Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Matemm su an memnun musun halinden odemlerin gecti mi lutfen acil cevap ben de ameliyat oldum ama cok mutsuzum cokkkködemler geçince 1 aylıkken güzelleşmediğinizi düşünürken 2 ay sonra güzel hissediyormusunuz gerçekten..Benim bir ay oldu..Şimdi yüzüm güzelleşmediyse sonrada böyle olur diyorum.biraz ödem gidince bu tuhaf ifade değişiyormu
Ben de ameliyat olali iki hafta oldu ve kendimden nefret ediyorum eski fotograflarima bakarak agliyorum hayata kustum cok ama cok mutsuzum sizin su anki durumunuz nedir memnun musunuz burnunuzdan lutfen cevao verin herhalde 40 kisiye mesaj attim suradan bir cevap veren olmadiBen de bir degisme olmuyor 1.5 ay oldu herkes iyi olacaksın diyor ama benim ne inancım ne de dayanacak gücüm kalmadı ben doktoruma güvenmiyorum belki sizin durumunuz farklıdır guzellesmeyi geçtim eski halimi özlüyorum
merhaba,Ben de ameliyat olali iki hafta oldu ve kendimden nefret ediyorum eski fotograflarima bakarak agliyorum hayata kustum cok ama cok mutsuzum sizin su anki durumunuz nedir memnun musunuz burnunuzdan lutfen cevao verin herhalde 40 kisiye mesaj attim suradan bir cevap veren olmadi
Yok kalkıklık cok degil ama burun sirtim cok yuksek ve cok kalin yani capraz bakinca aynaya diger gozumun ucu gorunmuyo gibi eskiden kemerim vardi ama inceydi burun sirtim burun ucum da top gibi asiri kotu gorunuyo onden bakinca bir de yuz mimiklerini yapamiyorum eskiden gulunce damagim gorunurdu tum dislerim forunurdu simdi gulerken cok degisik.bi hal aliyorum bakislarim da degisti sanki burun ameliyati degil de yuz nakli yaotirmis gibiyimmerhaba,
burnunuzdan neden memnun kalmadınız acaba? çok mu kalkık oldu nasıl oldu?
inanamıyorum ciddi misiniz?Yok kalkıklık cok degil ama burun sirtim cok yuksek ve cok kalin yani capraz bakinca aynaya diger gozumun ucu gorunmuyo gibi eskiden kemerim vardi ama inceydi burun sirtim burun ucum da top gibi asiri kotu gorunuyo onden bakinca bir de yuz mimiklerini yapamiyorum eskiden gulunce damagim gorunurdu tum dislerim forunurdu simdi gulerken cok degisik.bi hal aliyorum bakislarim da degisti sanki burun ameliyati degil de yuz nakli yaotirmis gibiyim
Cok tesekkur ederim insallah peki su koca burun goruntusunden kurtulacak miyim? Burun sirti incelecek mi ya da burun ucu top gibi o değişecek mi?Daha ıkı haftalıksınız gulememenız cok normal cunku ust dudak uyusuk oluor hepsını bende yasadım suan burnum altıaylık hala bıle sıs senın uzulmen ıcın cok erken burun amelytı sabır ısteyen bı ıs asıl surec oldukdan sonra baslıor altı aylık oldu burnum tecrubeyle sabıttır dıkate al yorumumu canını sıkma bosa derım
Hepsı ınıor merak etme ama daha cok erken zaten en az bı ayda duzelıor o goruntu kı o zaman bıle o kdr sıs oluorkı surat resmlerıme bakınca anlıorumCok tesekkur ederim insallah peki su koca burun goruntusunden kurtulacak miyim? Burun sirti incelecek mi ya da burun ucu top gibi o değişecek mi?
canım iranda herkes böyle yaptırıyor burnunu çok moda bize de gelir yakında :) peki eski burnun nasıldı yani estetik olacak kadar kötü müydü bende istiyorum burnum normal ama pişman olmaktan korkuyorum daha güzel olacak diye iyice kötü olursa diyeIyi akşamlar daha öncede buraya yazmıştım günden güne psikolojim daha kötü oluyor aynalara bakamiyorum hayata kustumpsikolojim bozuldu bu yüzden erkek arkadasımdan da ayrıldım benimle aynı durumu yaşayıp düzelen var mi merak ediyorum 1 ay oldu ameliyat olalı ama kendimi avatar gibi hissediyorum hatta öyle.yakın çevremden hep olumsuz tepkiler alıyorum zamanı geri almayı o kadar çok isterdim ki eskiden mutlu neşeli bir insandım ama artık sürekli ağlıyorum.iki kaşımın arasi oldukça odemli onuda geçtim şekil olarak da çok kısa küt kendime yabancıyımEki Görüntüle 1877964
Zaten sağlık yanında estetikte oluversin diyince insan pişman oluyor. Kesinlikle burnundan aşırı şikayetçi olmayan, daha kötüsü olamaz zaten demeyenler ameliyat olmamalı. Acaba konu sahibi ne yaptıIyi akşamlar daha öncede buraya yazmıştım günden güne psikolojim daha kötü oluyor aynalara bakamiyorum hayata kustumpsikolojim bozuldu bu yüzden erkek arkadasımdan da ayrıldım benimle aynı durumu yaşayıp düzelen var mi merak ediyorum 1 ay oldu ameliyat olalı ama kendimi avatar gibi hissediyorum hatta öyle.yakın çevremden hep olumsuz tepkiler alıyorum zamanı geri almayı o kadar çok isterdim ki eskiden mutlu neşeli bir insandım ama artık sürekli ağlıyorum.iki kaşımın arasi oldukça odemli onuda geçtim şekil olarak da çok kısa küt kendime yabancıyımEki Görüntüle 1877964