ameliyat oldum 4. gün tecrübeli arkadaşlar bakabilir mi

elif glhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
68
7
28
Kizlar ameliyatimin 4. Günü halaa tampon ve alci duruyo sarılı amaa biraz kalkik gibi yani dudak ve burun mesafesi cok gibi. Tabii eski burnumun ucu düşüktü.. acılınca iner mi sizcee

Hemen inmeyebilir.yaklasik 2 3 aya normal duadak mesafesine geliyor iniyor.ama bi süreç gerçekten sabretmeniz lazım.bakın benim yazdıklarıma, yaşadıklarım hiç kolay olmadı.neredeyse gün gün bu foruma bakıyodum.geçiyo merak etmeyin iniyo kalkıklık.ödemden içerisi şiştiği için çok kakıktir

Hemen inmeyebilir.yaklasik 2 3 aya normal duadak mesafesine geliyor iniyor.ama bi süreç gerçekten sabretmeniz lazım.bakın benim yazdıklarıma, yaşadıklarım hiç kolay olmadı.neredeyse gün gün bu foruma bakıyodum.geçiyo merak etmeyin iniyo kalkıklık.ödemden içerisi şiştiği için çok kakıktir
Benimde aynibsorunum varn bugun ameliyat olali 7gun oldu ve kalkiklik cok fazla. Tanponlarim alindi. Alcim ve bantlarim hala duruyo. Alcimda yarin alinacak. Acaba alci ciktiginda inmeye baslarmi yavas yavas ? Yani kesin 2 3beklemek mi gerekiyo :( disari hic cikamicakmisim gibi geliyo sanki bu halde

Benimde aynibsorunum varn bugun ameliyat olali 7gun oldu ve kalkiklik cok fazla. Tanponlarim alindi. Alcim ve bantlarim hala duruyo. Alcimda yarin alinacak. Acaba alci ciktiginda inmeye baslarmi yavas yavas ? Yani kesin 2 3beklemek mi gerekiyo :KK43: disari hic cikamicakmisim gibi geliyo sanki bu halde
Zamanla aliscaz canım suan tabiki alcili ve bantli acilinca bu kadar olmaz ama olur yine de.

Benimde aynibsorunum varn bugun ameliyat olali 7gun oldu ve kalkiklik cok fazla. Tanponlarim alindi. Alcim ve bantlarim hala duruyo. Alcimda yarin alinacak. Acaba alci ciktiginda inmeye baslarmi yavas yavas ? Yani kesin 2 3beklemek mi gerekiyo :KK43: disari hic cikamicakmisim gibi geliyo sanki bu halde

Alçı çıktıgında burun sirtınız şişmeye başlar ama sakın kafanıza takmayın ben ne ağlama krizleri neler neler geçirdim.hafifletsin diye söylemiyorum.geçtiği için boşuna üzmüş oluyosunuz kendinizi.ucu için herkeste farklı oluyo.bakin ben 4üncü ay içindeyim dahada ucu aşagı doğru veriyo.en son burun ucu iner 6ayı şimdiden kendinize verin ve sakın evden çıkmamazlık falan yapmayın.ciddiyim gezin tozun.tanıdıklardan rahatsiz olursaniz hiç tanimadiginiz yerlere gidin.yabancilarla konusun falan.kafanizi kaldiramiyosunuz belki bu süreçte ama bunu sakın yapmayın.çevrenizdekilerede inecegini mutlaka söyleyin çünkü görünler o halinizde kalacakmışsınız zannedebilir rahat olun.süreç için sabır ve iyi beslenin

Back
X