Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee tabi ağrısı biraz var doktor ameliyat öbcesi nasıl istediğini sordu istekleri doğrultusunda yaptıÇok ağrısı var mı peki ben çok açıdan ağrıdan korkuyorum.. Birde doktor kizinizin istediği şekilde yapmaya razi oldu mu yoksa kendi kafasına göre mi yaptı
Evet canım ordayız şu an orda oldukGaziosmanpasa avrasya hastanesindesiniz sanjrim. Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın.
Canım sabaha kadar buz koyucazda hani 1 2 saat te olsun uyuyamıycakmısabaha kdr buza devam edin. 15 dk aralıkla değil. 5 dk aralıkla yapmıştım ben sabaha kdr devam edin. benim kanmam olmamıştı hiç. 1 kez kanlı gibi kusmuştum oda nerkozun etkisi ile kusmak normal. gecmiş olsun.
Valla canım bence doktor için gelmelisin çok ilgili ve iyi bir doktor insana pozitiflik yüklüyorBen sakaryada yaşıyorum da burda maalesef iyi doktor yok. Ahmet alpı instagramda takip ediyorum çok güzel burunlar yapıyor. Sakaryadan kalkıp istanbula gelmek istiyorum sırf bunun için
Kızınız in öncesi sonrası fotoğrafını size attı mı peki genelde hemen yüklüyor ama daha yüklememis çok merak ettimValla canım bence doktor için gelmelisin çok ilgili ve iyi bir doktor insana pozitiflik yüklüyor
1-2 saat ara verirseniz çok şişer morarır. pecete serdik her defasında onun üstüne buzlu balonu koyduk. ben uyudum valla bi ara eşim koymaya devam etti buzları sabaha kadar. sabah doktorum geldi buzu cok iyi uygulamışsın. senden çok daha fazla morluk bekliyordum çok iyisin dedi. hemşirede. dün ameliyat olan kız buz koymamış gözleri kapalı gitti hastaneden çok iyisin sen dedi hemşirelerde. buzun baya faydası var. hiç ara vermeyin. altına peçete serin 5 dk buz gözünde dursun 5 dk ara verin. öyle devam edinCanım sabaha kadar buz koyucazda hani 1 2 saat te olsun uyuyamıycakmı
Hayır 70 tlBirde muayene ücretsiz mi
İnş sende hayaline kavuşursun umarım herşey gönlünce olsunKızınız suan hayalimi yaşıyorbana nasip olacak mı bakalım