Ameliyat oldum ama hala burnum büyük tecrübeli olanlar yardım edebilir mi?

ayseyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
89
6
86
31
ameliyat oldum hala büyük burnum uzunluğu aynı sadece kemik gitti 4 ay bitti bilen biri söylebilir mi burnum büyük bir farkla küçülür mü yoksa böyle kalır mı? Öncesi sonrası fotoğraflara bakıyorum diğerleri öyle değil herkesin çokgüzel olmuş küçük olmuş benim aynı kaldı o kadar acı çektim fark olmamas beni üzüyor. Yardım edin nolur küçülür mü? Siz de de aynı sorun var mı?

Bende de aynı sorun oldu. Burun uzunluğu değişmiyor, şişlikler iniyor. Burun daha ince görünüyor. Doktorunuz kimdi?

C
ameliyat oldum hala büyük burnum uzunluğu aynı sadece kemik gitti 4 ay bitti bilen biri söylebilir mi burnum büyük bir farkla küçülür mü yoksa böyle kalır mı? Öncesi sonrası fotoğraflara bakıyorum diğerleri öyle değil herkesin çokgüzel olmuş küçük olmuş benim aynı kaldı o kadar acı çektim fark olmamas beni üzüyor. Yardım edin nolur küçülür mü? Siz de de aynı sorun var mı?
Canım bende ilk 1,2 ay öyleydim.hala uzun geliyordu şimdide çok küçük değil ama eskisine göre daha oturmuş daha iyi durumda.3 ay oldu.tecrübeli arkadaşlar söyleseler keşke küçülme olurmu 6 aya kadar.bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.

Burun ucunda incelm oluyor mu? Çok az da olsa küçülmüyo mu
Burunda ödem olduğu için burun ucu ameliyatın hemen sonrasında daha yukarıda görünüyor. Şiş ve yukarıda.
Şişlik indikçe burun ucu da hafifçe aşağıya iniyor (doktor nasıl yaptıysa şekli meydana çıkıyor) ve daha ince görünüyor. Burun ucu 6. aya kadar ödemin büyük kısmını atıyor. Tam iyileşme, ödem atma 1 yıl sürüyor.
Burun uzunluğu değişmez, bu kemik yapıya bağlı. Sadece şişlik gidiyor ve daha ince, daha zarif bir görüntü çıkıyor.
Galiba doktorunuz burun ucuna dokunmamış sadece kemeri almış. Doğal burun yapanlardan mıydı? Burnunuzun resmini atar mısınız?

Şişlikler inince de burun uzunluğunda küçülme olmuyor mu? Sonuçta şiş ya ucu
Şişlik inince burun ucu biraz daha aşağıda görünüyor.
Çünkü şişlik deriyi geriyor, burun ucunu öne ve yanlara doğru biraz uzatıyor ve biraz daha kalkık ama daha büyük bir görüntü oluşturuyor.
Burun uzunluğu dediğiniz nedir? Öne doğru uzunluksa (profilden) evet şişlik inince burun biraz daha küçük görünecek ama yüze önden bakınca görünen, burun kökünden ucuna olan uzunluksa o değişmiyor. Hatta şişlik inince burun ucu daha aşağıda göründüğünden biraz daha uzun görünüyor. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Bu kadar kafanızı kurcalıyorsa doktorunuzla konuşun bence. En iyisi o anlatır.

küçüldü mü burnunuz

Back
X