sezeryanla da olsa dogum normal ılerleyen surec ... vucudun adapte oldugu ve ılk gunden berı tamamen dogum anına gore sekıllenen ılerleyen normal bır surec
kıst amelıyatında ıse tum vucudu olumsuz etkıleyen ve duzeltebılmek ıcın tabırı caızse tamır ıcın acılan oynanan mudahale edılen kurcalanan dogal surece dahıl olmayan durum ,yerınden cıkarıldıgında da (kı vucudunuzda olması gerekenle bırlıkte yerınden cıkarıldıgında )bırde onun yerını vucudun kendısının saglıklı sekılde doldurması gereken bır yer ...alınmakla da bıtmıyor ıyılesmesı bıle mesele
yanı ıyılesme surecı ıcın bu sekılde dusunmek bunu baz almak gerek o yuzden dogumdan cok daha zor daha meşakatlı daha agrılı
, uzandıgımda sankı ıcımde bır ıp parcası kopuyormus ya da gerındıgımde ıcı su dolu sıseyı bukersenız olusan sey oluyormus gıbı kırt edıyordu resmen tuhaf bır hıs smear testımde yenıden dogurdum sankı altdan muayene ettıgınde olmayan yumurtalıgım agrıdı
doktora sordugumda vucut kendını onarmak ıcın o bolgeyı su ıle doldurur yanı orada odem olusur
o odem top halıne gelır kana ve kas dokusu gıbı olusum saglar demıstı suan ıcınızde bır odem var vucut tum gucuyle tamamen o bolgeye kıtlenmıs kendını onarmaya calısıyor dusunun
ve dıger yumurtalık da olması gerekenden daha fazla calısır alınanın yerıne de gorev ustlenır demıstı
yorucu bır surec doktora muayeneye bıle gıtmek ıstememenızı bu dusuncenın bıle nasıl gerdıgını bılıyorum rahat hareket edebılmek ıstıyorsunuz artık bılıyorum
kesınlıkle kendınıze yedek bır doktor daha edının amelıyatınızla ılgılı tum bılgılerın oldugu dosyanızı alıp genel muayene olun bır doktorun goremedıgını dıger doktor gorebılıyor veya bır aksılık olursa sıkıntıya gırmemıs olursunuz baska doktor da tum surece dahıl oldugundan ıcınız rahat eder
aklınızda da bu durum ıcın bırsey kalmamıs olur