şekilde yapmaya razi oldu mu yoksa kendi kafasına göre mi yaptı
Ee tabi ağrısı biraz var doktor ameliyat öbcesi nasıl istediğini sordu istekleri doğrultusunda yaptı

Ben sakaryada yaşıyorum da burda maalesef iyi doktor yok. Ahmet alpı instagramda takip ediyorum çok güzel burunlar yapıyor. Sakaryadan kalkıp istanbula gelmek istiyorum sırf bunun için

sabaha kdr buza devam edin. 15 dk aralıkla değil. 5 dk aralıkla yapmıştım ben sabaha kdr devam edin. benim kanmam olmamıştı hiç. 1 kez kanlı gibi kusmuştum oda nerkozun etkisi ile kusmak normal. gecmiş olsun.
Canım sabaha kadar buz koyucazda hani 1 2 saat te olsun uyuyamıycakmı

Ben sakaryada yaşıyorum da burda maalesef iyi doktor yok. Ahmet alpı instagramda takip ediyorum çok güzel burunlar yapıyor. Sakaryadan kalkıp istanbula gelmek istiyorum sırf bunun için
Valla canım bence doktor için gelmelisin çok ilgili ve iyi bir doktor insana pozitiflik yüklüyor

Canım sabaha kadar buz koyucazda hani 1 2 saat te olsun uyuyamıycakmı
1-2 saat ara verirseniz çok şişer morarır. pecete serdik her defasında onun üstüne buzlu balonu koyduk. ben uyudum valla bi ara eşim koymaya devam etti buzları sabaha kadar. sabah doktorum geldi buzu cok iyi uygulamışsın. senden çok daha fazla morluk bekliyordum çok iyisin dedi. hemşirede. dün ameliyat olan kız buz koymamış gözleri kapalı gitti hastaneden çok iyisin sen dedi hemşirelerde. buzun baya faydası var. hiç ara vermeyin. altına peçete serin 5 dk buz gözünde dursun 5 dk ara verin. öyle devam edin

Hadi gecmis olsun kiziniza sifalar. Buz uygulayin bol bol ne kadarda rahatsiz edici olabilirse siz uygulayin cok yardimci olacak

Back
X